![]() |
Cevap: Casandra'nın günlüğü :) Senin adına çok sevindim. İnsanın yakınında, iyi bir dostu olmasından daha güzel bir şey olamaz. Artık, her ihtiyaç duyduğunda yanında olacak bir dostun var, harika... |
Cevap: Casandra'nın günlüğü :) Bence de harika bir şey arkadaşlık..Şükürler olsun bütün dertlerimi paylaşabilceğim,beni dinleyecik bi dostum var.. :)) |
Cevap: Casandra'nın günlüğü :) Merhaba Canım Günlüğüm.. Biliyorum bu aralar seninle ilgilenmiyorum,aslında sana ne çok yazıcak şey varken.. Öncelikle seni ihmal ettiğim için senden özür dilemek istiyorum sevgili günlüğüm... Bu aralar kafam çok karışık..Çekim yasası yaratıcı imgelememi bıraktım..Çünkü rahatsızım,ben huzursuzken işlemez biliyorum.. Birşeyi çekmek için,diğer insanlarında yararına olucak şekilde çekmelisin..Zarar vericek şekilde değil... Sırf bunu düşündüğüm için çok tıkanıyorum bu aralarr.. Örneğin;bi mevkii sahibi olmak istiyorum diyelim ama orada olan birisi var zaten..Benim oraya gelmem için o insanın atılması gerekiyor..Bi üst mevkiiyede çıkamaz,çünkü olmak istediği yer orası..Tabi örnek veriyorum düşlediğim şey bu değil.. Bu tarz durumlarda tıkanıyorum,yaratıcı imgeleme yapamıyorum..O durumları atlıyorum hep,öyle yaparakda o soru işaretlerini çözmeden bi noktaya,istediğin hayale ulaşamazsın zaten öyle değilmi günlüğüm..Ben vebal almak istemiyorum,kimsenin kötülüğünü istemiyorum,ama düşlediğim hayatta bazı insanların bulundukları ortamlardan gitmeleri lazım,ben gelebilmem için.. Onun için bu aralar yaratıcı imgelemeyi bıraktım ve motivasyonum bi hayli düştü.Aklıma birşeyde gelmiyor..Kimsenin vebalini almak istemem,sırf kendi rahatlığım için başkalarının rahatlılığıyla oynamak istemem..Ama benim istediğim şeye ulaşabilmem için bu şart..Hayalimden de vazgeçmek istemiyorum.. O ortamdan çıkması gereken insanların daha da iyilikliklerini istiyorum,bu dünyada kimseye kinim nefretim yok,olamaz da zaten.. Ben herkesi düşünüyorum sevgili evren,beni bencil zannetme nolursun... Herkesin iyiliği şekilde hayalim gerçekleşsin,beni huzursuz kılma..Bu evrende herkes eşit değilmi,Allah herkesi eşit yaratmış ben herkese eşit davranıyorum,kimseye kötülük düşünmüyorum bunu aklından çıkarma yaşadığım evren.. |
Cevap: Casandra'nın günlüğü :) Sorular sorularrrr sorularrr sevincli sevincli |
Cevap: Casandra'nın günlüğü :) Merhabalar. İş hayatı maalesef biraz acımasız. Terfi almak için çok çalışmak gerek ama bu yeterli değil. Bir üste çıkmak için; üsttekinin ya gitmesi ya da yükselmesi gerekiyor. Başka türlü yer açılmıyor.... Ama yine de pozitif düşünmek gerekir. Seninde dediğin gibi, herkesin iyiliğine ve çıkzrına hizmet edecek bir sonuç için çalışmak gerekiyor. Kötülük düşünmek kimseye bir şey kazandırmaz. |
Cevap: Casandra'nın günlüğü :) Sıkı bir sene,hayallerime beni taşıyan 1 senelik çalışma ortamı beni bekliyor.. Yeterli hayatıma bu yılda harika bir üniversite hazırlıyorum :)) |
Cevap: Casandra'nın günlüğü :) Bu aralar hep kendi isteklerim için imgeleme yaptığımı farkettim..Oysa sevdiklerimden ne çok bu hayata karşı direnenler vardı..Onlar içinde artık birşeyler yapmanın zamanı geldi..Hep bana olmaz ya ;) Annem senelerdir babasıyla küs..Her dedemin kelimesi geçtiği anda hep ondan konuşmak istiyor,sonrada oturup ağlıyor..Seneler önce anneannem ölmüş..Dedemin 3. evliliği ve ilk karısından olma 3 evladını da şimdiki karısı istemediği için evlatlıktan reddetti,tabi kendisinin bissürü bahaneleriyle beraber..2 sokak ötede oturuyor,annem her gördüğünde babasını bakar..Babası kaşlarını çatarak gider..Benim umrumda bile değil,ama annem için çok üzülüyorum.. Anne sevgisine hasret olan biricik annem,şimdi senelerdir baba hasreti çekiyor..Her ne kadar babası çocuklarını istemesede.. Şimdi imgelememi annem için de yapıyorum..Onun üzülmesine artık yüreğim razı gelmiyor..En kısa zamanda babasının annemle konuşmasını imgeliyorum,kızına sarılıp hasretle ağladıklarını çekiyorum..Umarım en yakın zamanda dedemin taş yüreği pamuğa çevrilirde,annemin de baba hasreti biter.. Benim çevrem artık yeterli..Kendimi yeterli görüyorum..Sevdiklerim için artık bişeyler yapmanın vakti..Herne kadar aileme çekim yasasını anlatıp ,bunu bunu yapın desemde nötr cevaplar aldığım için onlar içinde birşeyler yapmaya karar verdim..Mağdem çekim yasasını tanımıyolar,benim aracılığımla güzel iyi şeyleri çeksinler.. Onlar hakkımı belki böyle ödemiş olurum.. |
Cevap: Casandra'nın günlüğü :) İnşallah annen için babasıyla barış dolu günleri çekersin Casadra.Bu anlamamaları olayı bende çok zorlanıyorum, düşünce gücünü,hastalıkların ruhsal sebeplerini vb şeyleri anlatmaya çalışıyorum bizimkilere ama nafile ama inatla olumlu düşünceye sevk ediyorum.Okuduğum kitaplara insanın beynini uyuşturuyor diyorlar komik dimi? y789 Çekimle ilgili gelişmelerini bekliyorum..Sevgiler... |
Cevap: Casandra'nın günlüğü :) Okulumun bilgisayarından yazıyorum bugün kü günlüğümü.. Ne negatif bir ortam.. Ne insanın hayallerini yıkan bir çevre.. Halbuki okul değilmi.. İnsanı geleceğe hazırlayan kurum.. Ama bizim için öyle değil.. Hayal klırıklıkları,marjinel ortamlar,,insanın bütün pozitif enerjilerini bir anda yıkıp olumsuza çevirme de bizim okulun üstüne yoktur herhalde.. Benim son senem.. Gidiyorum :)) Birazdan din dersine giricem,uyku saati bizim sınıf için.. bu okulda zaman geçiyor,insanlar değişiyor ama ortam kesinlikle değişmiyor..Kurallar burda garip. ! Kendimi bu ortamda bile harika bi geleceğe hazırlıyorum.. İnsanların negatifliklerini çekmemeye çalışıyorum..Her ne kadar başarı oranım %15 olsada. Mutlu gitmek isterim bu okulda.. Geçmişin yüklerini arkamdan tek tek bırakarak ! Ben gidiyorum...Bu okul hala yerinde kalıyor.. Bu okul hancı,biz yolcu olarak yolumuza devam ediyoruz... İçimden bunlar geldi bugün için Sevgili günlüğüm.. İyiki varım ... İyiki varsınız.. |
Cevap: Casandra'nın günlüğü :) Merhaba canım günlüğüm; 4 arkadaşıma oturmuş çekim yasası muhabebbetlerini anlatıyorum,her ne kadar hala deli olduğumu düşünselerde onlarda bigün bu yasayı kabul edip hayatlarına olumlu şekilde çevircekler..:)) Kendi içlerinde ki şifayı bigün onlarda bulucaklar.. Zaman ,kuantum,olumlama,inanç..Kişisel gelişimle ilgili ne varsa arkadaşlarıma da aşılamaya çalışıyorum.. Bu sır tek ''bilen'' insanların arasında olmasını istemem,herkes bilmeli,herkes evreni kendi katoloğu olarak görmeli.. Ben bütün dileklerimi gerçekleştirdim,şimdii ideallerim için uğraşıyorum.. Ne garip ki geçmişte ki bütün isteklerim de gerçekleşti,ben şuan kafi olsamda :))) Hayatta TESADÜF diye birşey yok,MUCİZE diye birşey var.. Geleceğimi adım adım hazırlıyorum,bir adım daha yaklaşıyorum... Şuan ne güzel bi an ! Tesadüflere değinmek istedim aslında bugün günlğümde ama konu yine kendini saptırdı.. Ne kötü kiönceden bunları bilmeden yaşamışız,hayatımıza giren iyi yada tüm kötü parçalarımızı tesadüf olarak,kendi suçlarımız olarak nitelendirmişiz..Oysa Onlar bizi ÖZBENLİĞİMİZİ hazırlamak için var olduklarını şuanlık bilmek güzel.. Şimdi arkadaşlarım sayfama gülüp,garip tebessüm tiplemeri yapsalarda hayatın gerçeğini bilmiyolar... Bol mucize,bol güzellik dolu birgün diliyorum kendim ve arkadaşlarım için... İyiki varmışım.. İyiki varmış arkadaşlarımız... Hepimiz birbirimizin aynasıyız..Ben kendimi görüyorum onlarda,onlar beni görüyolar,farkında olmasalarda... Görüşmek üzere bugünlük için canım günlüğüm... |
Cevap: Casandra'nın günlüğü :) Alıntı:
|
Cevap: Casandra'nın günlüğü :) O ? Onu bırakabilirmiyim..? Onunla vedalaşabilcekmiyim..? Ah bu sorularrr??? Onu kıskanmıyorum.. Ona artık kinli değilim.. İnsan sevdiği insana nasıl kinli olsun,öyle değilmi..? Ben olamam.. O doğru olanı yaptı... Ama son kez .. Son kez gelsin.. Vedalaşcağımız zaman.. Ben gelemem..O bunu biliyor.. O aslında çok iyi biri.. Çok merhametli.. Ne garip bu sene ona artık garip sitemlerde bulunmuyorum.. Belki onunla son zamanlarımdandır diye.. Konuşamaıyoruz ama.. Yinede güzel böyle.. 1 sene sonra hiç olucak.. Ömrümün sonuna kadar hiç.. Aslında onunla son zamanlarımı vakit geçirerek değrlendirmek isterim.. O istermi ki.. ? İyi biriydi ama değilmi..? ya o bana hala kinli mi? Bissürü soru işaretleri.. Biliyorum bu aşk değil artık.. Saplantılılık.. İnsan 4 yıl bi insanı yılmadan sevebilir mi? Sevemez ! Ah bu tesadüfler,bizi herzaman bir araya getiren tesadüfler.. Bağımız kopmuşcasına,hala sımsıkı o bağların bulunması.. 4-5 ay sonra tamamiyen vedalaşıcam onunlaa.. Ama isterim.. Bu şehirde son zamanlarımı onunla geçirmek,onunla değerlendirmek isterim.. Çok mu şey istiyorum.. Olsun böyle de güzel.. Hiç görememekten iyi.. Ben gidene kadar gözümün önünde olucak.. Buda çok güzel.. Bu da değerli.. Bir garip motivasyon benim için bu sözler ! |
Cevap: Casandra'nın günlüğü :) Merhabaaaaa canımmmmm günlüğümmmmmmmmmm.... :)) Uzunnnnnn bir zamanın sonunda seninle yeniden görüşmekk beni çok mutlu etti..Seni unutmadım ama internete girme fırsatı bulamadığım için seninle ilgilenemedim...Burdaki arkadaşlarımı çok özledim..Hiçbirini unutmadım.Hepsini çok seviyorum ve çok özledim burdaki sohbetlerimi.. 956k Yeniden merhaba günlüğüm... Senle görüşemedik ama hayatımda pek birşey de değşmedi..Yani anlatılcak pek de birşey yok..Aslında var ama yok.. Hayatımda pek birşey değişmedi ..Yine aynıyım..Kafam karışık bissürü sorular var yine bende ..:)) Ama biliyorum hepsini zamanla çözücem..Zamanla her soru çözülecek.. Seni sık sık ziyaret etmeye çalışıcam günlüğüm.. |
Cevap: Casandra'nın günlüğü :) Güzelim hoş geldin yeniden , özledik seni... Neler yaptın görüşmeyeli , mutlaka vardır anlatılacak birçok şey. Her şey gönlünce olsun , gülekal :) |
Cevap: Casandra'nın günlüğü :) Merhabalar ablacım;evet birçok şey var anlatılcak..Zamanla hepsini dökücem buraya,sizinde bana yardım etmenizi diliyorum Ki hiç birzaman size gelen eli boş çevirmediniz.. Kendine çok iyi bak ablacım,çok öptüm t678 |
Cevap: Casandra'nın günlüğü :) Buraya yazmayı ne kadar da çok özlemişim.. Şu son 2,5 ay için de ne çok çey değiştirmişim aslında..2 ay önce ki son yazdığıma şuan gülebilmek aslında ne güzel girlhaha Geleceğimle ilgili bi kaç düşüncemi değiştirdim,yeni birisine aşık oldum.. tender45 Sanırım plotanik değil,bunu zaman göstericek tabi.. Sınavım gittikçe yaklaşıyor..Yapıcı tarafım artık..Zaman beni sıkmıyor.. İyi niyetle yaklaşmaya çalışıyorum hayata,hayatta beklediklerimi veriyor .. Sanrım artık mantıığımla haraket ediyorum.. Ne çok özlemişim günlüğüme yazmayı ya kiss3 |
Cevap: Casandra'nın günlüğü :) Sanırım kader diye birşey var..Pek kaderci olduğum söylenemez... Ama gün geçtikçe insanın kaderinin kendi belirlemediğini anlıyorum..En azından kendim için böle konuşuyorum.. Ben değiştiremem kaderimi,ama memnunum..Sadece Allah'tan ;benim istediklerim ve bana gelenlerin en hayırlı şekilde gelmesini diliyorum..Kaderimle oynamıyorum,ama kader bana bu saatten sonra ders vermesin..Kendi halimde yaşayayım... Mutlu ve mütevazi... İyi ve hayırlı olan gelsin... |
Cevap: Casandra'nın günlüğü :) Yarın benim için özel bir gün olmasını istiyorum...Tamamiyen.. Fırsatlı bir gün benim için yarın..Hoş;şans olmayınca fırsatlar olsa da ne yarar..Onun için şansın da yarın benimle beraber olmasını seçiyorum.. Yarın özel bir gün olsun... Yarın benim günüm olsun.. Yarın sevgi benden hiç uzaklaşmasın... Işığımız ona ve bana yol göstersin.. Umarım dediklerim gibi olur da bende buraya harika haberler yazarım.. Yarın beni bekle canım günlüğüm,ışık ve bol sevgili yazılarla uğruycam sayfama |
Cevap: Casandra'nın günlüğü :) Şöylee bi uzunca günlüğümü okudum,ne güzel geçen seneyi okumak hoşuma gitti.neçok hayalim varmış meğer.ben Casandra y789 şifremi unuttuğum için yeni üyelik yaptım kendimi kendi adım zeynep . 2008 üyeymişim .vay be . pek yazmasam da buraya hep takip ettim.ve ne enterasan hiç kopamadım bu sitede. anlatcak çok şey var |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:17 PM. |