![]() |
Pikachu'nun Günlüğü Merhaba arkadaşlar.. Ehh artık bizde bir günlük edinelim..Nasip olursa yaşadığım gelişmeleri, gelişme sürecinde artan farkındalığımla birlikte edindiğim yeni düşünce kalıplarını sizlerle paylaşmak istiyorum..Siteden indirdiğim telkinleri dinlemeye devam ediyorum...Ufak tefekte olsa kıpırdaşmalar olmaya başladı diye düşünüyorum...y789 Telkinleri yüksek sesle dinliyorum ve bu olurken konuşulanları duyabiliyorum..."Mutlu ol iyi ol mutlu ol iyi ol" diye duyuyorum.."Kendini iyi hissediyoooorrsuunn..." şeklinde bişiler duyuyorum...music45 Telkinleri dinlerken aklıma "acaba potansiyelim nedir" ,"benim gücümün sınırları nerde başlıyor nerede bitiyor" diye sordum...Ve düşünmeye başladım..Düşündükçe hayretler içinde kalıyordum..çünkü insan gücünün sınırı onu farkedip kullanmaya başlanıldığı anda başlıyor ve kullandıkça artıyordu...Ve bu öyle bi potansiyeldiki sürekli artıyordu..Sonra kendi kendime sanırım "sınırsızım" dedim..Böle deyince asıl sınır koyanın kendim olduğumu gördüm..Kendi olabileceğimin en iyisi olmama sınır koyuyordum...Başkaları benim hakkımda bi şeyler düşünebilirdi ama düşünceler kelepçemidir, zincir midir diye sordum kendime..ve bi aydınlanma meydana geldi azucuk bende....y789 Hani filmlerde "Haaaaa" diye bi ses gelirde ve o da bi anda aydınlanır ya işte öle bişe oldu gibi geldi...smil56 işte bugün bunları yazarak günlüğümün ilk satırlarını yazmış olayım..Sevgiler 956k |
Cevap: Pikachu'nun Günlüğü Günlüğünüz hayırlı olsun. . Dilerim yolunuzda başarıya ulaşırsınız. . |
Cevap: Pikachu'nun Günlüğü günlüğünüz hayırlı olsun...actionsmile güzel haberlerinizi ve paylaşımlarınızı bekliyoruz sevgiyle kalıny789 |
Cevap: Pikachu'nun Günlüğü yazdıkların çok güzel günlüğün hayırlı olsun=)) bende bu yaz telkinleri düzenli dinlemek istiyorum kıyaslıycam kendimi sizlerle :P |
Cevap: Pikachu'nun Günlüğü Düşüceleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar...Dün sesim daha net çıkmaya başladı..Böyle mıymıy ciğercinin önünde bekleyen kedi gibi çıkardı sesim y789 Dün sesimin net çıkışına şaşırdım..Ve üzerimde hep ağır bi yük varmış gibi hissederdim...Dün çok hafif hissettim kendimi...Bakayım bakam daha neler olacakss.....sevinclisevincli |
Cevap: Pikachu'nun Günlüğü Günlüğün hayırlı olsun.İnşallah güzel güzel satırlar okuruz burdan..::) |
Cevap: Pikachu'nun Günlüğü Öncelikle telkinler sesinize yansır.Ayrıca yazı dilinizde değişir... Telkinleri dinleyenlerin hem beden dilleri değişir hemde telefonda bile olsa konuşmaları farklılaşır ses tonu kendinden emin olur. Tabii ki bu süreçte bazı dalgalanmalar da olabilir. Çevreden moralin mi bozuk sesin kötü geliyor diyenlerde olacaktır. Bu gibi dalgalanmalarda moral bozmadan devam ederseniz güzel sonuçlar alırsınız. Günlüğünüz hayırlı olsun güzel haberler ve gelişmelerle dolsun. |
Cevap: Pikachu'nun Günlüğü hayırlı olsun okumaya devam edıyoruz gelısmelerı =) |
Cevap: Pikachu'nun Günlüğü Hayırlı olsun ;)) |
Cevap: Pikachu'nun Günlüğü Teşekkür ederim arkadaşlar....y789 Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim...hayatimdegisti actionsmile Türk sanat müziği çok hoşuma gitti..O versiyonda olanları dinliyorum hep..Biraz da mırıldanıyorum şarkıyı...girlhahagirlhaha Bu kadar hızlı bi farklılık olacağını sanmıyordum ama dediğiniz gibi belki bazı dalgalanmalar yaşayabilirim...Olsun dalga iyidir üzerine biner sörf yaparım bende blissy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:19 PM. |