Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Melodi Diyarı.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/6155-melodi-diyari.html)

melodiss 19-07-2008 02:57 PM

Ynt: Melodi Diyarı....

bugün kelimeler içime sığmıyor kah hüzünler çöküyor kah umutlar doluyor... bekliyorum...bekliyorum...biliyorum herşey güzel olacak ...çok şey yapacağım çok... bir sürü planlar var kafamda hepsini bir bir gerçekleştircem,uzun ve yorucu günler beni bekliyor ama ben böyle yorgunluklar istiyorum cat3500 benim kıpır kıpır olmak için fırsat arayan kalbim bana yol gösterecek ...bekle beni çekim yasası böyle bi çekim görmedin hayatında khkh56

sanemce 19-07-2008 06:11 PM

[color=darkmagenta][b]melodisim canım.. bazen sorunların arasına öyle gömülürüz ki, birçok çözümler olmasına rağmen göremeyiz.. seni böyle kıpır kıpır görmek beni de mutlu etti.. güzel şeyler olacak melodisim.. yeterki iste.. umutları çoğalt, hüzünlere yol ver gitsinler.. onlara yer yok..
umut ateşin hiç sönmesin bitanem
kiss3

melodiss 19-07-2008 06:34 PM

cat3500 cat3500 cat3500 cat3500

senemcemmm bitanemmmm.... http://img521.imageshack.us/img521/7...3812ke1gn1.gif
http://img521.imageshack.us/img521/7...93865e8119.jpg sizde iyi ki varsınız yanımda..... 96 iyi ki varsınız ki benim tüm şımarıklarımı,üzüntülerimi,sevinçlerimi paylaşıyorsunuz hemde hayatımda yakın diye düşündüğüm birçok insandan daha önce cat3500

Sen...hayal ablam,Mustang ablam,Lier abim,mücevherim,shamanım,redfolowersım,suziyycim.. ..daha aklıma gelmeyen bir sürü özel insan ... sizleri tanımak bile umutlu ve mutlu olmak için bi bahane kiss3

hepinizi seviyorum...
http://img514.imageshack.us/img514/6...fs27pj9co1.gif

Mustang 20-07-2008 07:35 AM

Canım senin gibi özel bir insanın elbete yanında birileri olur çünki sen kadir kıymet biliyorsun sana uzatılan eli tutuyorsun ve takdir ediyorsun sürekli ağlayıp sızlanmıyorsun.Bizlerinde kendimize göre sorunları var ve bir birimizden güç alıyoruz ve dayanmamız daha kolay oluyor.Dün gamzemle konuşuyorduk bana yine çocuk istemediğinden söz etti.Benim yaşlılık hayalimde kocaman bir masa başında sevdiklerimle birlikte olmak vardır vetorunlarımla dediğimde ben istemiyorum oğlununki ile idare et dedi bende benim sitede bir sürü kızım var onların çocukları gelir dedim gerçekten sizleride kendi çocuklarım kadar seviyorum.Sizleri böyle değişme azminde gördükçe bende diyorumki bak çocukların haline onlar neler yapıyorlar sen öylece oturuyormusun diyorum ve bende gayret ediyorum .Hayatı şimdiye kadar başkalrının gözleri ile yaşadık artık kendimizin farkındayız ve kendimiz şekil vereceğiz .LÜTFEN iyi düşünki iyilikler senin olsun.Çekimlerini iyilikler ve güzellikler için kullan .Sen herşeye layıksın.Yolun açık ve aydınlık olsun. kiss3

melodiss 20-07-2008 02:37 PM

blook blook

Mustang ablam bende dün annemle aynı şeyleri konuştum dusun ve bende gamze gibi cevapladım utananadam bu konu bizi biraz ürkütüyor sanki yani çocuk sorumlulukları beraberinde getiriyor biz kendi sorumluluklarımızı yerine getirmezken birde çocuk denildiğinde bunu göze almaktan çekiniyoruz sanki .... sadanim elbette bir gün bizde isteriz anne olmayı ama herşeyin zamanı var dimi smil56

iyi dileklerin için çok teşkkrler ablam kiss3

melodiss 23-07-2008 12:47 PM

dusun dusun

bu nasıl bi hayat dusun bugün istediğim iş pozisyonlarından 2 tane tlfon aldım ama ikiside ist.dan dusun peki ben nerde çalışmak istiyorum ist.da dusun çünkü okulumu orda düzene sokmalıyım dusun eee şehir hazır iş hazır kötülük bunun neresinde dusun iyide ben şuan muğladayım ailemin yanında... yani kesin olmadan ha diyince iş görüşmesine gidemem ki dusun ama çok istiyorum 4897 şöyle derin bi offfffffffff çeksem karşıki pc yıkılır ..... 44 nolcak benim bu halim ya tam istediğim olanaklar önümde ama elim kolum bağlı kopuk gitmesine izin veriyorum sadanim

MalloryKnox 23-07-2008 04:58 PM

Alıntı:

melodis Nickli Üyeden Alıntı
dusun dusun

bu nasıl bi hayat dusun bugün istediğim iş pozisyonlarından 2 tane tlfon aldım ama ikiside ist.dan dusun peki ben nerde çalışmak istiyorum ist.da dusun çünkü okulumu orda düzene sokmalıyım dusun eee şehir hazır iş hazır kötülük bunun neresinde dusun iyide ben şuan muğladayım ailemin yanında... yani kesin olmadan ha diyince iş görüşmesine gidemem ki dusun ama çok istiyorum 4897 şöyle derin bi offfffffffff çeksem karşıki pc yıkılır ..... 44 nolcak benim bu halim ya tam istediğim olanaklar önümde ama elim kolum bağlı kopuk gitmesine izin veriyorum sadanim

Merhaba Melodis. Üniversite bittikten sonra ben de hayalimdeki işi İstanbul'da aramaya koyulmuştum. Ailem Adana'da oturuyordu. Her görüşme için git gel yapmak biraz yorucu ve masraflı olmuştu. O dönemlerde biraz sıkıntı çekmiştim. Ama sağolsun arkadaşlarım bana destek olmuşlardı. İstanbul'a yerleşeli 4 yıl oldu. Geriye dönüp bakınca çok iyi yapmışım diyorum ttli3 Çok güzel iki görüşme teklifi almışsın. Bence bunları biran önce değerlendir. Biraz yorucu bir süreç olacak senin için ama hayalini gerçekleştirmiş olacaksın. Teklifin kesin olmasını bekleme bence. İstanbul'da kimsen var mı bilmiyorum ama görüşme tarihlerini 2-3 gün içerisine denk getirebilirsen gidip gelmek daha kolay olabilir. Sevgiler hismiley

sanemce 24-07-2008 03:16 AM

ayyy benim melodisim iş teklifi almışta ne yapsın diye düşüncelere dalmış kıyamam ttli3
hemen çareler üretelim dusun
1- senin yerine ben gideyim görüşmeye, ben melodisim diyeyim, şartları bi öğreneyim, değerse ne yapıp edip gelirsin... inanırlarmı melodis olduğuma dusun
2- iki iş görüşmesi için tarihleri yakın ayarlarsın, gelip bende kalarak görüşmelerini yaparsın uy897
ikincisi daha uygun sankim onayi thumbsanim
eveeeet ablam ne zaman geliyosun
wave
Alıntı:

melodis Nickli Üyeden Alıntı

melodiss 24-07-2008 03:18 PM

Alıntı:

Merhaba Melodis. Üniversite bittikten sonra ben de hayalimdeki işi İstanbul'da aramaya koyulmuştum. Ailem Adana'da oturuyordu. Her görüşme için git gel yapmak biraz yorucu ve masraflı olmuştu. O dönemlerde biraz sıkıntı çekmiştim. Ama sağolsun arkadaşlarım bana destek olmuşlardı. İstanbul'a yerleşeli 4 yıl oldu. Geriye dönüp bakınca çok iyi yapmışım diyorum ttli3 Çok güzel iki görüşme teklifi almışsın. Bence bunları biran önce değerlendir. Biraz yorucu bir süreç olacak senin için ama hayalini gerçekleştirmiş olacaksın. Teklifin kesin olmasını bekleme bence. İstanbul'da kimsen var mı bilmiyorum ama görüşme tarihlerini 2-3 gün içerisine denk getirebilirsen gidip gelmek daha kolay olabilir. Sevgiler hsimley

mrb MalloryKnox.keşke sende ki olanaklar bendede olsaydı .... bi kaç arkadaşım var ist.da ama ailem tanımıyor... sadanim bian bana umut verdin ama imkansız gibi bişey oldu agl34

Alıntı:

ayyy benim melodisim iş teklifi almışta ne yapsın diye düşüncelere dalmış kıyamam ttli3
hemen çareler üretelim dusun
1- senin yerine ben gideyim görüşmeye, ben melodisim diyeyim, şartları bi öğreneyim, değerse ne yapıp edip gelirsin... inanırlarmı melodis olduğuma dusun
2- iki iş görüşmesi için tarihleri yakın ayarlarsın, gelip bende kalarak görüşmelerini yaparsın 90p9
ikincisi daha uygun sankim onayi thumsanim
eveeeet ablam ne zaman geliyosun halay52

ablammm 88a nerelerdesin sen yaaa bak seni görünce koyverdim yine muslukları smil56

ahh ablam nasıl isterdim keşke ailemle tanışmış olsaydın sigrt56 bu durumda sen benim yerime git görüşmelere en mantıklısı bu boşa gitmemiş olur hem ttli3

teşkkrler hepinize...

http://i190.photobucket.com/albums/z.../thank-you.jpg

MalloryKnox 24-07-2008 03:49 PM

Melodis'cim üzme kendini, elbet bir yol buluruz ark5 Benim ailem de istanbuldaki arkadaşlarımı tanımıyordu. İlk görüşmemde babamla beraber istanbul'a geldik. Babam arkadaşım ve ailesiyle tanıştıktan sonra rahatladı ve hemen o gün Adana'ya döndü. Sonrasında hep tek geldim istanbul'a. Sen de böyle bişeyler yapabilir misin? İmkansız diye düşünmemeye çalış. Buradaki herkesle bir çıkış yolu buluruz elbet ark5

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:45 AM.