Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   neseli ceni'nin günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/616125-neseli-ceninin-gunlugu.html)

neseli ceni 23-11-2010 07:07 PM

Cevap: neseli ceni'nin günlüğü

Yahu alttakine soru sor vardı nereye gitti? çok özledim.

neseli ceni 24-11-2010 04:50 PM

Merhaba günlük,
Şu an doktordan geliyorum. Senin hiç bişeyin yok dedi çok şaşırdım. İlacı bırakmışsın bitmiş gitmiş dedi. O kadar olur mide bulantısı geçecek sapa sağlamsın dedi. Sabahları erken kalk ve spor yapmaya çalış dedi. Pek bi neşeli geldim ona ondan. Çok da güçlü duruyordum belki de ondan. Depresif bir ruh hali yoktu bende ordayken. E ama sabahları oluyor işte. Orda biraz acitasyon yapayım doktor benim neler çektiğimi anlasın dedim ama aklıma hiç bişey gelmedi. Evet. Bulantılarımdan bile gülerek bahsettim inanamıyorum. Ya ben kendimi iyi anlatamadım doktora ya da benim gerçekten bişeyim yok :) Hastaneye girince zaten herkes ayrı bi alem ne türlü hastalar var inanamazsınız. Şükürler olsun şükürler olsun diye girdim şükürler olsun diye çıktım hastaneden :)
Acaba bu doktor işinde yeteri kadar iyi değil mi diye düşünmedim değil açıkcası ama... Benden çok bildiği kesin. Ve iyisin dedi.
Ne yapmalı şimdi? E bi çay demler içeriz :)
Kendinize iyi bakın site sakinleri

neseli ceni 25-11-2010 01:54 PM

Takıntı nedir? Saplantı nedir? bunları biri bana açıklasın..
Olmazsa olmaz dediğimiz şeyler midir? Hırs mıdır? Yararlı mıdır? zararlı mıdır?

Alice in Wonderland 25-11-2010 04:21 PM

merhabalar,

Ben heyecanlandığımda,üzüldüğümde,stres altında olduğumda nerde olursa olsun kusuyorum . midem de bişi olmasa bile öğürüyorum. Dr. a gittim endeskopiye bile girdim. Hiçbir sorun yok midem de. Tek sorun kafam da ki korkular da. Atakan Bey, Kilo Alma ,Kusmayı bırakma telkinlerini adıma özel yapacak . faydası olursa sana tavsiye ederim. Benimde denemediğim yöntem kalmadı . seni çok iyi anlıyorum bunun için. hipnoz seanslarına bile gittim ama fayda görmedim. telkinlerden çok umutluyum ama .

neseli ceni 25-11-2010 04:37 PM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 780151)
merhabalar,

Ben heyecanlandığımda,üzüldüğümde,stres altında olduğumda nerde olursa olsun kusuyorum . midem de bişi olmasa bile öğürüyorum. Dr. a gittim endeskopiye bile girdim. Hiçbir sorun yok midem de. Tek sorun kafam da ki korkular da. Atakan Bey, Kilo Alma ,Kusmayı bırakma telkinlerini adıma özel yapacak . faydası olursa sana tavsiye ederim. Benimde denemediğim yöntem kalmadı . seni çok iyi anlıyorum bunun için. hipnoz seanslarına bile gittim ama fayda görmedim. telkinlerden çok umutluyum ama .

Ben de ben de ben de aynıyım. Benim de midem boş olsun öğürüyorum senin gibi.
Kusmayı bırakma telkini mi var?

Alice in Wonderland 25-11-2010 04:39 PM

Alıntı:

neseli ceni Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 780153)
Ben de ben de ben de aynıyım. Benim de midem boş olsun öğürüyorum senin gibi.
Kusmayı bırakma telkini mi var?

evet isme özel ücretli telkin. benimki hazırlanıyor şu an bekliyorum 4 gözle :)

neseli ceni 25-11-2010 05:22 PM

Ben de yaptırdım kilo alma telkini belki ilk mesajımda okumuşsundur (yazıyordu galiba emin değilim). Bir aya yakındır dinliyorum geceleri acıktırıyor ama ben sabahları çıkarıyorum onları :) mide bulantım için de esneklik telkini gönderdi bana. Onu da yeni yeni dinliyorum.
Şimdi benim bu bulantı olayı bir iki sene önce bi dönem başıma gelen bi olayı. Üniversiteye ilk geldiğimdeki ay. Sonra geçti ama. Genel olarak böyle bir sorunum yoktu. Taa ki ilaç kullanmaya başlayana kadar onu bi bıraktım midem ağzımda dolaşıyorum. İlacın geri çekilme belirtisiymiş ama bana eski halimi hatırlattı. aynı o deönemdeki gibiyim. O zaman da aileden uzak ilk defa gelmişim, çok isteyerek geldiğim bi yer değil (şehir olarak), kendimi hazır hissetmiyorum (ilk senemde kazandım), yurtta ben bu kızlarla aynı odada nasıl kalıcam falan, onun öncesinde de anne babanın boşanması olayı vardı hepten yalnız hissettirdi bana kendmimi. Küçük oldum küçücük oldum. Şu anda aynı duygular içerisinden. Bi çıkış yolu arıyorum ama bulamıyorum. İlacı bıraktım ya ondan geçecek diyorum şu an sadece doktorların bana dediği gibi, onu bekliyorum. Telkinin eline geçince haber ver olur mu?
Bir de korkularından bahsetmişsin ne gibi korkular?

bigokyanus 25-11-2010 05:29 PM

Hangi şehirdesin? Ankara ise bize geleblirsin :) Kendini yalnız hissetme yeter ki ;)

neseli ceni 25-11-2010 05:47 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 780158)
Hangi şehirdesin? Ankara ise bize geleblirsin :) Kendini yalnız hissetme yeter ki ;)

:) Denizli'deyim

neseli ceni 25-11-2010 06:25 PM

Hem güçlü hem duygulu olmak mümkün mü?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:52 PM.