![]() |
Ynt: Melodi Diyarı.... |
Ynt: Melodi Diyarı.... |
Ynt: Melodi Diyarı.... aman allhım o civcivleri yerim ben ya offf çok şirinler ttli3 şu renklere bak blook çok teşkkrler MagNetiC actionsmile |
Ynt: Melodi Diyarı.... ya merek ettim nasıl o renkte oluyor ki onlar dusun boyamamışlardır heralde dimi 44 |
Ynt: Melodi Diyarı.... benim bildiğim şöyle bişi.. ne kadar doğrudur bilmiyorum ama.. yumurta halindeyken şiringayla içine boya enjekte ediliomuş die biliyorum.. bana böle bişi biraz zor geldi ama ben böle civciv satanları gördüm bizim buralarda vardı eskiden.. hala varmı bilmiyorum ama aynen böylelerdi.. acayip güzeldi ve kapış kapış gidiodu.. alan çok oluyordu yani.. onayi |
Ynt: Melodi Diyarı.... ilginç smiliyface ben hiç görmemiştim pembe tavuk mu oluyolar yani bunlar sevincli pembe yumurta flnda çıkıyordur sonra bunlardan 44 ama çok şirinler b456 |
Ynt: Melodi Diyarı.... bakın ne okudum dusun Amerikalı bilim adamı insan ruhunun 21 gram olduğunu hesaplamış ölüm anına yakın insanlarla özel bir ortamda yaptığı deneyle bulmuş bunu. ölüm anında kişideki terlemeden tutun verdiği nefese kadar herşeyi hesaplayan profesör ,her insanda 21 gram eksilme fark etmiş. bu eksilme tıbbi cihazlara bağlı insandaki bütün hayati fonksiyonların durduğu an gerçekleşiyormuş. dusun dusun |
Ynt: Melodi Diyarı.... Alıntı:
Yumurtanın içine değil de, özel bir boyayla yumurtadan çıktıktan sonra boyuyorlarmış... |
Ynt: Melodi Diyarı.... Alıntı:
gerçekten ilginç.. art56art56 |
Ynt: Melodi Diyarı.... Jn isten cikmadan once karisini evden arar; Tatlim , patron bir kac arkadasiyla beraber komsu eyaletteki buyuk golde balik avlamaya gidecek ,benimde gelmemi istiyor. Bu hafta sonunu orada gecirecegiz. Bu benim terfi almam icin iyi bir firsat. Benim icin yeteri kadar giysi ve olta takim cantami hazirlarmisin?Direk ofisten cikacagiz ve gecerken evden cantalari alirim. Ha yeni ipek mavi pijamamida koymayi unutma. Karisi biraz iskillenir. Fakat kocasinin istediklerini yapar. Hafta basinda adam eve gelir, biraz yorgundur ama iyi gozukmektedir. Karisi onu karsilar ve cok balik tutup tutmadigini sorar.Jn: Ha, evet epey balik tuttuk. . Fakat sana soyledigim pijamayi cantaya koymamissin. Karisi: Olta takim cantasina koymustum.!! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:09 AM. |