Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Bir Dirilişin Öyküsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/615232-bir-dirilisin-oykusu.html)

Jdarc 03-09-2010 11:12 AM

Bir Dirilişin Öyküsü

Herkese güzel mi güzel enerjiler dileyerek bugün itibariyle günceme yazmaya başlıyorum.

Dün sabah ego güçlendirici müzikler dinlememin ardından 1,5 gün içerisinde yaşadığım değişimleri ego güçlendirici kategorisi altında paylaşmıştım. Buradan da yaşadığım değişimleri anlatmaya devam edeyim.

Fakat öncelikle bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Belki de bir insanın 1,5 gün içerisinde bu kadar çabuk etki görmesi nadirdir. Ancak bunu ben yaşamıştım; ve bunun neden kaynaklanmış olabildiğine dair soru " bilinçaltımın esnek olması" ile yanıtlanmıştı. Bir bakıma doğruydu; ancak -
Daha ziyade, sevgili dostlar, değişime hazır olmanız ve hayatınızı bir süre için değişime odaklamanız gerekmektedir. Eğer hazır değilseniz bilinçaltınız duvarlar örecektir; şayet bilinç ve bilinçaltı arasında bağlı bir mekanizma olduğunu varsayarsak.
" Bu da lazım olur belki" diyerek dinlediğimiz telkinler belki hiç işe yaramayabilir; çünkü bana göre dinlemeden önce söylenmesi gereken " Bu bana lazım" dır.
Tüm bu hazırlıklardan sonra kolayla etkilenmem söz konusu oldu.

Olağan kavgalar canımı pek sıkmıyor doğrusu. Kendime saygı duymaya başladım. Keyfim gayet yerinde. Bilgisayar başında oturmak artık rahatsız eddici bir durum olmakla birlikte durmaksızın hareket etme isteği duyuyorum. Sigarayı bıraksam mı acaba? diye düşündüğüm bile oldu. Rüyalarımda herhangi bir değişim söz konusu olmadı. Bugünlük bu kadar. Kayda değer durumlarda tekrar yazacağım.

Dyarlı site yöneticilerine ve burada bulunan destekçi, kalbi büyük, sevgi dostlarına selam ediyorum.

Mucizeleriniz bol olsun...

Parlayan 03-09-2010 12:47 PM

Cevap: Bir Dirilişin Öyküsü

Kısa sürede faydalar görmen harika..Değişime hızla devam edeceğine eminim..Sevgiler...
http://img142.imageshack.us/img142/3965/smile89nj3.gif

Jdarc 06-09-2010 11:00 AM

KORKU.

Eskisine nazaran kendime daha güvendiğim ve insanların düşüncelerini daha az umursadığım bir gerçek. Ben durmaksızın düşünce üretmeyi ve onları paylaşmayı seven bir insanım.
Ve olası bir şekilde, bu düşünceler daha çok eleştirisel bir tarzda. Ancak bugün fark ettim ki; paylaştığım bir düşünce sonrası biraz olsun "çekindim ve korktum"
Dışlanmaktan, reddedilmekten.
Birilerinin her düşünceyi kabul etmeyeceğini biliyorum ancak, garip ya da daha farklı bir adlandırma edineceğimden, yalnız kalmaktan korktum.
Ne yapmalıyım bilmiyorum.

bigokyanus 06-09-2010 11:17 AM

Düşüncelerini kabul etmeseler bile söyle özgürlüğünü kimse engelleyemez. Kendine güvenerek aşacağına inanıyorum , ayrıca paylaşmak zorunda da değilsin , bırak kim ne düşünürse düşünsün. Bol gelişimli günler diliyorum , huzurla gülekal...

Jdarc 06-09-2010 11:19 AM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767173)
Düşüncelerini kabul etmeseler bile söyle özgürlüğünü kimse engelleyemez. Kendine güvenerek aşacağına inanıyorum , ayrıca paylaşmak zorunda da değilsin , bırak kim ne düşünürse düşünsün. Bol gelişimli günler diliyorum , huzurla gülekal...

Varlığınıza teşekkürler efendim ancak söylemeliyim ki paylaşmak zorundayım. Başından beri münazaraları, felsefi tartışmaları sevdim. Sorun düşüncemi kabul etmeleri değil; düşüncemden dolayı bana tavır alınması.

Teşekkürler.

Jdarc 08-09-2010 09:37 AM

Müzikleri dinlemeye başladığım günden itibaren kaçta yatarsam yatayım en fazla altı saat içinde kalkmaya başladım. Uykumu düzene soktu sokmasına ancak, çok erken kalkıyorum bu sefer de :)

Hiç karşı gelemediğim bir arkadaşıma çıkıştım, gördüğüm yanlışını affetmeden yüzüne vurdum. Kendime olan güvenimin sinyalleri olsa gerek.
Kendimi güzel bulmaya başladım.

:)

Ancak bir sebepten ötürü şimdi depresyonsuz bir hayat için telkinlere başlamalıyım.

Jdarc 08-09-2010 09:52 AM

Not düşmem gereken başka bir şey daha var ki bu her şeyden daha önemli.

Kötü şartlanmalarım vardı, kötü, çirkin, başarısız vb. biri olduğuma dair. Kafamda çizdiğim profil(im)den kurtulamıyor, sonuç olarak başarısız oluyordum hep.
Bu müziklerin bende, özellikle etkisi, eski kişiliğimi tamamen unutmuş, şartlanmalarımdan kurtulmuş olmam.
Şuanda kendime dair bildiğim bir şey varsa; kendime güvendiğim ve kendime kaba davranmadığım. Hatta ölmek bile istemiyorum artık.
Eski Jdarc'ı hatırlamak gerçekten zor.
O kimdi, neden öyleydi, bilmiyorum. :) Ben şu an bir tek Jdarc biliyorum, o da bunları yazdı, keyifle. :)

Jdarc 13-09-2010 08:35 PM

Özellikle bu müzikleri dinlememin ardından korkularımla yüzleşme arzusu duyarak korkularımın içine girdim ve sonuç olarak beynim bütün pisliklerden arındı, kim olduğumu bulma yolunda emin adımlarla ilerliyorum.

zahiri 13-09-2010 09:34 PM

adimlarin saglam, gelisimin daim olsunn ::)

kirikkalp 14-09-2010 12:17 AM

gunlgn hayrlı olsn .sen bu gidisle kisa surede cok basarilir elde edecegne inaniyrm.belkide sigarayi bile birkrsn.guzel haberlerinin devamini bekliyrz

Jdarc 20-09-2010 12:31 AM

Müslüman oldum.

:)

bluegirlx 20-09-2010 12:42 AM

sen müzikleri telkinleri dinlemiş kendine bir yol aralamışsın..aralanmış yoldan içeri girmişsin..için temizmiş güzelmiş ki arayışında bu siteyi müzikleri bulmuş karşılaşmışsın..burdan anlıyoruz ki arayan buluyor..arayanın karşısına ilahi güç aradığını çıkarıyor hayrı yada şerri..

x-men33 20-09-2010 02:36 AM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769208)
sen müzikleri telkinleri dinlemiş kendine bir yol aralamışsın..aralanmış yoldan içeri girmişsin..için temizmiş güzelmiş ki arayışında bu siteyi müzikleri bulmuş karşılaşmışsın..burdan anlıyoruz ki arayan buluyor..arayanın karşısına ilahi güç aradığını çıkarıyor hayrı yada şerri..

Çok doğru 25889

_roxie_ 02-11-2010 05:05 PM

merhaba :) hikayen ve hızlı değişimin çok sevindirici bizimle paylaşmaya devam et canım =) sevgiler..

Jdarc 07-11-2010 12:43 AM

Kişiliğimden gayet memnunum ama kendimi çaresiz hissediyorum bugünlerde. Genelde tüm kötü şeyler benim başıma geliyor. Hayatımda ne zaman bir "iyi"m olacak merak ediyorum, doğrusu. Hayatımın bu telkin müziklerini dinlemesi gerek, kendimi geçtim.

Jdarc 08-12-2010 09:56 AM

Öncelikle bu günceyi doldurmamın sebebinin müziklerin hiç de işe yaramadığını göstermek değil; yalnızca yaşadıklarımı ve hissettiklerimi insanlarla paylaşmak olduğunu söylemem gerek.
Hayatımın bu hale geleceğini hiç mi hiç tahmin etmemiştim. Son iki hafta içerisinde dörtleme haline gelecek r teşebbüslerim ve gerek sosyal ortamlarda gerek yalnız kaldığımda nefes alma çabalarım beni iyiden iyiye yordu. Ne bir hayalim var ne de hayatta olmak için sebebim. Zaten bu yüzden r girişlerim sözkonusu oldu geçen haftalarda.
Kendimi dipte hissediyorum, dipte. Dünyada ne oluyor, ne bitiyor, hiç umrumda değil.
Erdemlerimi kaybettim, kendi kurallarımı yıktım sırf bu umursamazlığım yüzünden. Hayatıma giren her insanın benim bu hale gelmemde büyük etkisi var.
Esasında bu konuma nasıl geldiğimi, tam olarak içinde bulunduğum durumun koordinatlarını ve döşemesini bilmediğimden buradan nasıl çıkacağımı, hatta buradan bir çıkış yolu olup olmadığını bilmiyorum.
Çok zorlanıyorum, yaşamakta zorlanıyorum. İçim ağrımaya başladı yine.
Eve gelirken taşıtlarda sessiz gözyaşlarım, okulda bir anda boş bakışlarıma eşlik eden gözyaşlarım...
Acımın ne olduğu hakkında fikir sahibi olmamı sağlayan şey dün okulda bir anda ağlamaya başlamışken, "Her şeyi kaybettim" demiş olmam. Bilincim ve bilinçaltımdan o kadar uzağım ki... ya da onlar fazla ulaşılmaz.
Sonuç olarak bu cümle benim için bir ipucu niteliğindeydi.
"Her şeyi kaybettim"
Neyi kaybettim? Bilmiyorum.
Bilmiyorum.

Okuyanlara teşekkür ederim, paylaşmak istiyorum. Çünkü sosyal yaşantımda konuşmak artık çok zor.
Yapamıyorum, içime kapandım.
Kimseyle konuşamıyorum.

bigokyanus 08-12-2010 02:48 PM

Yakınında hiç dostun yok mu? Her şeyiyle dost olan biri bulunmuyor mu?
Dost seni olduğun gibi kabul eder ve seni sen olduğun için sever. Ya da bir ablan , kardeşin yok mu? Onlarla paylaşmayı denesen.
Müslüman oldum demişsin , namaz kılmayı öğrensen ki öğretecek biri yoksa ben sana bir namaz kitabı alıp göndereyim , o da rahatlatır. Senin bir an evvel bir yaşama sevincine ihtiyacın var.
Şunu unutma hiçbir şeyini kaybetmedin , hepimiz zaman zaman kendimizi dipte hissederiz , arada bir dibe vurmak lazım ki daha yükseğe sıçrayabilesin.
Şükredecek çok şeyin var hep kötü odaklı olma , şimdi iyi şeyleri de görmeye başla . Hadi hemen ...
İnan bu yaşadıklarının , ya da geçmiştekilerin hepsi bir ders , hayat güzel ve çok daha güzel olacak.

Jdarc 08-12-2010 06:58 PM

Buna inanmak istiyorum, çok teşekkür ederim. Hani bardağın dolu tarafına bakıyorum bakmasına mutlu olmak için, hatta sahip olduklarımı hissetmek için içiyorum bile o suyu.
Ama bugünlerde hiç ama hiç işe yaramıyor. Depresyonda olabilirim belki de. Hiç bu kadar dipte olmamıştım. Aylardır, bir yıla aşkındır tepeye çıkmayı bekliyorum, güneşin doğmasını artık. Ama olmuyor, neden olmuyor, bilmiyorum.

Ama iyi dilekleriniz ve telkinleriniz için teşekkür ederim, çok sağ olun.

Jdarc 04-01-2012 02:08 AM

Merhabalar herkese.

Ben açıkçası telkinleri dinlemiyorum, değişimim daha çok kendi bilincimle sağlamaya çalıştığım pozitif düşünce ve elbette burada güzel insanların paylaştığı meditasyon teknikleri ve müziklerinden kaynaklanıyor. Liseden beri astral seyahat yaparım. Fakat korkularım yüzünden arada sıkışır ve kabus gibi geceler yaşardım. Yani hiçbir anlamı olmazdı o deneyimin, yalnızca uykusuz kalırdım. Pozitif hissetmeye başlayalı 2 hafta oldu belki de. Ve bunun etkisini astralde hissettim. Bu kez yine istemeden de olsa çıkmıştım. Önce kızdım, çıktığım için. Korku vardı çünkü. Fakat sonra "yeter yahu" dedim ve yükseldiğimi hayal ettim. Odamda yükselmeye başladım. Bilinçaltımdaki korku öğelerinden çekiniyordum, görürürm diye. E tabi direk aklıma şeytan geldi. Geldi fakat -tamamen ben bunun pozitif enerjimden kaynaklandığını düşünüyorum- siluet olarak. Ve benden kaçıyordu :) Sonra yok oldu. Lobi gibi bir yere gittim. Ünlülerle doluydu. Sırf egomu tatmin etmek için hepsinin beni öpmesini istedim. sevincli Sıraya girdiler smileydance "
5 yıl sonra ilk kez güzel bir deneyim yaşarken ve ortama uyum sağlamışken, aklıma şu geldi " iyi vakit geçiriyorum ama dönüşü nasıl yapıcam" işte o an uyandım blook

Burada önemli olan daha çok yüksek enerjimi fark etmiş olmam, pozitif enerji ile bilinçaltımdaki korkuyu bile "korkutmuş" olmamdı :)

blissy

Jdarc 12-03-2012 12:08 AM

Ego-güven güçlendirici mp3'ünü dinlemeye başladım bugün.

Değişimleri gün be gün yazacağım.

edit: Sinirlenme baş gösterdi şimdilik.

Jdarc 15-03-2012 08:57 AM

Ego mp3'ü dışında yaptığım şeyler ile (meditasyon, affetme olumlamaları, pozitif düşünce) hayatım da daha iyiye gidiyor. Son zamanlarda yaptığım çalışmalar öyle yüksek bir seviyeye ulaştırmış ki şimdi canımı sıkan bir olay olsa, farkında bile olmadan kendime geliyorum, hemen toparlayabiliyorum. Enerjim çok yüksek. Kendime güvenim daha fazla. Bugün hatta kendimle gurur duydum bir konuda. Kendime bir iltifatlar yağdırdım :)
Bunun mp3 ile alakası olduğunu zannediyorum.
Her şey çok güzel. Sevgilimle daha iyi anlaşıyoruz. Son zamanlarda pozitif enerji yaydığımı söyledi.
Güzel yani. Mp3lere devam.. :)

pinky9 23-10-2013 08:44 PM

jdarccım nasılsın neler yapıorsun yazmaya devam etseeen:))

sweeet 23-10-2013 09:21 PM

İnsanların yaydığın pozitif enerjiyi hissetmesi ve dile getirmesi muhteşem bir şey. :)

pinky9 23-10-2013 10:06 PM

yazmayı bırakalı çok olmuş jdark:(

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:03 PM.