![]() |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) yahu yazıların o mis koklu bahçeden geliyor gibi sanki sevinclisevincli çok güzel yazıyosun maşşallah egonu okşamış gbi olmıyım ama y789 çok sağolasın baştan bilseydim böyle olacağını cidden daha sıkı sarılırıdm o zmn eğitimde vites atlıyorum bu kararı şimdi aldım ::) ne kadar çabuk öğrenir ve gliştrrsem o kadr iyi teşkkürler ::) |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) çok güzl bir sabaha uyanndımsevinclisevincli evrene dikte vermekten vazgeçmiştim ....geliceğini güvenle beklediğim şeyler aynen gerçekleşti hatta daha iyisii ah bu ne hoş bi yöntemgogogo hem sinir sitrese girmiyorsun hem gelmekte olan şeyin keyfini sürüyorsunpartysmileypartysmiley oldukça neşeli bir gün geçirdim...rabbim en kötü günümzü böyle yapsın inş... hayat seni seviyorum beahhice1 bugn kendime olan gvenszliğimin farkına vardım çok basit gelebilir belki ama gerçekten br anda beynimde flaşlar patladı şükürler olsun sahip olduğum-olduğumuz bu binlerce nimete96kl96kl96kl |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) birkaç gün sonra bir başka bir şehirden misafirim gelicek ve acyip heycanlıyımm.. fakat mutlu değilim sanki iistediğim kadar kaliteli bir misafirperverlik olmazsa diye ödüm ödüm ödüm patlıyor....bad45 daha 3-4 gün var ama dünden beri stres içindeyim kafamı dağıtamıyorum bir trlü foruma bakıyorum bunun için gzl bir yöntem var mı die? artık eliden ne gelirse uygulamlaıyım Allahım içimdeki bu panik neden? neden sevinemiyorum ki? kendime güvenmem lazım başarabilirim çok güzl geçebilir!! buna inanamıyorum resmen endişeliyim....4897 |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) Merhaba; En güzell şey senin güleryüzün diye düşünüyorum. İnsanların aklında kalacak olan o güzelll enerjin. Diğerini halledeceğinden eminim ben. Panik yok tadını çıkar t678 |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) Alıntı:
çok teşekkür ederm ... şuan koltukta oturuyor gib gözksemde diken üstnde gbyimutananadam söyledklern gerçkten içime su serpti.. baştan pes edersem aksi gerçekleşmez ama enerjimle o insanın enerjisinide etkileyebiliri değil mi? ahh gerçekten gerçekten sağolasın iyiki varsınactionsmile |
Sende mi bürütüs girlhahagirlhahagirlhaha Tatlım bakıyorum etraftaki panik havasına sende hemen adapte oluverdindunk56 dunk56 dunk56 Merdane şimdi geliyor valla ,bilesin girlhaha girlhaha girlhaha Sen ihtiyacın olan o tekniği zaten biliyorsun canım,ve ihtiyacın olan o enerjide zaten içinde çoook hemde çoook fazla var sevincli sevincli sevincli Hemen kurduğun olumsuz cümlelere ben kocaman bir İPTAL diyorum yu89 Hadi bakayım ne oldu senin anı yaşama politikan,daha 3-4 gün sorna olacak bir şey için endişeleniyorsun dunk56 dunk56 dunk56 Sen bugün yapabileceklerine bak,ve hazırlıklarını yavaştan yavaştan tamamlamaya başla ki misafirin geldiğinde hazır olabilesin.Hem hiç aklına gelmiyor mu bakayım senin.Sen iyi bir ev sahibisin ki insanlar gelip kalmak için senin evini tercih ediyorlar sevincli sevincli sevincliİşe lütfen birde bu tarafından bak.güzel düşün ki güzel olsun değil mi canııımmm sevincli sevincli sevincli http://i213.photobucket.com/albums/c...0b2888f3c1.gif |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) ahh ne kadar haklısın sağol fgcekr çok çok sağolağla2 böyle zmnlarda ne kadar htiyaç duyulur iki üç kelimeye bilirsin....dunk56 tamam bu gece zaten 5 e kadar uyumam bütün arınmaları gerçekleştiricem mlk34 forumdaki teknikleri tek tek uyguluycam yakıcam ulan :Pdl67 şimdiii dern dern nefes alıyorumtender45tender45 ve anda kalmaya devam ediyorum sonuçta gelecek die birşey yoktur herşey anda yaşanır ve an bzim geleceğimizi oluşturur ohhhpartysmiley şimdi enerjim ne kadar yüksek olursa bu enerjideki olayları kendime çekerim...sevincli enerjim 3-4 gün çok yükek olucak ve fevkin alasında bir misafirperverlik yapıcam inş. hadi bakem görem seni inferiusvien1 |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) nedenı sosyl fobimi? anlayamadım ama ... sen harıkasın ... bana soyledıklerınden snra,kendın basaramayacak degılsın ya ... senın kadar tatlı dilli bırının kotu bır agırlama yapması mumkun olamaz ki ... derin bir nefessss... bide makas al o tatlı yüzünden ...ohhh y789 bende adam oldumda yorum yapıyorum wallagirlhahagirlhahagirlhaha |
sosyal fobi değil çok şükür fakat ne konuşucam ne diycem ya sıkılırsa konu kıtlığı çekersem vıdı vıdı..işteh aslında sen bni şuan çok çok iyi anlıyorsundur kiss3 ne yaptım biliyomusun bu şüpheler içime ilk düştüğünde koştum günlüğnü okudum bidaha aynı durumdaydım çnkü terli345terli345 sana yorum yapan değerli arkadşlara sanki bana yorum yapmışlar gibi okudum y789 oohhhh derin nefes hah şöönegirlhahagirlhahagirlhaha sen atlattın bnde atlatıcam inş. =) |
inşallah....ben atlattıysam,o kadar güzel agırladıysam, sen bulutların üzerinde agırlarsın mısafırlerını.... bende bulutlu olursa hava seni hatırlıycam ... bilicemki o bulutların arasında sende mısafırlerınle eglenceli vakıt gecırıyorsun... cok akıllı bişisin sen...utananadamkonusacak konunun kalmaması mumkun degıl...her konuda soyleyecek bi lafın var senin,...iyi eglenceler size...cilgin897cilgin897 |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) çok güzel bir pazartesine uyandım...sevinclisevincli ama öncesinde misafirimden bahsetmek isterm gerçekten harika bir ağırlama olducilgin897cilgin897 arkadaşım tekrar gelip şehrimiizi ziyaret etmek istiyor...gerçekten btün gün yapıcak birsürü şey bulabildik bnde şaşırdım işin aslı..44a şimdi öğrendiğim şey ise herşeyi oluruna bırakmak..olucak olan oluyor ve bizlr pozitf veya ngatif enerjimizle buna yön veriyoruz... ahahagirlhahagirlhaha demiştim ki bu günü atlatırsam yapamıyacağım başka bir iş kalmaz herşey çocuk oyuncağı gelr bana..bnm için gerçekten önmli bir misafir ve çetn bir sınavdıağla2 o kadar gün sıkıntı duydum belki içimde fakat yaşadıklarımdan sonra kendime güvenim geldi şuan gerçekten isteyipte başaramıyacağım bir şey göremiyorum çok teşkkürler arkadaşlar=))) dün kendi sesimle olumlama kaydettim sabah akşam okuyorum telkinleri dinliyorum öncelikli işlerimi tek tek planladım ve hepsini yapabiliyorum bunlar insana huzur veriyor çok rahat bir hafta başı olddduu darısı başınıza inş. siirokulsiirokul |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) aaah aah isleri teker teker halledip huzura kavusmayi seciyorum bende artik :) adina cok sevindim! basarilarin daim olsun :) |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) çok sevindim gerçekten canım...o kadar günü heba ettin üzülerek...bende olumlu haberini bekliyorrdum...bundan sonra hep boyle olacak...korkunu yendin...artık yabancı mısafır mi girlhahagirlhahagirlhahavız gelir sana... |
inşallah senide bu sahalarda görmek isteriz y789 hepimizin başarıları daim olsun inş. sevinclisevincli Alıntı:
her işte bir hayır varmış sen misafrlerini istediğin şekilde ağırlayınca aynı şeyi hissetmişsindir yüzünde tocaman tocaman gülmsemey789 hii- men giibi hissettim kendimi ahhaahwave44wave44 |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) eski dostlarımla mükemmel bir gün geçirdimsevinclisevinclisevincli bu arada onları inceledim vay canına ne kadarda farklı fıtratlara sahibiz... istediğim güvenle beklediğim herşey gerçekleşiyor çok şükür bakınız bir sitede değişik yerleri kopya ettim bunları okuyup faydalanmak harika ....956k Asla, "yapamam" demeyin. Bu korkudan kurtulmak için aşağıdakileri söyleyin: "Kendi bilinçaltımın gücüyle her şeyi yapabilirim." Olumsuz ve yıkıcı düşünürseniz, açığa çıkmayı bekleyen ve bir çıkış noktası arayan yıkıcı düşünceler yayıyorsunuz demektir. Sinirlendiğimizde, korktuğumuzda, kıskandığımızda ve intikam duygulan içinde olduğumuzda az mı yaralamışızdır kendimizi? Bunlar bilinçaltınıza soktuğunuz zehirlerdir. Sizler bu olumsuz duygularla doğmadınız. Bilinçaltınızı onlara can veren düşüncelerle besleyin ve orada yerleşmiş bulunan bütün olumsuz modelleri sökün atın. Bunu yapmayı sürdürdükçe bütün geçmiş silinecek ve asla hatırlanmayacaktır. İyi şeylerin olabileceğini ve şu anda olmakta olduğunu düşünmeyi seçin. En büyük gücünüz seçme kapasitesine sahip olmanızdır. Siz bolluğu ve mutluluğu seçin.:zpzp: |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) sahuru bekliyorum patates attım fırına pişsede yiyiversem... akşam üzeri üstme br hal çöktü hala çözemedm ne olduğunu dzeltmek için her yolu denedm fakt yapıştı çıkmıyor bnde son çare olarak önemsememyi seçiyorum nasılsa yarın akşama kadar geçer gelip geçici bir hal olduğuna kesn kanaat getrdim aklımı uzklaştırıyorum işte film falan izlerim şimdi düşünmemeye çalışırım belki meditsyon yaparım gece sernliğnde ne zmndır yapamıyordm ... hayrolsun diyip şu fıırına bi göz atalım.. bu arada yarının çok süprizli bir gün olmasını seçiyorum yarın süpriz dolu olucak ve hedeflerme bir nebze daha yaklaşmış olarak günümü tammlıycam.. olumlamamızıda yapalımda tam olsun ;) |
ben iftarda bşy yiyemememe( çok mu" me" oldu ne y789) rağmen,mide ac kalmaya alışmış olmalıki,iki lokma bişey yedim diye rahatsız oldm yatana kadar.. şimdi de aksam ne pişiriceğini düşün bakalım :)...Allah kabul etsn... |
cidden bak sebebi o olabilir..şuan iyiyim çok şükür akşam ciğer yapacuk muş anacum=) geçmiş olsun midene bu arada y789 |
inferius sorması ayıp olmazsa nerelisin?çok candan oluşun birde yapacuk muş deyişin bana kendi memleketimi hatırlattı da girlhaha |
konyda oturdum afyondada bulundum çok güzl ege şivesde yaparım ayıptır sölemesi sevincli yurdum şivesine bayılırım y789 sen nerelisin? |
hatay'lıyım...istanbul'da dogdum büyüdüm...evlenince de denizli li oldum girlhaha girlhahagirlhaha ama kesın guzelsindir...girlhaha.............izmir güzeli...uy897 |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) ahaha yani çevredekiler öyle söyer terli345terli345 senden hoş olmayalım dautananadam |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) hayatıma şöyle br bakasım geldi vay canına ne kadar da değişmişim 1 buçk yıl içinde hala endişeliyim bazı ümitlerim beklentilerm var herşey istediğim gibi olamıyor henz dört dörtlük temelim var diyemem ama eskiye nazaran katettiğim yol bni şuan çok mutlu ediyr çok daha önceden ildiğim fakat uygulamada üşendiğim öğrenmek için ertlemelerde bulunduğum bu şeyler meğer hayatımın ipleriymiş daha öncden bilebilseydim dedim bnde bu gn ilk defa keşke daha önceden farketsymişim eskiden yaşadğım dertlern veya dert gördüğüm şeylrn küçklüğü zayıflığı -egomun oyunlarıı..hepsini farkedebilseydm .. içimi dökmek geldi bugn hergün pc ye oturmak ve içimde hep bir huzurun olması ne kadar mkemmelmiş geçen yaz tatillerime bakıyorumda ne beklentiler ne isteksizlik muhakkak beğenmediğim birşeyler varmış şimdi bana sorucak arkadşlarım tatl nasıldı ahh harikaydı keşke bitmeseydi diycem bu tarf edemediğim kdar güzl bir şey bu arada geçen gn forumda okuduğm bir çekim yasası yöntemini uygulamıştım..tarh yazıyosun hergn aynı saatte okuyorsun imgeliyrsun vb.. işte o gerçekleştiiisevincli tamı tamına aynısını çekemedim ama benzeri beni buldu hemde aynı tarhte ...keşke ayrıntı vereblsem ama bu isteğimn olması diğer isteklermnde yolda olduğunun habercisi çok şükür çekiyrm çekiyorum her gzelliği içime çekiyorum özüm içim dışım güzellik doluyor smileydancesmileydance |
Bunları okumak ne kadar mutlu edici. Sanki kendim yaşamış kadar mutlu oldum yaşadıklasrını hissettiklerini. Dilerim mutluluğun daim olsun giderek katlanarak artsın. Hayatımızı biz şekillendiriyormuşuz da bunu yeni yeni öğreniyoruz. Neyse ki sen benden daha karlısın.....:) ben çok geç kalmışım.(Böyle söylemenin olumsuz düşünme açısından bir mahsuru varmı bunu da burada sormuş olayım.Çünkü zaman zaman keşkelerim oluyor) |
mesajınızı okuyunca çok sevindim sevgili karavan yaklaşık olarak aynı zmnlarda grdik sanırım foruma ve ikimzde ilerliyoruz ylmıyoruz bnzer değişimleri gösteriyoruz bu çok memnun edici ve şevkimi arttırıyor işin aslı y789 bnmde keşkelerim var olumsuz düşünce açısından etkisini bnde merak ediyorum ama genelde keşkeler için söylenmemeli derler sanırım hayıflanmaktan ileriye adım atılamayacağı öngörlür ama biz bunu yapmıyorz ders verici keşkeler bizimkiler956k ayrıca bunu farketmekte farkındalık tır bi yerde fakat yinede bi bilene sormalı her kelimenin yaşamımıza direk etkisi varsa bu belkde zararlıdır yok yok iyisimi birine soralım aydınlanalım actionsmile |
hoşgeldin ezeli nur tüm güzellikleri hep birlikte yaşamak dileğiyle arada uğra actionsmile teşekkürlerrr |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) aç ve bitap bir şekilde aktarlara gittim bugün alıım alıyım en doğalını alıyım didm bisürü şey aldım şuan hepsi bana bakıyor ama nasıl desem yeni elbise alınan çocuk gbi sevniyorumsevincli şuan hopono(işte onu ..=)) okuyorm bikaç kitapla birlikte .. değerli forum arkaadşları tavsiyesylede kelimleri tekrar ediorm yani bi gelşme var mı diye sorarsanız gn içinde sinrimi bozucak 2 şey yaşadm durmadan tekrar ettm halada devam ediyorum..bir arkadaşmn babası vefat ettii br kaç gn önce..onu ziyarete gttm ve o hallerni görnce hem dua ettim hem kelimelermi durmadan tekrar ettm ama şuda geçti aklımdan? ölüm diye birşey var gayrısı ne kadar boşneutrali5 inanan biri olmanın verdiği huzuru gördüm arkadaşımın evinde ve yine şükrettim kimse isyankar değildi...ağlanmak sızlanmak yerine herkezn ağzında bir dua bir teselli cümlesi vardı içimin acısı arkadşıma ve o minick kardeşlerine rabbim yar ve yardımcıları olsun..hepimznsapkal89 |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) Takip ediyorum ve gelişimlerini merakla bekliyorum. sevgiyle kalgirlhaha |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) son gazla devam ediyoruzz hayalimizdeki insan olmaya sevincli acayip br huzur veriyor bu başarıyorum bunu geçen günde deneyimledim hayatım öylesine kolaylaştı ki sanırım yaklaşık 2 aydr ağzımdan-- hayatım kötü morlm bozuk-- vb gibi kelimeler çıkmadı dalgalanma sürecini atlatınca rahat bir nefes aldımpartysmileysmileydancepartysmiley özgüvnimin artıığını çok bariz görüyorum sevincli birde nilgünün motivasyon serilerini dinliyorum bunlarda gerçekten faydalandırıcı her insanın bzı blokajları vardır değil mi? bnm yıkmakta en çok zorlancağım para dır diye düşünüyordum önerilen olumlamalrı yapmaya devam ettim sahipmiş gibi imgeledim nerden çıktı bilmiyorum ama hayalimdeki şeylere sahip olabildim..bu inancımıda arttırdı şuan hçbir şüphe yok içimde çok şükür bunuda kırabildim cüzdanım doldu da taşıyor 2 haftadır y789 ne alsam ne alsam s456 |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) harika ..blokajlarını bulmadan yanlış inançlarını bulmadanda sadece serbest bırakarak oluyor galiba..ben geçmişi çok deşip nerede yanlış yaptığımı araştırıp dururken çok vakit kaybediyorum galiba..şimdi neden kaynaklandığını düşünmeden sadece artık olmamasını istiycem..teşekkürederim paylaşımın ve değişimin için.. |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) sevgili inferiusgirlhaha ay çok sevindim senin adına ne güzel gelişme kaydediyorsun f678h emek verdiğin şeyin karşılığını aldıkça insan daha çok çalışıyor ne güzel isteklerin olmaya başlayınca zaten artık içinde negatif bişey kalmıyo olacağını biliyorsun ve daha fazla çekmeye başlıyorsun u859 süper süper süper... istiyoruuuuzzzz daha fazlasını istiyoruuuuzzzzz sevincli sevgiyle kal janım iyiki varsın actionsmile |
eline beyaz bir kağıt al ve sorular yaz -nasıl bir hayatım olsun istiyorum -nelerden korkuyorum -hayallerm neler gibi ve cevapları sol elinle yaz (yani sağ elini kullanıyorsan sol elle) Beyniniz alışık olmdığı elinizi kullnmaya çalışmkla o kadr meşgul olacak ki o güne kadar kendi kendinize hiç söyleyemediğiniz şeyleri bulacaksınız o kağıtta... buda gerçek korkularımı ortaya çıkarmıştı bnmy789 geçmişi affedip özgürleşmemi önermişti bir büyüğüm..bunu yapınca çok rahatlıyor insan..inş. hepbirlikte değişelim gelişelim özgürleşelim ben teşekkür ederm iyiki varsınızblissysevinclisevincli |
senn avatarındaki gibi kırıyorz yavaş yavaş kabuğusevincli bu forumu seviyorum valey128956 istiyoruz istiyorz hepiciği bizim oluyor ;) sende sevgiyle kalgirlhaha |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) selam tatlımmm :) bende bir şey paylaşıyım senınleee yaklasık 2 yıl oluooo .belli işleri sol elımlee yapıorumm..önceleri zor olduuu ama sonraa harika bir iş olduuu örnegin dişlerimi sol elle fırçalamakla başladım,sonra kapılarıı dolaplarıı sol elımlee actımmm ve bu boleee ılerledii vee o kadar fazlaa iş yapar oldukıı benim sol elll ve su ann reflekslerımın yonlerını degıstırmeklee ugrasıyorummm .... kocamn öpuyorumm seniii ....ve bır gun senınleee gercekten tanısmakk ıstıyorummm |
ama bak sendeki yöntem süper 956k fırçalıyım dişlerimi didim lakin yapamıyorum ki fırça diş etlerime kayıyor hep aynı yeri ovalıyorum lea aman diyip koyduğumu bilirim frçayıgirlhahagirlhaha inş. oda olur bende çok istermactionsmile |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) şimdi şu sağ sol el muhabbeti bende biraz farklı. şöyleki ben solaktım. ilkokula başladığımda (teyzem öğretmenimdi) bana sürekli sağ elinle yaz ilerde zor olur falan derdi. gelgelelim ben sağ elimle yazmaya başladım. ama her işimi sol elimle yapıyorum. diş fırçalama, yemek yeme v.s. sadece yazı yazarken sağ elimi kullanıyorum. ama şunu da keşfettim sol elim biraz daha kuvvetli olmasına rağmen ben her iki elimi de her şeyde rahatça kullanabiliyorum hatta sol elimle bile sağ elimle yazıyomuş gibi düzgün yazabiliyorum. bu durumda benim daha zor bişey uygulamam lazımdusun2 şöyle bişi geldi aklıma madem iki elimide rahat kullanabiliyorum ayaklarımı mı denesem khkh56 inferius yeni bişey denediğinde paylaş bende denemek istiyoruuuuuummmmm girlhaha kojamaaannn öptüm iyiki varsınactionsmile |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) Çok ilham verici bir günlük bir solukta okudum. Şuanda inferius nerede ne yapıyor hangi aşamaya geldi merak ettim. Belki gelip yazar. |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) Konuları göremiyorum |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) Sayfanın altındaki sayfa sayılarını bulup okuyabilirsiniz 8 sayfa var. İşte ilk sayfa: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-baslngic.html |
Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=) Bende beagle ile ilgileniyorum yardımcı olabilir misiniz https://www.modasohbetleri.com/beagle-kopek-hakkinda/ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:03 PM. |