![]() |
Sabahrüzgarının günlüğü... Bir günlük yazmayı uzun zamandır istiyordum aslında. Pek çok şey gibi bunuda bugün, yarın diyerek erteledim. Çünkü hep koşuşturacak bir yerler, alınacak sorumluluklar, yetiştirilmesi gereken işler, düşünülmesi gereken insanlar vardı. Kısmet bugüne ve burayaymış. Bugün ne değişti diye sordum da kendime. Şuan bunları yazıyor oluşum yaklaşık bir aylık durma, düşünme, fark etme ve sonunda harekete geçme sürecimin sonucu. Başkalarını üzmemek adına mutluymuş gibi yapmayı bir kenara bırakıp, hayatımda ciddi değişiklikler yaptım. Şimdi çevremde yarattığım şok etkisini gözardı edip, kendime çok uzun zamandır sormam gereken soruyu soruyorum . “Mutlu hissetmek için ne yapmalıyım,neye ihtiyacım var” Aklımda şimdiden bir liste oluşmaya başladı. Umarım hepsini tek tek deneyecek gücü bulup, sizlerle paylaşabilirim. Şundan eminim ki yaklaşmakta olan 30. yaşımı gerçekten mutlu bir insan olarak kucaklamak istiyorum :) |
Cevap: Sabahrüzgarının günlüğü... Aramıza hoş geldin ve günlüğün hayırlı ve uğurlu olsun.Attığın her adım seni kendin olmaya daha bir yaklaştırsın sevincli sevincli sevincli Sabah rüzgarını yüzümde hissetmeyeli ne çok zaman olmuş bir anda nickini okuyunca bunu anımsadım utananadam Ve yarın sabah kahvemi balkonda gün ışırken içme kararı aldım girlhahagirlhahagirlhaha İyiki varsın, ve İyiki hayatımdasın sevincli sevincli sevincli Mutlu olmak için ihtiyacın olan tek şey öncelikle kendin olmakutananadam utananadam utananadam Bunu sakın unutma tender45 tender45 tender45 |
Cevap: Sabahrüzgarının günlüğü... hayırlı olsun..senin gibi olan erteleyen ve kendini daha az önemsiyen çok insan var..ama sen bir abaşlangıç yapmışsın..gün gelirde ihmal edersen yazmay seni burada beklediğimizi unutma..biz çok hayırl ıyızdır..nerelerdeydin diye sormayız..yazdıkca öğrenecek ,öğrendikce daha çok yazacaksın..hayırlı olsun.. |
Cevap: Sabahrüzgarının günlüğü... Bugün gergin, huzursuz hissettim kendimi. Oysaki bugünü neşeli geçirmek için dünden ne kadar da çok program yapmıştım. Telkinleri yaklaşık 3 haftadır dinliyorum ve forumdan okuduğum kadarıyla sanırım bu dalgalanmaları yaşamayı normal karşılamalıyım ve herşeyin yoluna girmesi için sabretmeliyim. |
Cevap: Sabahrüzgarının günlüğü... günlüğün hayırlı uğurlu olsun sabah rüzgarı..::) dediğinde sonuna kadar haklısın herşeyin yolunda gtmesi için sabretmelisin 1 buçk 2 hafta nasıl geçti bilmem resmen acayip dalgalıydı sigrt56 dehşeti vahşetti resmen sevinclisevincli ama gel bide bni şimdi gör hayatımda ilk defa koca iki haftayı hiç somurtmadan geçiridm ...halada devam ediyrumy789 inş bu gelişmeleri görürsün cnm yter ki vazgeçme ve kendine güven hayırlı forumlar ..sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:44 PM. |