Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   asalett in günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/6102-asalett-gunlugu.html)

birmutluluk 19-04-2008 10:32 AM

asalett in günlüğü

merhaba arkadaşlar,kucak dolusu sevgiler wink77 ben de günlük tutmaya karar verdim. ben de yoğun bir sosyal fobi vardı.telkinleridinlemeye başladıktan sonra kendimde bir takım deişiklikler görmeye başladım.meseela yirmi dört saat beynimde dolaşan lumsuz düşüncelerden kurtulabildim gelselerde önceki gibi çok fazla etkilemiyor açıkçası.çok çabuk etkilenen bir yapım var hasssasım anlayacağınız.hayatım böyle geçti diyebilirim.o yuzden hep kendim ve başkalrını suçlamakla geçti diyebilirim.ama yapı olarak gülmeyi eğlenmeyi çok severim. telkinler de ikinci haftam ilk hafta suçluluk ve egoyla başladım çok güzeldi depresif halim gitmişti.genelde ev de zamanımı geçiririm.sıkıntılı olduğum için insanlarla olmayı sevmiyordum hemen heyecenlanıp yüzüm kızarıyordu çünkü.çok zorunlu olmadıkça bir yerlere gitmiyordum .genelde açık hava da geziyordum.gezmeyi çok seviyorum.ama halimden de hiç memnun değildim ben sosyal olmak hayata karışmak istiyordum.ilk haftam çok güzel geçti.kendimi çok iyi hissediyordum ikinci haftadan sonra yani kendine güveni dinlemeye başladıktan sonra kötü duygular geri gelmeye başladı endişelndim atakan beyin söylediklerinden sonra rahatladım ve shamanicin tabi ki şu an hala o kötü duygularla savaşıyorum artık insanlarla olmak konusunda daha bir istekliyim hatta bunu eyleme dönüştürebiliyorum teredddüt etmiyorum.düşüncelerim netleşti daha çabuk ve net kesin kararlar verebiliyorum.daha istekliyim herşeye karşı.biraz daha cesarete ihtiyacım var bu arada göz temasın da da daha iyiyim insanların düşüncelerini önemsememeyi ekleyeceğim listeme.kendine güveni ilk dinlediğim de aşırı sinirli gergin mide bulantısı baş ağrısı kasılmalar ateş basması olmuştu.üç günden sonra azalmaya başladı.şimdi bir şey yok o belirtilerden.ama hala biraz sosyal fobili gibi davranıyorum.bielememekten cvp verememekten endişe ediyorum korkuyorum demiyorum bu arada endişe ediyorum diyorum bu da güzel değil ama herşeyin başında korkuyorum derdim.çünkü şimdi demiyorum 956k bir iş yaparken herkes bana bakıyo sanıp çok sinirlenirdim rahat hissetmezdim kendimi şimdi henüz eyleme dökemedim ama en azından yapabilecekmişşim gibi geliyor her şeye yapabilirim diyebiliyorum önceden diyemiyordum hata yapma komik duruma düşme korkularım çok yoğundu beynimde hep bunları düşünüyordum.ne kötü değilmi çin işkencesinden beter gibi tabi bana göre çok sıkıcı şeyler yazddım biliyorum inş.bunlardan eser kalmayacak

birmutluluk 19-04-2008 07:47 PM

Ynt: asalett in günlüğü

88a

shamanic 19-04-2008 07:53 PM

canım öncelikle günlüğün hayırlı olsun..
http://www.simliresim.com/simli_resim/flowers/37.gif
birbirinden güzel haberle dolsun... http://img104.imageshack.us/img104/6869/books63pd1.gif

çok sıkıcı diye noktalandırmışsın mesajını ama bence çok güzel.. ark5

öncelikle harika içsel değişimler yaşıyorsun.. super
daha öncede konuşmuştuk.. sana şu an sıkıntı veren durumlar bile telkinlerin işe yaradığının
içsel bir mücadele verdiğinin göstergesi..

sabılırsın .. azimlisin.. bunlar geçecek ve yerini huzur kaplayacak.. wave

kısa sürede harika değişimlerle başlangıç yaptın..

bundan sonrası daha kolay daha keyifli olacak..

gelişmelerini bizlerle paylaştığın için sonsuz teşekkürler..

bir an evvel istediğin hedeflerine ulaştığın haberlerini almak dileklerimle..

sevgiler..

birmutluluk 19-04-2008 09:21 PM

çok teşekkür edrim güzel sözlerin için çok rahatlatıcı oldu çok mutlu oldum anlatamam.gerçekten de değişecekmiyim acaba inanamıyorum.on saat dinliyorum bugünde öyle yaptım şimdi tekrar açtım kendimi nedense depresif hissettim.sanırım neden böyleyim diye düşündüm bunu kafama taktım o yüzden.ağlamak istiyorum 88a mayısta annem ve babam buraya yanımıza kalmaya gelcekler inş.çok mutluyum onları eşimi ve oğlumu çok seviyorum canım oğlum çok tatlı tontişim benim akıllı bıdığım

tatlıcadı 19-04-2008 11:27 PM

hoşgeldin günlüğün hayırlı olsun dilerim herşey gönlünce olur mucizelere inanıyorsan doğru yerdesin ben yaşayarak öğreniyorum bu sitede kiss3

suzzy 20-04-2008 02:33 AM

merhabalar asalet...hoşgeldin.. blissy vien1 blissy

günlüğünün hayırlı ve güzel haberlerle süslenmesini dilerim... pc05

gelişmelerini ve güzel değişimlerini paylaşman dileğiyle... kiss3

birmutluluk 20-04-2008 09:41 AM

çok teşekkür ediyorm talı cadı ve suzzy güzel dilekleriniz için hepimiz için güzel ve iyi şeyler olsun inş.

birmutluluk 20-04-2008 10:05 AM

bu sabah oğlum aneciğini emmek için uyandı ve tekrar uykuya daldı babacığıyla bu sabah gülümseyerek uyandım içimde güzel duygular oluştu depresif değildim anlayacağınız on dk falan geçtikten sonra sıkıntılı düşünceler geri geldi sanki ama yinede kendimi depresif hisstmiyorum güzel bir gün güzel bir bahar havası

bir hafta önce eşimin babası vefat etti gece gelen tlf la öğrendik ve eşim apar topar memleketlerine gitti tabi ki benim yumuduğum küçük ve yol çok uzun olduğu için malesef gidemedim.oğlum arabaya bindiği zaman kusuyor çok kötü oluyor ama eve gelince hemen düzelip toparlıyor oğlumla yolculuk yapmak bu yüzden beni biraz endişelendiriyor özellikle çanakkale gezimizden sonra ogün sabahtan akşama kadar çocuğum aç kalmıştı yediğini emdiğini çıkartıyordu.o geziden sonra daha çok etkiledi beni bugünde eşimin annesini ziyarete gideceğiz dün gece geldi dün oğlumun aşısı vardı dr unasormayı unuttum tlf açıp sormak lazım bu konuda yapılacak herhangi birşey varmı diyerekten.
dr.u oğlumla ilgili çok güzel şeyler söylüyor gelişmine dair bu da beni çok mutlu ediyor bir anne olarak tabi ki
günün güzeli uyandı şu an da babası öyle diyor

tatlıcadı 21-04-2008 04:19 PM

başınız sağ olsun seninpoz. ve mutlu olman bebişinide olumlu etkiler hele emzirirken dr. bana eğer o gün çok öfkeli ve sinirliysen o sütü sağ ve verme derdi çünkü o gibi zamanlarda oğluşum en az benim kadar sinirli oluyor ağlamaktan uyuyamıyordu ama sen mutluysan onlarda mışıl mışıl uyuyorlar smiliyface

shamanic 08-05-2008 02:49 AM

asalaletcim günlüğüne son eklediğin mesajları yeni okuma fırsatım oldu... utananadam
http://img203.exs.cx/img203/9173/glitzer000070jm.gif
güzel gelişmelerini diğer başlıklarda yolladığın olumlu mesajlarından takip ediyorum.. super

çok başarılı harika ilerlemelerin var.. tebrik ederim.. 25889
kısa sürede hedeflerine mutlulukla huzurla ulaşan dileklerimle..

oğlun ile ilgili güzel gelişmelerde gurur ve mutluluk verici dilerim hep iyi ve güzel başarılı günlerinin
keyfini yaşarsınız ailecek.. ark5

kayınpederin için üzüldüm canım.. mekanı cennet olsun.. geride bıraktıklarına sabır ve dayanma gücü diliyorum.. sad456

sevgiler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:52 PM.