![]() |
Gülsevgi'nin günlüğü Yaklaşık bir haftadır suçluluk duygusu ve ego güçlendirici telkinleri dinliyorum etkisini göstermeye başladı...iki gündür kendimi iyi hissediyorum ve çok huzurlu uyuyabiliyorum...bugün listeme kendine güven ve başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini de ekleyecem...herşey için çok teşekkür ederim arkadaşlar...y789 |
Cevap: Gülsevgi'nin günlüğü Çokkkkkk sevindim öyle olmana , senden pozitif bir şeyler duymak güzel... Devamını dilerim... |
Cevap: Gülsevgi'nin günlüğü Gerçekten bende çok sevindim. İlk günden eser kalmamış neredeyse. Ama içinde umut vardı başaracağın her halinden belliydi. bak gör herşey daha güzel şimdi :))) |
Cevap: Gülsevgi'nin günlüğü Ne zamanlar dinlenin ve sende nasıl bir etki yaptı bunlardan da bahsedermisin bir de hangilerini dinledin (( su sesi, klasik, ney..vs?)) Ben çalıştığım odada dinliyorum ve odada bazı arkadaşlar da oluyor onlar da istemeden ve farkında olmadan dinliyorlar ama hiç bir şey farketmiyorlar.. onlarda da etkili olur mu acaba fakat sadece günde 1 saat falan... |
Cevap: Gülsevgi'nin günlüğü Suçluluk ve ego dan sonra topluluk konuşma ,sosyallik,koruma kalkanı ekle menizi önerebilirim alternatif olarak daha iyi bir seçenek olabilir. |
Cevap: Gülsevgi'nin günlüğü Alıntı:
|
|
Bu da telkinlerin plasebo olmadığının en belirgin kanıtlarından birisi. Biliyorsunuz plasebo sadece inanmakla gerçekleşir.Oysa burada inanmak gerekmediği gibi telkin dinlediğinizi bilmesenizde etkileri görebilmektesiniz. |
Cevap: Gülsevgi'nin günlüğü telkinleri dinliyorum eskisi gibi agresif değilim...farkındalığımda arttı sıra değişimde ancak çok zorlanıyorum düşündükçe başıma ağrılar giriyor. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:33 AM. |