| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu hafta içinde neler öğrendim ve neler hissettim Hani diyoruz ya hayatım değişti..işte bu doğru ama gerçekten hayal edildiği gibi bir anda olan bir şey değil –ah tabiî kide bir anda olamayacağını biliyordum fakat bu kadar da çetrefilli olmasını beklemiyordum… ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #11 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 740
313 Mesajinıza toplam 1,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bu hafta içinde neler öğrendim ve neler hissettim ![]() Hani diyoruz ya hayatım değişti..işte bu doğru ama gerçekten hayal edildiği gibi bir anda olan bir şey değil –ah tabiî kide bir anda olamayacağını biliyordum fakat bu kadar da çetrefilli olmasını beklemiyordum… ![]() Şu dirençleri yıkmak ne zor işmiş kardeş yahu Öğğ dedirtti resmen Ve bir de iflah olmaz ego meselesi var tabii… Hemen size bir kitap önermeliyim bn çok faydasını gördüm karışan kafamı toparlamaya başladı.. Evrenden torpilim var-aykut oğut Şu an okuyorum hatalarımla yüzleşiyorum(bunu yazmak ne kadarda kolay vay canına ama yaşamak çok acı verici ve cidden şimdi çok daha realist ifade ediyorum gerçekten zormuş… ![]() ![]() ![]() Tam diyorum güçlendim sert rüzgarlar bni yıkmaz Hoop bir fırtına ve ben yine kırlan kolum bacağım dallarımla meşgulüm.. Değiştim çok şükür eskiye nazaran fakat bu umduğumdanda uzun sürdü forumda bulunmadan öncede bilgilerimi hep canlı tutardım..yani kısa bir süre değil kastım…. şimdiyi gözlerniz önünde karşılaştrıyorum.. ![]() değişen ben hani okumuşsunuzdur bir karar vericekken bir insana tepki meslela hemen önünüze bir pencere çıkar ve siz seçimi yaparsınz şöyle mi davranmalı yoksa böylemi sonuçta o karşıdaki senn iç dünyanın yansıması ..şartlar vs vs vıdı vıdı vıdı …. ![]() ![]() işte bu pencere artık irade dışı çıkıyor karşıma …bu çok hoş ..seçimlerimi pratik bir şekilde dşnebiliyorum..ego mu söylüyor gn boyu bunun savaşını veriyorum ..ama her hareketmi kontrol altında tutmaya çalışıyorum …işte bu çok yorucu… birde buda hepinzin bildiği bişey sahipmiş gibi davranmak ..mışlı muşlu davranış hali ahh geçen sene bunu yaprken nasılda aptl gibi hissderdim kendimi koca bir sene geçti ve bn istemeden gülümsediğimde bile bir müddet sonra içten gülümsemenn takip ettiğini gördüm..dolayısıyla bütün enerjim değişiyor ve geri dönen enerjide değişiyordu ![]() hayır ama glmsemeyi seçseydm fırsatım dahi klamıycktı… genel olarak yorumlarsam eski halime nazaran hep gülümsüyorum..daha çok içime kapandım dalgalar diyebilirim beklide farkındalığın verdiği şok (ne bilem yha çözemedim henz)..ama bu geçici bunuda biliyorum bn içimde yetişen biri olamam fıtratıma ters … birde anda kalmak daha doğrusu bunun için verilen yoğun çaba ..sonrasında başarmanın verdiği mutluluk sürekli….birşeylere ulaşma çabası içindeyim beklide mutlu eden budur hedefim var çnkü evet evet gerçekten hedeflerm var ..peşinde koştrrken keyif aldığım hedefler ![]() birde büyük problem fark ettm kendimde hadi bakalım bunu fark etmek ilk adımsa çözümleri için karşıma çıkacak frsatlarada açığım… ![]() ![]() ![]() kendi hakkımda ynlış yapılan br eleştiri karşısında çok üzülüyorum.. yanlış anlmaayın realist eleştri değil kastettiğim yanlış yapılan eleştiri ..bir iki kçk gözlemle yapılan ve yanlış sonuca varılan türden.. buna kimisi sinirlenir kimisi takmaz (çevremde kimse takmıyor buda noluyo yha bn miym bi tek ee hımm o zmn ölsem mi ki? diye düşünmeme vesiledir ![]() kimiside bnm gibi btn gününü perişan eder…. Niye tkıyorum ki Takılcak insan mı-- yooo Taklcak konumu-- hayır 2 gn sonra hatırlamıcaksın galiba-- ah evet Güzelim niye tkıyosun Hay bn bu işe yha bnm mekanizma nasıl işliyo be abi hakketen bilmiyorum takıyorum Kronik vaka mıyım yauw bn takıyorum töbe töbe …nasıl aşıcam bn bu hali şimci Telkin listemde başkalarının düşüncelerini önemsememe de var uzun zmndır da dinliyorum zaten ama gelin görün ki çok üzülüyorum.. ![]() Sizin önernz var mı? Gnlük ses ver mayday mayday
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ CARPE DİEM--ANI YAŞA =Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)= |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu hafta içinde neler öğrendim ve neler hissettim Hani diyoruz ya hayatım değişti..işte bu doğru ama gerçekten hayal edildiği gibi bir anda olan bir şey değil –ah tabiî kide bir anda olamayacağını biliyordum fakat bu kadar da çetrefilli olmasını beklemiyordum… ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi