Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Bilge'nin Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/613078-bilgenin-gunlugu.html)

gardenrosemenekse 28-06-2010 03:31 PM

Cevap: Bilge'nin Günlüğü

pardon sevgili Lorennao7 doğum günü dileklerim sana

Lorennao7 28-06-2010 10:13 PM

Hepinize çoooooook teşekkür ederim (: Sizlerde iyi varsınız (:

Lorennao7 02-07-2010 03:51 AM

Hayat kadar ilginç birşey yoktur herhalde.

Bizi biz yapan şeyler iyisiyle kötüyüsüyle yaşadıgımız seylermi ? Ya Masumluk kavramı kaybedilince gerçekten kazanılamayan birşeymi ?

Yanlış anlamayın hala mutluyum ama sorgulayıcı tarafım ön planda bu gün (:

Birşeyleri sorgulamam gerekti (: Size soruyorum ;

Kendini sorgulamak kendine güvenmemekmidir ? Değildir diyorsanız madem kendinize güveniyorsunuz o zaman kendinizde neyi sorguluyorsunuz ?

Yada unutun bunu :D Kedinizle çelişmek hoşmudur ? Yada çelişmemek olagandışımıdır?

Yada bunuda boşverdim :D aşk yalanmıdıııııııııııııııııııııır :D Evlilik aşkı bitirirmi :D of of saçmaladım iyice :D sustum ben :D

Bu günü anlatan kelimemiz '' Sorgulayan ve sorgulanan '' :D

maviinci 02-07-2010 11:51 AM

Cevap cevap cevap blissy blissy Benim yazacaklarımdan sonra günlüğün okunmaz hale gelebiliiiiirrr khkh56 khkh56 khkh56 Hadi başlayalıımm sevincli

Eveeett, belki de yoktur ama bence ölüm hayattan daha ilginnnçç

Bizi biz yapan şeyler iyisiyle kötüyüsüyle yaşadıgımız seylermi?

Bu sözüne tamamen katılıyorum. Bizi biz yapan şeyler yaşadığımız her şey çünkü senin, benim varolmamızı sağlayan şeyler de yaşadıklarımız sevincli Eee, burad araya ruh muh da giriyor. Mesela Rushmore Kayalıkları. Onları ünlü yapan, heykeltraşlar, mühendisler ve para y789 Rushmore dağını Rushmore dağı yapan rushmore dağının kendisi değil, başkaları guitar Ama Bilgeyi bilge yapan, beni de enes yapan benim, sensin, biziz sevincli Etrafımızdan etkilensek de son karar bizim :) Belgin ablacıım kulakların çınlasın, hepimiz kendi imparatorluğumuzun şovalyesiyiz cilgin897

Ya Masumluk kavramı kaybedilince gerçekten kazanılamayan birşeymi ?

Kazanılıyor blissy blissy Yeter ki insan kendini masum olabileceğine inandırsın, buna gerçekten kalpten inansın, aynı zamanda dün yaptıklarından dolayı kendini suçlamaktan vazgeçsin, aynaya baktığı zaman alnındaki çizgilerde bile sürekli eskide kalmış kötü şeyleri gören, karamsar, umutsuz biri olmasın. Evet, insan anı yaşadıktan sonra sadece masumluğu değil, birçok duyguyu da kazanabiliyor blissy Ben denedim, öyle derty

Kendini sorgulamak kendine güvenmemekmidir ? Değildir diyorsanız madem kendinize güveniyorsunuz o zaman kendinizde neyi sorguluyorsunuz ?

Efenim bencee,, kendini sorgulamak bi yere kadara iyi oluyor amma velâkin işin içine 'kendini suçlayarak sorgulamak' girince özgüven namına tutuklanıyoruz hy789 Hepimiz yanlış yapıyoruz, bazen bunlarla çevremizdekileri, çoğunlukla kendimizi üzüyoruz. Belki de bunları bir daha yapmamak, ne çevremizi ne de kendimizi üzmemek için sorgulama yapıyoruzdur y789 Şöyle bi örnek veriyim. . Misal; Sony geçen gün binlerce bilgisayarını ısınma sorunu yüzünden geri çağırmış. Mesela bu bir sorgulamadır: Ben nerede yanlış yaptım? Haa, burada ne yapabilir, kendini suçlayabilir. Lan Sony, adam gibi bilgisayar üretemedin. Bittin oğlum sen. Bi daha kimse yüzüne bakmaz. Bırak bu işi deyip işi bırakabilir khkh56 khkh56 Ama onlar ne yapıyor?? Kendilerini suçlamak yerine önce sorguluyorlar, sonra doğan kötü sonuçları telafi ediyorlar. Böylece hem kullanıcıları zarar görmüyor, hem de itibari pekişiyor. Bakan diyor ki, vay bee!! Adam müşterisini ortada bırakmıyor. Ben dedim şahsen khkh56 khkh56

Yada unutun bunu :D Kendinizle çelişmek hoşmudur ? Yada çelişmemek olagandışımıdır?

Ya buna cevap bulamadım dusun2

Yada bunuda boşverdim :D aşk yalanmıdıııııııııııııııııııııır :D Evlilik aşkı bitirirmi :D of of saçmaladım iyice :D sustum ben :D

Derin konu bu ooo67 Aklım ermayûr khkh56 khkh56

Son olarak bence insanların saçmalama hakkı var ve bunu gün içinde sınırsız kullananlar bir süre saçmalamamaya mahkum olmalı, saçmalamaktan dolayı kendini susturanlar (khkh56) diğerleri sustukça saçmalamak zorunda olmalı khkh56 Hadi hep beraber saçmalayalımmm happy6

Saçmaladım, susuyorum khkh56 khkh56 khkh56

Nefti_ 02-07-2010 12:04 PM

Sevgili Enes Allah sizin iyiliğinizi versin:)Hem düşündüren hem de gülümseten şeyler yazmışsınız.

Yada unutun bunu :D Kedinizle çelişmek hoşmudur ? Yada çelişmemek olagandışımıdır?

Bilgeciğim yaş olarak sanıyorum büyüğüm o yüzden Bilgeciğim diye hitap ediyorum.Kendimizi sorgulamak elbette kendimize güvenmediğimiz anlamına gelmez.Bazen sorgularız ama cevabını bulamayız.Bence sorgulamak önceki düşüncemizi ispatlamak için girdiğimiz bir süreçtir.Hımm evet ben bunu düşünmüştüm bu böyle olursa şu olur demekki benim düşündüğüm doğruymuş gibi.Bazen de dediğin gibi çelşiriz.Bu daha iyi olmak için geçen bir süreçtir.Soyut olandan bahsettim yazdıklarım seni tatmin etmeyecektir en iyi yanıtı kendin bulacaksın sonuçta.dusun2Sevgiyle.

Lorennao7 04-07-2010 10:57 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755629)
Cevap cevap cevap blissy blissy Benim yazacaklarımdan sonra günlüğün okunmaz hale gelebiliiiiirrr khkh56 khkh56 khkh56 Hadi başlayalıımm sevincli

Eveeett, belki de yoktur ama bence ölüm hayattan daha ilginnnçç

Bizi biz yapan şeyler iyisiyle kötüyüsüyle yaşadıgımız seylermi?

Bu sözüne tamamen katılıyorum. Bizi biz yapan şeyler yaşadığımız her şey çünkü senin, benim varolmamızı sağlayan şeyler de yaşadıklarımız sevincli Eee, burad araya ruh muh da giriyor. Mesela Rushmore Kayalıkları. Onları ünlü yapan, heykeltraşlar, mühendisler ve para y789 Rushmore dağını Rushmore dağı yapan rushmore dağının kendisi değil, başkaları guitar Ama Bilgeyi bilge yapan, beni de enes yapan benim, sensin, biziz sevincli Etrafımızdan etkilensek de son karar bizim :) Belgin ablacıım kulakların çınlasın, hepimiz kendi imparatorluğumuzun şovalyesiyiz cilgin897

Ya Masumluk kavramı kaybedilince gerçekten kazanılamayan birşeymi ?

Kazanılıyor blissy blissy Yeter ki insan kendini masum olabileceğine inandırsın, buna gerçekten kalpten inansın, aynı zamanda dün yaptıklarından dolayı kendini suçlamaktan vazgeçsin, aynaya baktığı zaman alnındaki çizgilerde bile sürekli eskide kalmış kötü şeyleri gören, karamsar, umutsuz biri olmasın. Evet, insan anı yaşadıktan sonra sadece masumluğu değil, birçok duyguyu da kazanabiliyor blissy Ben denedim, öyle derty

Efenim bencee,, kendini sorgulamak bi yere kadara iyi oluyor amma velâkin işin içine 'kendini suçlayarak sorgulamak' girince özgüven namına tutuklanıyoruz hy789 Hepimiz yanlış yapıyoruz, bazen bunlarla çevremizdekileri, çoğunlukla kendimizi üzüyoruz. Belki de bunları bir daha yapmamak, ne çevremizi ne de kendimizi üzmemek için sorgulama yapıyoruzdur y789 Şöyle bi örnek veriyim. . Misal; Sony geçen gün binlerce bilgisayarını ısınma sorunu yüzünden geri çağırmış. Mesela bu bir sorgulamadır: Ben nerede yanlış yaptım? Haa, burada ne yapabilir, kendini suçlayabilir. Lan Sony, adam gibi bilgisayar üretemedin. Bittin oğlum sen. Bi daha kimse yüzüne bakmaz. Bırak bu işi deyip işi bırakabilir khkh56 khkh56 Ama onlar ne yapıyor?? Kendilerini suçlamak yerine önce sorguluyorlar, sonra doğan kötü sonuçları telafi ediyorlar. Böylece hem kullanıcıları zarar görmüyor, hem de itibari pekişiyor. Bakan diyor ki, vay bee!! Adam müşterisini ortada bırakmıyor. Ben dedim şahsen khkh56 khkh56

Yada unutun bunu :D Kendinizle çelişmek hoşmudur ? Yada çelişmemek olagandışımıdır?

Ya buna cevap bulamadım dusun2

Derin konu bu ooo67 Aklım ermayûr khkh56 khkh56

Son olarak bence insanların saçmalama hakkı var ve bunu gün içinde sınırsız kullananlar bir süre saçmalamamaya mahkum olmalı, saçmalamaktan dolayı kendini susturanlar (khkh56) diğerleri sustukça saçmalamak zorunda olmalı khkh56 Hadi hep beraber saçmalayalımmm happy6

Saçmaladım, susuyorum khkh56 khkh56 khkh56

Sorularımın hiçbirine cevap beklemezken hepsine cevap aldım bu süper birşey :D Çok yardımcı olsun saol :D

Neftii evet mutlaka büyüksündür benden :D en genç üye benim :D

Lorennao7 10-07-2010 01:04 AM

Garip bir yaşam bu
Eski defterleri kapatıyoruz
Yerine yeni bir defter açıyoruz
Sonra o defterleri satıyoruz
Aslında aslında insanoğlu garip
Birden her şey bitiyor herkes gidiyor
Yalnız kalıyoruz toprak oluyoruz
Toprağa bakanlar oluyoruz

Kaçmak bana yakışmaz saçma durumlar içindeyim
Kendimi göremediğim aynam beni herkese anlat
Herkes bilsin nasıl bir insan olduğumu
Kimine göre bir korkuluğum depresif bir son durumum
Elim kolum bağlı geleceğimde yoktu yarın
Altta kaldım mağdur oldum her zaman bir kabus oldu
Gecelerimde gene tekim ve düşüncelere karşı koydum
Hiçbirşeyse olmuyordu her sefer ben korkuyordum
Bulutlar çöktü üstümüze unutmam
Bugünlerde unutkan olduğumdan kusurlar fazlalaştı
Sende sandın sana bu kinim hayır değil
Mesafemiz dünyaların ayrı olduğundan bizim yakın değil
Yakın değil bize bu mutluluk
Konuşucakken ellerim tutar bu ağzı susturup
Kafamda benim kurduğum hayallerim kurgudur
Kendi başıma takılıyorum bu aralar usluyum

Yeni bir gün bu yeni bugün daha da mutsuzum
Yeni bir gün bu yeni bugün yalana koştum
Yeni bir gün bu yeni bugünde artık yanlızım
Ve yaşadığım bu zamanda benim yanlız bıraktığın

Yalnız kaldık hepimiz mezara doğru koşuyoruz
Yalnız kaldık hepimiz bu yaşam bizi yoruyordur
Gücünü koru diren burda kalmak için
Bense üzülüyorum devrende bırakıyorum parmak izi
Kelimelerle anlatılmaz anlattığım yaşam
Notalar yardım eder sen de yaşlandığın zaman
Anlarsın ki geride onca toprak arkadaşların
Öfke içini kavursada çatma kaşları
Savaş başlamıştı doğumla o zaman her şey yolunda
Zamanla yoldan çıktık aman Tanrı'm kafamda
Binbir çeşit hikaye ve serüvenler
Hayattan bölüm bölüm koparıldık yeniden gel diyenler
Oldu hep fakat dönen olmamıştı
Her yıldız kaydığında benim ölen dostlarımdı
Gündüzümde yoktu zaten sensiz gece bitiyordu
Kalp kırmasak hiç geldik ve de gidiyoruz

Yeni bir gün bu yeni bugün daha da mutsuzum
Yeni bir gün bu yeni bugün yalana koştum
Yeni bir gün bu yeni bugünde artık yanlızım
Ve yaşadığım bu zamanda benim yanlız bıraktığın

Gözümü kapatınca bazen öldüm sanıyorum
Kendime zarar verdiğimden bulmuşumdur yarı yolu
Gözümü kapatınca bazen seni arıyorum ben
Uyku kaçıyor geceleri günahlarımı sayıyorum
Bazen diyorum al birkaç ilaç ve kurtul sen de burdan
Korkuyorum gidemiyorum mutluluğumu nerde bulcam
Bazen diyorum atla camdan durma kafana takma
Korkuyorum penceremi açamadan yatağıma yatsam
Tartışıyorum dostlarımla ailemle sevgilimle
Barışıyorum hepsiyle küçük bir özür dilediğimde
Günler artık monoton oldu karşı gelince
Buluşurdum aynı saat aynı yerde aynı şekilde
Onurluyum çünkü bir çok kalbe ben yazıldım
Kiminin kalbine adım sert çakıldı dert kazındı
Ne kadar gurur yıkmazsam o kadar mert kalırsın
Sevgi ve saygılarımla imza Berk Bayındır

OFF :D parça bitirdi :D Ben kendi günlüğüme dalmışım (kagıttan yapılma olana ) :D burayı unutmuşum :D

Ah evet ablasının dügününü dagıtan benim :d ahh evet dogum günü mahvolan benim :D ve of evet hala umutlu olan benim :D

Salsa gecemden geldim yorgunum yarından sonraaa büyük gün . ameliyat günü :D ya bir son ya bir başlangıç günü :D

Herşey ya mükemmel olucak ya mükemmel :D içim sıkılıyor hafifden melankoliğim :D ama gülümsemem hep yüzümde merak etmeyin (: ben gülümsediğim sürece kimse veya hiçbirşey beni aglatamaz HERŞEY BENİM ELİMDE :D oturup olmuyor yapamıyorum başaramam gibi kelimeler değilde başarıcam başarıyorum yapabilirim yapıyorum gibi kelimelerle içli dışlı olmak gerek :D daha önümüzde allah izin verirse uzuuuuuuuuun yıllar var :D neden en güzel yıllarımı mutsuzlukla geçiriymki :D dimiiiğğğ ? :D

taam peki :d haa unutmadan sevgilimle barışıp tekrar ayrıldık bu sefer ortak ayrıldık olmuyor kırılan bardak tamir edilmiyor malesef :D gerçi artk modern bilimle herşey mümkün ama benim kalbim bardak değil :D

neyseeeeeeeeee KİMİN UMURUNDAA :D

karnım agrıyor ya :D neyse uyumam gerek :D öptüüm hepinizi iyi varsınız (:

Bu günümü anlatan cümlee '' Yeniden doğması için mutlaka batması gerekir güneşin.. ''

maviinci 10-07-2010 10:14 AM

Yeniden doğması için mutlaka batması gerekir güneşin..

Vaaauuvvv, sıkı sözmüş derty Biz de inanıyoruz herşeyin mükemmel olacağınaaaa ::) Umudun, inancın gerçekten çok güzel, harika birşey :) Eminim okuyan herkesin benim gibi içi ısınıyordur. Kalbin güzelliklerle dolsun, secgiyle kal. . .

http://dusuncekahvesi.files.wordpres...beyaz_gul_.jpg

matri 10-07-2010 10:21 AM

bazen ileriye gitmek icinde, geriye bakmak lazim, o yuzden canini sikma, umarim hersey istedigin gibi olur...

Lorennao7 10-07-2010 12:24 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757019)
Yeniden doğması için mutlaka batması gerekir güneşin..

Vaaauuvvv, sıkı sözmüş derty Biz de inanıyoruz herşeyin mükemmel olacağınaaaa ::) Umudun, inancın gerçekten çok güzel, harika birşey :) Eminim okuyan herkesin benim gibi içi ısınıyordur. Kalbin güzelliklerle dolsun, secgiyle kal. . .

http://dusuncekahvesi.files.wordpres...beyaz_gul_.jpg

Teşekkür ederriiiiiimmmm ne mutlu o zaman bana :D sözüde aklımdan yazdım :D

Alıntı:

matri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757020)
bazen ileriye gitmek icinde, geriye bakmak lazim, o yuzden canini sikma, umarim hersey istedigin gibi olur...

İnşallah teşekkürler (:

Lorennao7 12-07-2010 02:06 AM

Hastane odamdayım laptobumda takılırken benim sevgili babacıgımmm vınnn almış bana :D bende hemen size koştum yarın büyük gün :D korkuyorum desem bilmiyorum korkmuyorum desem bilmiyorum karmakarışıgım .D

Dua edin hepinizi cok seviyorum geri dönersem iyiki varız kelimesini daha cok kullanıcam :D İYİKİ VARSINIZ İYİKİ VARIM İYİKİ VARIZ :d

Dönemezsem elveda hakkınızı helal edin (:

Lorennao7 12-07-2010 02:07 AM

Ölürsem en çok üzüleceğim şey şu 2. yıldızı alamadım daha :D sırf onun hırsına geliceeeeeeeeem :D o yıldızı almam lazım :D içimde kalır :D

karavan 12-07-2010 05:01 AM

Alıntı:

Lorennao7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757280)
Ölürsem en çok üzüleceğim şey şu 2. yıldızı alamadım daha :D sırf onun hırsına geliceeeeeeeeem :D o yıldızı almam lazım :D içimde kalır :D

Günaydın Sevgili Bilge,

Beni güldürdün biliyormusun.

Bana göre bunca şey dururken hayata bağlanmak için ikinci yıldızı almayı istemek direnme sebebin olması beni hem güldürdü hem düşündürdü.
Sabahın bu saatinde kalkıp beni güldürdün.Gülebilmek o kadar güzel ve önemliki benim için.
Allahım bundan sonraki her gününü her anını gülerek yaşatsın sana.Günlüğünden gülümsemeler damlasın taşsın.
Bir taraftan Kuran dinliyerek siteyi gezerken karşılaştım günlüğünle.Daha öncede baştan beri okumuştum ama nedense sana birşeyler yazamadım.

Bugüne nasipmiş demek ki.

Sana yazmayı bitirdikten sonra senin için dua edeceğim.Seni iyileşmiş olarak ve ikinci yıldızını almış olarak görebilmek için.

Sakın aldıktan sonra gitmeye de kalkma haaaa......sevincli

Canım herşey güzel olacak buna inan.

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

İyiki seni tanıdım.
İyiki varsın ve aramızdasın.
Teşekkür ederim.

sanemce 12-07-2010 11:02 AM

Canım canım sana şeker getirdim http://dl5.glitter-graphics.net/pub/...axn8bqz1k0.gif

Yarın ki ameliyatının çok rahaat ve sorunsuz geçeceğine inanıyorum http://dl10.glitter-graphics.net/pub...px3mycbx1w.gif

Bu deneyimi hangi öğreti için yaşaman gerekti, bunu göreceğiz http://dl4.glitter-graphics.net/pub/...k15t29qz5t.gif

Bizimle paylaştın, demek ki bu öğretiden payımıza düşenler varmış, nelermiş bunu öğreneceğiz http://dl.glitter-graphics.net/pub/1...erx1mgwp33.gif

Bizler forum ailesi olarak hastane odanda olamasakta, ruhen hepimiz yanında olacağız..
Sevgimizle ve dualarımızla birlikte http://dl6.glitter-graphics.net/pub/...qvkek99ty3.gif
Sadece biz değil, tüm melekler yanında olacak http://dl4.glitter-graphics.net/pub/...v2dofp5flm.gif

Sonra da yıldızlarını tamamlayacağız http://dl7.glitter-graphics.net/pub/...ygjsl4e6lu.gifhttp://dl7.glitter-graphics.net/pub/...ygjsl4e6lu.gifhttp://dl7.glitter-graphics.net/pub/...ygjsl4e6lu.gifhttp://dl7.glitter-graphics.net/pub/...ygjsl4e6lu.gif

Seni seviyoruz http://dl9.glitter-graphics.net/pub/...yc3p3sn991.gif

http://dl9.glitter-graphics.net/pub/...bc81nd29tx.gif

yeni bir hayat 12-07-2010 11:34 AM

Bilge'ciğim ,yarınki ameliyatının çok güzel geçeceğine yürekten inanıyorum ve tüm iyi dileklerimi senin için gönderiyorum..
sanemce arkadaşımın da dediği gibi ,bizler yanında olamasakta yüreğimizle yanındayız canım..
Herşey gönlünce olsun..Bol yıldızlı bir profil seni bekliyor ;)

Lorennao7 13-07-2010 11:27 PM

Hepinize çok teşekkür ederim bi 1 saat oldu uyanalı biraz sersem gibiyim ve epeyde bir agrım var ama olsun en azından burdayım :D dikişler çok kötü korktum beni kesip biçtiler :D

Çok büyük bir deneyimdi bu korku benim için (: Sana anestezi verirlerken vücudun uyuşmaya başladıgında daha beterdi uyumak istemedim karanlıga yenilmek istemedim ameliyata 1 saat kala cok heyecanlıydım kendimi uyanıcam diye o kadar cok telkin ettimki buradayım (:
Artık geride sadece serumlar ve ikide bir sıktıkları ilaçlar kaldı (: Heyecan bitti mutluluk kaldı (:

Anneciğim nasıl aglamış ben ameliyattayken birde hemen uyandırmadılar dinleniyim diye uyanana kadar stresi atlatamamış yazık gözleri şişmiş aglamakdan (:

Şimdi izninizle biraz uyucam size ve bir kaç deliren arkadasıma haber vermek icin gelmiştim yatıyorum iyi geceler (:

dipnot=karavan çoook çok teşekkür ederim (: yüzünde bir gülümseme yaratabildiysem ne mutlu bana (: ikinci yıldız için geri döndüm :D bazen çok basit şeyler bile insanı hayata baglar :D insanı mutlu ve umutlu yapar :D dene derim :D

Not= Sanem çok teşekkür ederim sizi hayal edicem birazdan odamda :D

Notnot= yeni bir hayat teşekkürler inandıgın gibide oldu zaten :D önce 2. yıldızımı aliyim o en büyük emelim :D

sanemce 14-07-2010 12:05 AM

Geçmiş olsun canım..

Sen iyisin ya, tüm yıldızlar senin olsun..

http://dl2.glitter-graphics.net/pub/...a1v8cf9dmn.gif

Aramızda ol evet ama kendini de fazla yorma..

İyi haberlerini verdin ya http://dl.glitter-graphics.net/pub/7...pcbsshjjxm.gif

Şimdi istediğin kadar dinlenebilirsin y789

Sevgiler http://dl9.glitter-graphics.net/pub/...bc81nd29tx.gif

nurcan1985 14-07-2010 12:06 AM

Açıkcası yazmak için ameliyattan çıkmanı bekledim diyebilirim. Günlüğünü okudum. Birçok kişiye umut verici senin mücadelen. Bunun için iyi ki varsın .
Tekrar tekrar çok geçmiş olsun :)))

Lorennao7 14-07-2010 08:07 AM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757544)
Geçmiş olsun canım..

Sen iyisin ya, tüm yıldızlar senin olsun..

Aramızda ol evet ama kendini de fazla yorma..

Şimdi istediğin kadar dinlenebilirsin y789

Çoooooooook teşekkür ederim sanem agrılarım baya yoruyor beni ama onun dışında turp gibiymişim :D

bir de şu hemşire bir kerede ekg cihazini ve damar yolunu düzgün açsa ya bir insan 10 dk da bir ekg cekemezmi sevincli

Alıntı:

nurcan1985 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757545)
Açıkcası yazmak için ameliyattan çıkmanı bekledim diyebilirim. Günlüğünü okudum. Birçok kişiye umut verici senin mücadelen. Bunun için iyi ki varsın .
Tekrar tekrar çok geçmiş olsun :)))

Teşekkür ederim sende iyiki varsın (:

karavan 14-07-2010 10:40 AM

Sevgili bilge,

Bu güzel haberi duymak çok güzeldi.Senden uzunca bir süre cevap alamayınca arkadaşlara sordum.Onlarda merak ettiklerini söylediler şimdi hepimiz mutluyuz.

Tekrar geçmiş olsun diyorum.Güzelce istirahat et ve bu anların kıymetini bil tadını çıkarmaya bak.
Yarın ayağa kalktığında istirahat edecek zaman arıyacaksın ama biraz zor bulacaksın.

Hayatının her anı çiçeklerle dolsun.

İyiki varsın,
İyiki yanımızdasın.
Çok teşekkür ederim.

bigokyanus 14-07-2010 11:37 AM

Çokkkk büyük geçmiş olsun , yine yeni yeniden doğdun yeniden deneyimli ve olgun bir şekilde ve umutlu olarak başlıyorsun hayata . Ne mutlu sana ki ailen yanında ve sevdiklerin , seni sevenlerin kalbi hep yakınlarında olacak.

Tekrar yeni yaşınnnnnnnnnn , yeni yaşamınnnnn kutlu ve umutlu olsun, her daim huzurlu ve sevgiyle , gülekal emi... y789

Lorennao7 14-07-2010 06:57 PM

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757569)
Sevgili bilge,

Bu güzel haberi duymak çok güzeldi.Senden uzunca bir süre cevap alamayınca arkadaşlara sordum.Onlarda merak ettiklerini söylediler şimdi hepimiz mutluyuz.

Tekrar geçmiş olsun diyorum.Güzelce istirahat et ve bu anların kıymetini bil tadını çıkarmaya bak.
Yarın ayağa kalktığında istirahat edecek zaman arıyacaksın ama biraz zor bulacaksın.

Hayatının her anı çiçeklerle dolsun.

İyiki varsın,
İyiki yanımızdasın.
Çok teşekkür ederim.

Sende iyiki varsın (: çook teşekkür ederim sırf 2. yıldızımı almak için döndümgirlhaha

E tabi sizinde olumlu düşünceleriniz çok işime yaradı (:

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757578)
Çokkkk büyük geçmiş olsun , yine yeni yeniden doğdun yeniden deneyimli ve olgun bir şekilde ve umutlu olarak başlıyorsun hayata . Ne mutlu sana ki ailen yanında ve sevdiklerin , seni sevenlerin kalbi hep yakınlarında olacak.

Tekrar yeni yaşınnnnnnnnnn , yeni yaşamınnnnn kutlu ve umutlu olsun, her daim huzurlu ve sevgiyle , gülekal emi... y789

Teşekkürler iyiki varsınız aklımı çeldiniz olumlu dşüncelerle :D

bluegirlx 14-07-2010 07:17 PM

hastanenin en mutlu en umutlu iyileşen hastası merhaba..diğer hastalardan ne kadar şanslı ve farkındalıklarının ne kadar arttığını mutlaka sende farketmişsindir..eminim bize olduğun kadar etrafındakilerede umut saçıyorsundur..sevgiyle kal..

karavan 14-07-2010 09:01 PM

Alıntı:

Lorennao7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757633)
Sende iyiki varsın (: çook teşekkür ederim sırf 2. yıldızımı almak için döndümgirlhaha

E tabi sizinde olumlu düşünceleriniz çok işime yaradı (:

Teşekkürler iyiki varsınız aklımı çeldiniz olumlu dşüncelerle :D

Akıllı ol kızım sanki yıldızı alınca vınnnnn.....durumların var gibisevincli
Valla site yönetimine söylerim......
Vermezler ona göre...

Yaşım elliyedi olmuş be Bilge.Farkına bile varmdan olmuş hemde.
Şimdilerde yaşıyamadıklarımı yaşamaya çalışıyorum.Hayat gailesinden gülmeyi bile hatırlıyamamıştım.

Şimdi sizlere ayak uydurmaya çalışıyorum.Napiiiiiiiiiiim.

Canım kendine iyi bak.

Dediğim gibi rahatsızlığının tadını çıkar.Nazını niyazını eksik etme....sevincli

Teşekkür ederim.
İyiki varsın.
İyiki yanımdasın.

Lorennao7 15-07-2010 10:40 AM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757636)
hastanenin en mutlu en umutlu iyileşen hastası merhaba..diğer hastalardan ne kadar şanslı ve farkındalıklarının ne kadar arttığını mutlaka sende farketmişsindir..eminim bize olduğun kadar etrafındakilerede umut saçıyorsundur..sevgiyle kal..

Evet aynısını doktorlarda söyledi :D bu agrılara ragmen somurtmuyorum japon yapıştırıcısıyla ypıştırdım gülüşümü yüzüme :D herkez halinden memnun :D

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757651)
Akıllı ol kızım sanki yıldızı alınca vınnnnn.....durumların var gibisevincli
Valla site yönetimine söylerim......
Vermezler ona göre...

Yaşım elliyedi olmuş be Bilge.Farkına bile varmdan olmuş hemde.
Şimdilerde yaşıyamadıklarımı yaşamaya çalışıyorum.Hayat gailesinden gülmeyi bile hatırlıyamamıştım.

Şimdi sizlere ayak uydurmaya çalışıyorum.Napiiiiiiiiiiim.

Canım kendine iyi bak.

Dediğim gibi rahatsızlığının tadını çıkar.Nazını niyazını eksik etme....sevincli

Teşekkür ederim.
İyiki varsın.
İyiki yanımdasın.

Uyduruyorsunda zaaateeeen :D:D yaaaaaa söyleme ben yıldızımı alnımın teriyle alacam inşallah :D

İyiki varsınızzz :D

bigokyanus 15-07-2010 10:55 AM

Günün aydın olsun , ruhun aydınlansın. Yeniden başladığın güne içi sevgi dolu bir yürekle gülümse... Sen galip geldin ;) Darısı galip geleceklerin başına ...

matri 15-07-2010 11:18 AM

:)) hayatin neseli ve mutlu olsun, artik 2.yildiz kolay bence :))

karavan 15-07-2010 06:30 PM

Selam cadı,

Kızımız nasıl olmuş diye geçerken bir uğrıyayım dedim.

Baktım uyuyorsun başucuna çiçekleri bırakıp döndüm.

Teşekkür ederim.
İyiki varsın
iyiki aramızdasın.

http://img689.imageshack.us/img689/2475/adszslr.jpg

Lorennao7 16-07-2010 01:36 AM

Alıntı:

matri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757698)
:)) hayatin neseli ve mutlu olsun, artik 2.yildiz kolay bence :))

Evet gözüm çok deli bir biçimde 2.yıldızda :D çabalıyoruz işte kendi çapımızda :P

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757772)
Selam cadı,

Kızımız nasıl olmuş diye geçerken bir uğrıyayım dedim.

Baktım uyuyorsun başucuna çiçekleri bırakıp döndüm.

Teşekkür ederim.
İyiki varsın
iyiki aramızdasın.

http://img689.imageshack.us/img689/2475/adszslr.jpg

En sevdiğim çiçeklerden olan papatyalarıma bakın heleee :D ne güzelde kokarlarmış :D bana hep özgürlüğü anlatır papatyalar ovalarda yeşilliklerde özgürce eglenmeyi anlatır nedense :D

Bu arada saneemm yaşıyormusun ? :D Sen mesaj atınca insan ister istemez gülümsüyor beni senden mahrum bırakma :Dy789

yeni bir hayat 16-07-2010 03:54 PM

Merhabalar Bilge'ciğim,

Nasılsın bakalım; pozitifliğinle iyileşme yolunda hızla ilerliyorsun gördüğüm kadarıyla..Daha da iyi olacaksın,en sağlıklı halinle arzuladığın tüm isteklerini gerçekleştireceksin..Bunu tüm kalbimle diliyorum..

Papatyaları sen de benim gibi çok seviyorsun demek..bana da hep birlik olmayı çağrıştırır.en zor şartlarda bile beraber olabilmeyi:)

http://img146.imageshack.us/img146/5...659papatya.jpg

Sanemce de tatile gitti canım dün gece,artık fırsat bulup foruma bakabilir mi bilmiyorum..O gelene kadar benimle idare edersin artık sevincli

Herşey gönlünce olsun canım,sevgiler..actionsmile

Lorennao7 17-07-2010 02:40 AM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757843)
Merhabalar Bilge'ciğim,

Nasılsın bakalım; pozitifliğinle iyileşme yolunda hızla ilerliyorsun gördüğüm kadarıyla..Daha da iyi olacaksın,en sağlıklı halinle arzuladığın tüm isteklerini gerçekleştireceksin..Bunu tüm kalbimle diliyorum..

Papatyaları sen de benim gibi çok seviyorsun demek..bana da hep birlik olmayı çağrıştırır.en zor şartlarda bile beraber olabilmeyi:)

http://img146.imageshack.us/img146/5...659papatya.jpg

Sanemce de tatile gitti canım dün gece,artık fırsat bulup foruma bakabilir mi bilmiyorum..O gelene kadar benimle idare edersin artık sevincli

Herşey gönlünce olsun canım,sevgiler..actionsmile

İdare etmek ne biçim bir kelime öyle :D seve seve misafir kabul ederim günlüğüme (:

Sizede tüm iyilik dileklerimi gönderiyorum ve aldıgınız her nefesin kıymetini bilmenizi diliyorum inanın bana nadir durumlarda bilmediğiniz degerin pişmanlıgı herşeyden üstün geliyor (:

Lorennao7 17-07-2010 03:02 AM

Eveeeeeeeeet merhabalarr DünyanınEnMutluHastası karşınızda :D

Yeeeeeeeeeepyeni sayfalarımla tertemiz daha siyah mürekkep deymemiş sayfalarımla burayadım artık sihay mürekkep yok gökyüzünün güzelliği olan mavi en sevdiğim papatyaların sarısı ve küçük bir bebegin yanaklarındaki pembelerle buradayım (:

Böyle iç açıcı renkler kullanıcam artık zihnime daha bir güzel görünüyorlar (:

Ahhh.. Bu hastalıklı yere geleli 5 gün oldu ve ben gerçekten sıkıldımmm.. :D ama yinede gülümsüyorum kendimi inanılmaz dolu böyle coşkun hissediyorum Reebok'larımı giyip kilometrelerce koşabilirmişim gibi :D Veya herşeyden önemlisi oturup yaglı bir döner yiyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum :D

Size bir sır veriyimm ama kimseye söylemeyin :D dün burdan bir arkadaşım dolma falan getirmiş çantasına iyice saklayarakda sokabilmiş içeri :D onları tam yerken orama burama taktıkları makina zar zar ötmeye başladı :D doktorlar geldi nedenini hala bulamadılar :D yediğim 6 7 tane dolma bogazıma dizildi ama olsun bu ne ya insan 5 günde zayıflarmı yemin ederim zayıfladım yarım dan daha fazla olmayan iğrenç bir çorba veriyorlar sadece birde bittikce taktıkları 1000000 litrelik kadar görünen aptal serumlar :D

Ahh ahh. burdan bir çıkıyım önce döner sonra babam calıstıgı otelde güzel bir tatil :D Ve tabiki yıllardır kordinatör aşcı başı olan babam yemek yapmama tavrına devam etsede beni kıramayıp kolalı tavuk yapacagını biliyorum :D

Dügününü mahvettiğim halde ablam arıyor sürekli :D bu dahada ilginç :D dimi? :D

Ahh evet. uyku vakti şu Hamşirret ( hemşire ) bozuntusu daha fazla zırıldamadan uyuyorumm

Sizi seviyorummm İyiki varsınız İyiki yanımdasınız Teşekkürler (:

karavan 17-07-2010 06:04 AM

Günaydın Bilgecim,

Siyahla yazdığın satırları okumak güzeldi.

İnsanın hayatında olumlu yönde yeni birşeylere karar vermesi elbette güzel ama bunu uygulıyamadıktan hayata geçiremedikten sonra kıymeti olurmu bilemiyorum.

İster mavi ile ister sarı ister pembe ile yazılsın, hatta TURUNCU ile bile yazılsa bana göre önemli değildir renkler.

Önemli olan yazanın içindeki renkleri yansıtıp yansıtmadığıdır bence, peki o zaman kömür karası ile de yazsan farkedermi sence?

Önemli not: dolmalar ve hemşiren konusunda yorum yapmamayı tercih ediyorum.

Teşekkür ederim.
İyiki varsın,
İyiki aramızdasın.

Bundan sonra zaman zaman beni tarif eden zevkle dinlediğim müziklerimi sizlerle paylaşıcam.

İşte ilki.Umarım beğenirsiniz.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

karavan 17-07-2010 09:29 AM

Rapid linki hata veriyor, bu defa Hotfile a yükledim.Denedim çalışıyor.

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 05 Punjab.wma

maviinci 17-07-2010 10:00 AM

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757934)
Rapid linki hata veriyor, bu defa Hotfile a yükledim.Denedim çalışıyor.

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 05 Punjab.wma

(Ç)alıyorum, teşekkürleeer y789

Işıldayan Safir 17-07-2010 11:01 AM

http://i213.photobucket.com/albums/c...0b2888f3c1.gif

Merhaba Bilge'cim,

Ameliyat tarihini daha geç sanıyordum ben. O kısmı kaçırmışım. Kusura bakma canım. Ama iyi ki de kaçırmışım ya mutlu haberini görünce çok mutlu oldum. Bende güzel haberlerini alacağız demek için gelmiştim yanına. Meğersem almışız bile. tender45

Çokk çoookk geçmiş olsun canım. Yakında çok daha iyi olacaksın. 2. yıldızını alman bizimde temennimiz. Sen gitsen ben seni zorla getirirdim zaten. tender45

İyi ki varsın.

İyi ki aramızdasın.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al.

http://img256.imageshack.us/img256/2...hearts1ao5.gif

yelda_k 17-07-2010 11:40 AM

cqanım benimm buyuk gecmiş olsunn ...

sana hastahane cıkısınaa 2 durum doner gondermek ısterım :)
tabii şimdi hemsirenın dedıklerının dısına cıkmak yokk :)
ole yaramazlıklarr olmaz hastanedeee ..yınede canın cok cok bırseyler ısterse ölcuyu kacırmadan 2 lokma yıyebılırsınn ...gercekten 2 lokma ama
girlhaha

şimdi seni kocaman öpuyorumm
actionsmile
blissy

karavan 17-07-2010 03:02 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757935)
(Ç)alıyorum, teşekkürleeer y789

Ne demek sevgili maviinci istediğiniz kadar çalınız :)

Ben çok teşekkür ediyorum.

Lorennao7 17-07-2010 06:49 PM

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757928)
Günaydın Bilgecim,

Siyahla yazdığın satırları okumak güzeldi.

İnsanın hayatında olumlu yönde yeni birşeylere karar vermesi elbette güzel ama bunu uygulıyamadıktan hayata geçiremedikten sonra kıymeti olurmu bilemiyorum.

İster mavi ile ister sarı ister pembe ile yazılsın, hatta TURUNCU ile bile yazılsa bana göre önemli değildir renkler.

Önemli olan yazanın içindeki renkleri yansıtıp yansıtmadığıdır bence, peki o zaman kömür karası ile de yazsan farkedermi sence?

Önemli not: dolmalar ve hemşiren konusunda yorum yapmamayı tercih ediyorum.

Teşekkür ederim.
İyiki varsın,
İyiki aramızdasın.

Bundan sonra zaman zaman beni tarif eden zevkle dinlediğim müziklerimi sizlerle paylaşıcam.

İşte ilki.Umarım beğenirsiniz.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Ben daha çok renklerle ruh halimi yansıtırım bu hoşuma gidiyor (: siyahı sevmem pek umutsuzlugu yansıtır gibi geliyor :D Yediğim o 6 7 tane dolma öylesine mutluluk verdiki evet yorum yapma mutluyumm :D ben azimliyimdir biraz karar verdimmi uygularım mutlaka (: müzikleride şimdi indiriyorum (:

İyiki varsın (:

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757946)

Merhaba Bilge'cim,

Ameliyat tarihini daha geç sanıyordum ben. O kısmı kaçırmışım. Kusura bakma canım. Ama iyi ki de kaçırmışım ya mutlu haberini görünce çok mutlu oldum. Bende güzel haberlerini alacağız demek için gelmiştim yanına. Meğersem almışız bile. tender45

Çokk çoookk geçmiş olsun canım. Yakında çok daha iyi olacaksın. 2. yıldızını alman bizimde temennimiz. Sen gitsen ben seni zorla getirirdim zaten. tender45

İyi ki varsın.

İyi ki aramızdasın.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al.

Teşekkürlerrrr :D

Zorla dan kastın :D aaa korktum şimdi tamam bir yere gitmek yok söz :D

Kaçırdıgına bende sevindim boş yere düşünmemiş olmuşsun :D

İyiki varsınnn (:

Işıldayan Safir 17-07-2010 07:24 PM

Canım beniiimmm ben teşekkür ederim. tender45tender45

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:08 PM.