![]() |
KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... Herkese sevgi ve mutluluk kokan bi merhabaa diyorum . . . actionsmile Bende bi günlük açma gereksinimi hissettim,çünkü kendimde gözlemlediğim biçok değişim var ve bu beni çok mutlu ediyo cilgin897 Daha da iyisi olacak inşallah.. Şimdilik bu kadar,beni takipte kalın y789 Sevgi,sağlık ve huzur ile kalın..t678 ~Gamze 29 Ağustos Pazar.. |
Cevap: KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... Merhabalar, Günlüğün hayırlı olsun Gamze'cim. Değişim ve gelişimlerin daimi olsun. Güzel haberlerini okumak dileğiyle. Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile |
Cevap: KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... Ailemize Hoşgeldin (: Mutlu ve güzel paylaşımlarını okumak dileğiyle (: İyiki varsın (: |
Cevap: KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... Alıntı:
Huzur ve sağlıkla kal,bizimle kal :) Alıntı:
Sende iyki varsın canım :) Görüşmek dileğiyle.. |
Cevap: KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... Gamze'ciğim,günlüğün hayırlı olsun..http://img842.imageshack.us/img842/1159/book.gif Kendini daha da geliştirdiğin güzel değişimlerle dolsun taşsın.. Hayatında istediğin tüm güzellikleri tezahür ettirebilmen dileklerimle.. Mutlu paylaşımlar diliyorum.Sevgiler..actionsmile http://img716.imageshack.us/img716/9397/27584688.jpg |
Cevap: KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... Teşekkür Ederim :) Kendimi geliştirmemde ve mutlu olmam da sizlerin etkisi büyük olacak bundan emin olabilirsiniz :) iyi dilekleriniz daim olsun..İyki varsınız :) |
Cevap: KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... çünkü kendimde gözlemlediğim biçok değişim var ve bu beni çok mutlu ediyor Hoşgeldin...kendinde gözlemledigin ve seni mutlu eden degişimleri somutlaya bilir misin ?.. Güzel paylaşımlar dilerim.. |
Cevap: KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... sevgili gamze günlüğün hayırlı olsun... içi güzel haberlerle dolup taşsın. mutlu paylaşımlarını bekliyoruz. sevgiyle mutlu kal http://img691.imageshack.us/img691/6448/74676573.jpg |
Eskisi kadar agresif değilim ve beni gıcık eden olaylara bile gülebiliyorum artık.Herşeyin benim elimde olduğunu,değişmemde hiç bi engelin bulunmadığını,mutlu olmanın zor olmadığını biliyorum. Biraz daha fazla gülüyorum girlhaha huzurluyum. Şimdilik bu kadarını diyebileceğim..Zaman ilerleyince adım adım yazıcam herşeyi takipte kalın lütfen y789 Sağolun..mutlu kalın actionsmile |
Cevap: KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... gunlüğün hayılı olsun gamze,umarım çok güzel pozıtıf şeyler okuruz günlüğünde.sağlıcakla kal.. |
Teşekkür ederim sağol :) İyi dileklerin eksik olmasın,Huzur ve sağlıkla kal t678 Bu arada papatyalar miss gibi y789 |
Kendine iyi bak sağlıklı ve mutlu kal t678 |
Cevap: KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... Günlüğün hayırlı olsun.. Mutluluklarla dolsun arkadaşım. Hoşgeldin aramıza :) |
Sağlıcakla kal t678 |
Cevap: KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... Sevgili Günlük ; smil56 (Sana ilkokuldayken yazdığım günlük gibi başlamak istemezdim inan khkh56 ) Bugün ilk iş olarak,normal (!) kalktığım saatten 1.30 saat önce kalktım. Üşengeçlik aşırı uykuya düşkünlük ve erteleme bu 3 unsur benim baş düşmanım..Hangi biriyle başa çıkacağımı bilmiyorum girlhaha açıkcası bu durumdan çok rahatısızım. Gözlerimi açar açmaz güne güzel başlamak adına duvarıma astığım yazıyı okudum: "Güzel bir güne günaydın diyorum veee her şey çok çok güzel olacak" superxy Anlamadığım bir şey var..Dostluk bu kadar hafifmiymiş..O kadar kolaymıymış arkasını dönüp gitmek..Canımı çok sıkıyolar.. Okul vakti kütüphaneden aldığım 3 kitabı bitirmiş bulunmaktayım.. Keşke daha fazla alsaymışım neutrali5 bu arada okulların açılmasına da az kaldı he şaşkınx Daha şimdiden ders çalışmaya başladım bu yıl, en azından birinci dönem takdir almak istiyorum krz56 Ve bi şey daha odama tuz koydum inşallah işe yarar girlhaha Görüşmek üzere..t678 Cici kal..44a ~Gamze. 31 Ağustos Salı,2010 21:48 |
Cevap: KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... Merhabalar Gamze:) Günlüğün hayırlı ugurlu olsun, hayatta sana sans getirsin. Ben şimdiden mis gibi kokular almaya başladım bilegirlhaha yolun acık olsun. |
Teşekkür ederim..İnşallah :)) Sağolun iyi dilekleriniz ve ziyaretiniz için.. Sağlıcakla kalın..actionsmile |
Cevap: KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... Merhaba Gamze, günlüğüne ABONE oldum, selamlar. krzm67 |
Sağlıcakla Kalın.. Takipte kalmanız dileğiyle girlhaha |
|
Cevap: KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... O halde çok güzel bi başlangıç yapmışsınız.Günlük bi nevi dertleşecek arkadaştır y789 Korkmanıza lüzum yok bence günlüklerden sır çıkmaz y789 Siz yinede onu kimsenin bulamayacağı yere koyun :D Sağlıklı ve mutlu kalın.. :) |
Cevap: KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... Bıktım artık geçmiş ağırlıklı konuşmalardan. yaşanan sıkıntı ve dertleri tekrar acı cekmek ,haklı olduğunu kanıtlamak güdüsüyle önümüze serip durmandan.. Yeter! haklısın tamam? Tüm yaşama sevincimi,yeniden başlama tekniğimi,olumlu ve güzel düşünmemi engelleyen bi kemirgensin..Üzgünüm öylesin. Hata aramaktan vazgeç bi kere de şu soruyu sor vicdanına "Nerde hata yaptım?" Senin için zor bi adım olsada.. Kabuğundan sıyrıl ve etrafına bak! Olması gerektiği gibi yaşa hayatını..Gör artık gerçekleri... Üzgünüm ama ben buyum anne..Buyum... Beni değiştirmeye yorma kendini.. Her şeyi geride bırakmak istiyorum. ~Gamze 2 Eylül perşembe,2010 18:40 |
Cevap: KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... Naber günlükcan? hy789 İyiyim bende y789 Bugün yeni beatime yeni lirik yazdım..Tam bitmese de kabataslak oturdu bişeyler. Bu çalışmadan sonra uzun bi ara ver(dir)mek istiyorum.. Biçok şeyi aynı anda idare edebilme becerisine sahip oldugum konsunda şüphelerim ortaya çıktı.Aslında engeller olmasa hayli hayli olur yani..he olmaz mı? Bi insan bi şeyi bukadar çok isteyemezdi buna eminim. Oldurturumda ama yoruldum artık karşı çıkanlarla savaşıp laf anlatmaktan. Hayır seni ilgilendirmeyen işe ne koca burnunu sokarsın ki bre? Tarumar Gamze kadar masum değildi ^-^ Neyse ne işte ya..sulandırmaya gerek yok..Ufak bi ara o kadar krzm67 Can sıkıntısını bahane ederek kendimi ödüllendirdim ve pizza yaptım y789 Yarın meydanda da arkadaşlarla buluşucaz.nasıl bi gün olacak merak ediyorum doğrusu..kazasız belasız atlatsak bari sevincli Dün gece uyku tutmadı bişeyler karaladım..paylaşmak istiyorum. (çok cesaretliyim lan khkh56 ) yine uykuyu arıyo gözlerim,adeta azap çektirmeye yemin etmiş gibi sessizlik.. Beni benle bas basa aydınlığı aratır gibi bırakıyo karanlık.. Bi kağıt bi kalem ve bi ışıktan yoksun zavallı ben.. Ne çok hırpalamısım ben kendimi ,ama inkar etmeyelim hırpalattırdılar da hani.. Hakkım ve hakları olmadan iğrenç bi düzenekle hemde.. Pranga bağladılar ruhuma, omzuma bi yü,k kalbimin payınada büyük bi ağrı düştü! Meğerse acılarımın kanamasının sebebi kırılan düşlerimin batmasıymış.. Umarsızca hayallerimi çalmışlar bu böyledir diyerek,fazlamı susmusum ki konuşmaya hakkım yokmuş gibi davrandılar? Bendeki beni yıkarak bizdeki seni inşa etmeye kalkıştılar varmyım yokmuyum anlamadımki? Kim suclu kim haklı sorgulamıyorum artık çünkü ne sucsuz var ortada nede haklı.. Hiç kimsenin masum olmadıgını herkrsin bi şeytanının oldugnu görmeye baslayınca kabullendim. İstediğimi vermediler bana ağlayan bi çocugun eline verilen şeker misali oyalandırıldım. Şeker bitti bakın! ağlamıyorum tekrardan ama bak anne ! çünkü yoklukla bas etmeyi öğrendi senin kızın. Benm yoklugum elle tutulur cinsten değildi ki yani üzülme göremezdin.. çok şey kaybetmedim zamanla pek çok şey kazanırım bu ömür benim oldukca.. can cekişmekteyken hayatım acılın bu bnm hayatım demk istiyorum yine yeniden.. çok değil hakkım olanın mücadelesini veriyorum zırhsız ve korunmasız.. Ve şimdi yeşil gözlerimi örtmesi için izin veriyorum göz kapaklarıma yeni bi güne yeni bi umutla acmasını umarak.. Sağlıcakla kal. Gamze. Dört eylül cumartesi ikibinon. 22:16 |
Beğenmene çok sevindim gercekten..çok teşekkürler :)) Henüz değil,hazır olunca paylaşıcamm :) sağlık ve huzurla kal..actionsmile |
Cevap: KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... Selamun Aleyküm Günlükcan y789 Çok oldu uğramayalı sana... Gündemdeki konu başlığı belli,"Yarın okullar açılıyo"..Arkadaşlarımı hocalarımı kütüphanemi hatta ders işlemeyi bile özledim .. Bu yılın çok çok güzel ve benim için unutulmaz geçmesi için dua ediyorum..(Bide takdir alabilmek için:D) Bi kağıda olumlamaları mı yazıp okudum..Sonra bi kağıda da başardığım ,yaşadığım tüm güzel şeyleri yazdım bu kendime olan özgüvenimi artırdı. Şimdi yeni bi sınıfım var belkide yeni arkadaşlarım olacak..Herşeyin hayırlısı olsun. Anın tadını çıkarıp geleceğe umutla bakmak elzem.. Yahuu bu arada alanlar kalkmışş! Ne okuyacaz:( Değişilen her sistemin ilk kurbanları biz oluyoruz nedense? Ahh Nimet ablaa Ahhhh.. Gidiyorum ben günlükcan..selametle kal.. Yarın ilk günümü yazarımm :)) 19.09.2010 Pazar.. -OKul arefesi- 21:44 ~Gamze. |
Cevap: KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... muhtemelen okuldasınn ilk gununu bende merakk edıyorumm benımerakta bırakmaa.....:) |
Cevap: KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... Merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! s456s456 Hemen bahanelerimi sayıyım dur yazmamamla alakalı blissy Tüm vaktim okulda geçiyo efendim,tekrarlar falan derken geç oluyo uğrayıpta yazacak halim kalmıyo neutrali5neutrali5 Önce ilk günümü anlatmak istiyorum y789 Gecen yıldan arkadaşlarımla hasret giderdim,kimse değişmemiş herkes aynı..Boy kompleksi devam edecek bu yılda anlaşılandusun2dl78 Sonracığıma Alanlar kalkmış hikayesini dinledik İlker Hocadan. Her sene sistem değişir ve biz o sistemin kobayları oluruz..Bizim dönem çok talihsiz ilkler hep bizde denendi. Söz de kalkmış tabiki.10-Tma yerine atıyorum 10-a olacak ama sonucta Tm secenlerin oluşturduğu bi sınıf olacak. Neyse efendim,Okulumuzda 5 tane fen sınıfı acılmış ama bi tane de 38 kişilik Tm sınıfı açıldı..Düşünebiliyomusunuz 38 kişi! Hocalarda dahil herkes yana yakıla bölmeye çalıştı amma müdür bey yanaşmadı..4 kişi fen secti nakil gitti vs. Şuan 34 kişiyiz..Fenleri bizden daha üstün tutuyolar gibime geldi.Dersimize giren hocalar bunun aksini idda ediyolardı ama... Gayet mutluyum o alanı sectiğim için,yeteneğim ve isteklerim doğrultusunda hareket ettim.Fende kuru kalabalık yapmak yerine Tmde başarısı kesinleşmiş bi öğrenci olmak tam bana göre... utananadam Yeni bi sınıftayım doğal olarak,arkadaşlık ilişkilerimi zaman gösterecek.. Asla umutsuz ve çaresiz değilim! superxy Birazdan ders çalışmam elzem..İşi baştan sıkı tutmak istiyorumm..Herşey çok güzell olacakkkk! u859u859 Şimdilik bu kadarr..Sağlıcakla kal GünlükCan. Ve GünlükCan'ımı okuyannn herkesss.. :) Kocamann Sevgilerrr...!actionsmile |
Cevap: KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... Selamlar.. Uzun zaman oldu uğramayalı,özlendiniz özlettiniz y789 Nasılsınız bakalım? Ben iyiyim şükür.. :) Elimden bir yıldız daha kayıp gitti,var olan her şey yanlıştı sanırım. Klişe bi laf ama kaybettikten sonra değer bilinir hep. Anlıkda olsa hoştu bazı şeyler,ve dediğim gibi anlıktı geldi geçti. Şimdi nasıl şekillenecek herşey bi fikrim yok doğrusu..bakalım bakalım.. Neyse..bayram yaklaşıyo 9 günlük bi tatik dinlenmek için fazlasıyla ideal.. :) Sonrasında hooopppp sınav haftası.. Şimdilik bu kadar görüşmek üzere.. Hoşçakalın actionsmile Gamze. |
Cevap: KüçükFilozofKız'dan Nağmeler... Merhabalar, Çok uzun zamandır yoktum ama o kadar özlemişimki bu atmosferi.. Şimdi burdayım. Babam şuan Türkmenistan'da biliyor musun günlükcan? Onu çok özledim hemde çok.Gerçi ilk defa ayrı kalmıyoruz ama bu bi başka oldu.Bu arada okulumu değiştirmeye karar verdim.hergün 3 saat yol fazla yordu beni.. Hayatımda belirsizliklerin olması beni huzursuz etmede bir numara.acaba değiştirsem mi değiştirmesem mi tarzındaki düşünceler yedi bitirdi beni.Tamam dedim değiştiriyorum..Hala acabalar var kafamda. ve 1 yıllık serüvenim bitti bunuda belirtmeden gecemycem :) Ayakta kalabilmek için yalanlar dolanlar.Tükenmiştim inan tükenmiştim.Ben AŞK'la bazı şeyleri birbirine karıştırmışım.Bir anda o kadar ilgi,sevgi, güzel şeyler..İlk defa böyle bi duyguyu tattım. Annemde öğrenince...inceldiği yerden koptu işte.Anneme sürekli yalan söylemek zorunda kalmak ne kadar kötü bi duygudur öyle Allah'ım.. Olmadı..yada olduramadım.bilmiyorumki? Onuda üzmek istemiyordum ama fazlasıyla üzdüm kırdım.. Şimdi telkinlerimle mutluyum ben ya... Bi de ders çalışabilsem... Gamze. 19 mayıs 2011 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:58 AM. |