Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Gülsevgi'nin günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/614008-gulsevginin-gunlugu.html)

gülsevgi 09-07-2010 09:36 AM

Gülsevgi'nin günlüğü

Yaklaşık bir haftadır suçluluk duygusu ve ego güçlendirici telkinleri dinliyorum etkisini göstermeye başladı...iki gündür kendimi iyi hissediyorum ve çok huzurlu uyuyabiliyorum...bugün listeme kendine güven ve başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini de ekleyecem...herşey için çok teşekkür ederim arkadaşlar...y789

bigokyanus 09-07-2010 10:22 AM

Cevap: Gülsevgi'nin günlüğü

Çokkkkkk sevindim öyle olmana , senden pozitif bir şeyler duymak güzel... Devamını dilerim...

nurcan1985 09-07-2010 10:27 AM

Gerçekten bende çok sevindim. İlk günden eser kalmamış neredeyse. Ama içinde umut vardı başaracağın her halinden belliydi. bak gör herşey daha güzel şimdi :)))

djarum 09-07-2010 11:09 AM

Ne zamanlar dinlenin ve sende nasıl bir etki yaptı bunlardan da bahsedermisin bir de hangilerini dinledin (( su sesi, klasik, ney..vs?))
Ben çalıştığım odada dinliyorum ve odada bazı arkadaşlar da oluyor onlar da istemeden ve farkında olmadan dinliyorlar ama hiç bir şey farketmiyorlar.. onlarda da etkili olur mu acaba fakat sadece günde 1 saat falan...

hayatimdegisti 09-07-2010 11:16 AM

Suçluluk ve ego dan sonra topluluk konuşma ,sosyallik,koruma kalkanı ekle
menizi önerebilirim alternatif olarak daha iyi bir seçenek olabilir.

gülsevgi 09-07-2010 11:44 AM

Alıntı:

djarum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756901)
Ne zamanlar dinlenin ve sende nasıl bir etki yaptı bunlardan da bahsedermisin bir de hangilerini dinledin (( su sesi, klasik, ney..vs?))
Ben çalıştığım odada dinliyorum ve odada bazı arkadaşlar da oluyor onlar da istemeden ve farkında olmadan dinliyorlar ama hiç bir şey farketmiyorlar.. onlarda da etkili olur mu acaba fakat sadece günde 1 saat falan...

işyerimde dinliyorum,oda arkadaşımda dinliyor...rahatladığını,iyi geldiğini söylüyor(bu arada ne için dinlediğimi bilmiyor)iş yerimde günde 2-3 saat dinliyorum evde pc den dinliyorum, eve gittiğim andan itibaren dinliyorum.özellikle gece yatarken dinliyorum.gece yatarken dinlemek iyi geliyor...y789

gülsevgi 09-07-2010 11:45 AM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756902)
Suçluluk ve ego dan sonra topluluk konuşma ,sosyallik,koruma kalkanı ekle
menizi önerebilirim alternatif olarak daha iyi bir seçenek olabilir.

teşekkür ederim,bugün koruma kalkanı da indirdim...söylediğiniz telkinleri ekledim...y789

hayatimdegisti 09-07-2010 11:58 AM

Alıntı:

gülsevgi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756908)
işyerimde dinliyorum,oda arkadaşımda dinliyor...rahatladığını,iyi geldiğini söylüyor(bu arada ne için dinlediğimi bilmiyor)iş yerimde günde 2-3 saat dinliyorum evde pc den dinliyorum, eve gittiğim andan itibaren dinliyorum.özellikle gece yatarken dinliyorum.gece yatarken dinlemek iyi geliyor...y789

Ne dinlediğini bilmeden dinlediği halde fayda gören bir çok kişi var.Bunların bir kısmı ofis arkadaşları kimisi aynı odada dinlenilen aileden kişiler.
Bu da telkinlerin plasebo olmadığının en belirgin kanıtlarından birisi.
Biliyorsunuz plasebo sadece inanmakla gerçekleşir.Oysa burada inanmak gerekmediği gibi telkin dinlediğinizi bilmesenizde etkileri görebilmektesiniz.

gülsevgi 07-10-2010 11:44 AM

telkinleri dinliyorum eskisi gibi agresif değilim...farkındalığımda arttı sıra değişimde ancak çok zorlanıyorum düşündükçe başıma ağrılar giriyor.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:33 AM.