Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Betüş'ün günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/614390-betusun-gunlugu.html)

betüş89 01-08-2010 02:11 PM

Betüş'ün günlüğü

slm bende günlük tutmaya karar verenlerdenim.Bu günden itibaren başlıyorum günlüğümü yazmaya.yaklaşık iki haftadır ego ve suçluluk telkinlerini dinliyorum.Çok şiddetli baş ağrıları ve mide ağrıları çekiyorum dinlemeyi 2 gündür bırakmıştım ama bu gün tekrar başladım.hatta bugün listeme kendine güven ve kilo verme telkinlerini de ekledim.güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum.gerçi etrafımda o kadar olumsuz düşününen insan var ki etkilenmemek için elimden geleni yapıyorum ama arada etkileniyorum umarım yakın zamanda bundan da kurtulurum :D

tolgaasya 01-08-2010 02:29 PM

Cevap: Betüş'ün günlüğü

Merhabalar, olumsuz düşünen insanlardan uzaklaşmak gerektiğine inanıyorum. Çünkü negatif insanlar, zihinlerindeki olumsuz düşünceleri, etraflarındaki insanlara da empoze etmeye çalışırlar. POZİTİF DÜŞÜN, GÜZE YAŞA...

yeni bir hayat 01-08-2010 04:32 PM

Merhabalar betüş89;

Günlüğünüz hayırlı olsun..Harika gelişimlerle, mutlu paylaşımlarla dolu olmasını diliyorum..Yaşadığınız etkilerin rehber bölümümüzde de yazdığı gibi geçici olduğunu belirtmek isterim..Listenize "Başkalarının Düşüncelerini Önemsememe" telkinini de eklemelisiniz..

Keyifli paylaşımlar..actionsmile

bluegirlx 01-08-2010 06:08 PM

ben düşüncelerin düşünüş tarzın değişince çevrene güzel düşünen insanları çekebileceğine inanıyorum..hatta olumsuz düşünen insanlar doğru düşünmeye başlaya bilirler..günlüğün hayırlı olsun..yazdıkca öğrenecek kendini daha iyi tanıyacaksın emin ol..

betüş89 01-08-2010 07:12 PM

teşekkür ediyorum hepinize.hemen ekliyorum listeme başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini.çevremde bulunan en negatif kişi babam maalesef ondan kaçamıyorum :)

betüş89 03-08-2010 10:43 AM

telkinler sonrası kendimi biraz daha iyi hissetmeye başladım artık.Yalnız bir sorun varki üç gündür 03.44 te (hepte aynı saat)uyanıyorum ve sabah ezanına kadar oturuyorum gram uyku yok gözümde.sabah ezanından sonra uyuyabiliyorum ve sabah çok yorgun kalkıyorum.

inferius 03-08-2010 01:32 PM

günlüğün hayırlu uğurlluu olsunn betüşş
değişimlern hızla gerçekleşsin inşallahsevinclisevincli

betüş89 03-08-2010 03:38 PM

teşekkür ederim inş :)

bluegirlx 07-08-2010 09:18 AM

hımm tam aynı saatte uyanmaa..bu bazen banada oluyor..acaba düşünüp çözmemiz gereken yanlız gecenin sessizliğinde çözülebilecek bir bilmece mi var hayatımızda..biz önemsemedikce mesaj yenileniyormu ne..uykudan önceki düşündüklerin uykuda tekrarlanır o yüzden o kalkmalar sırasında düşündüklerine dikkat et.gece bazen gerçek olmayan şeyler düşünmeni sağlaya bilir sakın oyuna gelme..ve madem uyandın ve uyuyamıyorsun yararlı birşelyer yap dua et meditasyon yap telkinleri dinle ama ne olursa olsun rehavete ve sabah uyanamayacağım düşüncesine kapılma..unutma vücut ihtiyaçlarını sana sormadan da karşılayabilen mükemmel bir icat..ihtiyacı ne ise onu ister yani bizden..uyanmak istiyor demekki düşünmek çözümlenmek istiyor olabilir..

betüş89 09-08-2010 12:32 PM

sanırım dediğin gibi bluegirlx çözmem gereken bişiler vardı ve ben hep aynı saatlerde uyanıyordum.ama sanırım hallettim çünkü uykum düzene girdi sonunda.ve değiştiğimi daha dik durabildiğimi ve daha özgürleştiğimi hissediyorummmm.mutluyum :D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:26 PM.