Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Lütfen Yardım edinnn (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/615442-lutfen-yardim-edinnn.html)

lily69 16-09-2010 11:31 AM

Lütfen Yardım edinnn

Merhaba,
Öncelikle bu siteyi kuranlara ve burda ki herkese çok teşekkür ederim.Kısa bir süre önce bende katıldım ve hayatımda kısa sürede değişimler oldu.Sigarayı tam bırakamadım ama kısıtlamalar getirdim ve buna uyuyorum.kurallarımı çiğnemiyorum.Para konusunda son bir haftadır inanılmaz gelişmeler yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum.Aynı gelişme işim içinde geçerli.Zaten parayı yaptığım işten kazanıyorum ama artık daha fazla ve yaptığım işte ilerleme kaydediyorum.Yani kısaca iş ve para konusunda başarılarım artmaya başladı.Ve tabiki kendime olan güvenimde.Sizden hangi konudamı yardım istiyorum.?Eşimden boşanmak istiyorum.İşsiz daha doğrusu çalışmak istemiyor,sabah kalkıp işe gitmek ve bir başkasının yanında çalışmaktan hoşlanmıyor??????????Neden sadece bu değil.Bana karşı ve benim çevremdekilere karşı çok kırıcı,düşüncesiz,zannediyorki hayat onun etrafında dönüyor.Hiç arkadaşı yok.....ve hayatımı zindan ediyor.Boşanmak istemiyor.Gidecek yerim yok diyor.Ona süre verdim bir işe gir para biriktir kendine gel diye.Değil işe girmek iş bile aramadı.Onunla aynı odada bulunmak bile beni boğuyor.Çevremdeki herkes aynı şeyi söylüyor "buna nasıl dayanıyorsun" diye.Daha fazla detaya girmek istemiyorum.Evet onunla ben evlendim kimse zorlamadı.Bir hata yaptım ve çok büyük bir hata dersimi aldım hatamın farkındayım bu konuda artık kendime kızmıyorum.Ama nasıl bir telkin yada düşünce uygulamalıyım?O nun hayatımdan sonzuza dek çıkmasını istiyorum.Lütfen yardım edin.

matri 16-09-2010 11:35 AM

Cevap: Lütfen Yardım edinnn

aramiza hosgeldin arkadasim, esinle ilgili bahsettiklerin genelde maddiyat, sevgi ile ilgili bir goruntu yok.. acaba ona karsi sevginde bitmis durumdami?? bu cok ayirici bir durum cunku.

smyrna1 16-09-2010 11:49 AM

evli olmadığım için fikir verme konumunda olduğumu pek düşünmüyorum ama şu cümleniz zaten işn vahametini gösteriyor:"O nun hayatımdan sonzuza dek çıkmasını istiyorum" bence ortak bir karar alabilirseniz-belki zor olacak eşiniz için ama- çok çok daha hayırlı olur diye düşünüyorum, yani eşinizi ikna etmelisiniz boşanmada olsa devamda olsa, Allah sağlık sıhhat mutluluk versin..

planner 16-09-2010 11:59 AM

Eşinizi yargılamak yerine onunla anlaşmayı denediniz mi hiç? Neden böyle davrandığını, onunla kavga etmeden, sabırla ve anlayış içinde hiç konuştunuz mu?

pimpinella anisum 16-09-2010 12:27 PM

lilly69,,
belli ki eşin de seni istemiyor, tek nedeni gidecek yeri olmaması ise,,senin gidecek yerin var sa sen git derim,,,hayatı bu kadar zora sokmanın anlamı yok....

lily69 16-09-2010 02:42 PM

İlginiz için teşekkür ederim.Birincisi işyerim ve evim aynı yerde.Yani benim gitme şansım yok.İkincisi eşimle defalarca konuştum,dönüp dolaşıp hep aynı yere geliyoruz.Olanları,onun yaşadıklarını ve bizim yaşadıklarımızı düşününce yapabileceğim bir şeyin kalmadığını gördüm.Onun için insanlar,bilgisiz-aptal-ona düşman vs.. diye gidiyor.herşeye her zaman sinirli,öfkeli.ve en kötüsüde her şeyi bilir!!!!Ben kadın başıma her şeyi bırakıp gitmeyi göze aldım zaten,ama neden ben?burası benim işyerim ve evim.burda kirecıyım ama mal sahiplerini eskiden beri tanırım ve beni kendi kızları gibi severler.Ve işin kötüsü ise yapacağım en ufak bir hatada bana ve işyerime zarar vermesi ki,iş yerime verirse bu çok kötü olur.tek isteğim huzurlu bir şekilde hayatımdan sonsuza dek çıkması.Ve beni destekleyecek bir ailem yokkkkkk..........
ağla2

bigokyanus 16-09-2010 03:46 PM

Aile terapistine gitmeyi denediniz mi? mUTLAKA OBJEKTİF BİR GÖZDEN OLAYLARI DEĞERLENDİRMESİNİ VE YARDIM ETMESİNİ İSTEYEBİLİRSİNİZ... kESİNLİKLE İŞE YARAYACAKTIR.
Kimse agresif ve kırıcı olup yalnız kalmak istemez... Empati kurmayı deneyin ....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:03 AM.