Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   sevgili dünlük... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5780-sevgili-dunluk.html)

cezerye 09-04-2008 01:08 PM

sevgili dünlük...

bugün telkinleri dinleyeli 9 uncu günüm yani 10 gün öncesine kadar herşeye kafa yoran agresif alıngan ve iştahsız bir insanken kendimde gelişme görüyorum iştahım açıldı(maşallah) ve yine insanların söylediklerine tam üzülüp sinirlenicekken birden içimden böyle birşey yapmak gelmiyoooor. amaaan salla diyorum kendimi şaşkınlıkla izliyorum ne güzel birşeymiş yahu bu.. bu benim sana ilk yazım gelişmeleri farkettikçe kaydedeceğim... hoşça bak zatına....

hayalayaz 09-04-2008 01:13 PM

Ynt: sevgili dünlük...

sevgili cezerye dünlüğün hayırlı olsun..gelişmelerin daha büyük güzelliklerle sürsün ablam.. kiss3

Belgin ∞ 09-04-2008 04:08 PM

cezerye dünlüğün hayırlı olsun birbirinden güzel haberlerle dolsun.(amma kafiye oldu.)sevgiler kiss3

cezerye 09-04-2008 06:38 PM

kiss3

shamanic 14-04-2008 02:26 PM

dünlüğün hayırlı olsun.. http://img364.imageshack.us/img364/6...nin10gsee9.gif

çok güzel biri isim bulmuşsun.. thumbsanim

tüm sıkıntıların dünde kalsın bu günün ve yarının mutluluk huzur ve başarılarla dolsun.. http://img364.imageshack.us/img364/3...183c648cp5.gif

sevgiler.. http://img364.imageshack.us/img364/8...ous528jkd8.gif

cezerye 15-04-2008 04:23 PM

selamlar sevgili dünlük öncelikle burada sana yazdıklarıma gelen yorumlar beni çok mutlu etti seninde yardımınla herkese çok teşekkür ediyorum ttli3 geçen gün çok hoş bi olay yaşadım ben yaklaşık bi on oiki gün kadar suçluluk duyguları ve ego güçlendirici dinledim şu meşhur dalgalanma olayını yoğun olarak yaşamaya başlayınca bırakıp diğer mp3 lere geçmeye karar verdim ancak koruma kalkanı mp3 ünün doğa sesi versiyonu yokmuş ve benim favorim doğa sesidir... neyse bende onun new age versiyonunu indirmeye karar verdim cahilliğim affoluna günlük ama ben new age nasıl bir müzik çeşididir bilmiyordum indirdim ve dinlemeye başladım evet müzik güzel aradada funda arar sesleri geliyo o bitiyo ziynet sali alllah allaaaah dedim bu nası bi müzik çeşidi bu şaşkınlığın ardından sitenin radyosunu keşfettim utananadam ttli3 birde 3 gündür kendine güven ve depresyon dünde kaldıyı dinliyorum normalde derse konsantre olup çalışamayan biri olmama rağmen iki gündür sekizer saat ders çalışıyorum ve gerçekten kendimde pozitiflik hissediyorum evet depresyonun etkierinde bütünüyle kurtulamadım üç günde de bunu bekleyemem zaten ama değişik bir ferahlık var üstümde kalıcı olması dileğiyleeee..... hoşça bak zatına

cezerye 16-04-2008 05:48 PM

dünlük normalde kaldırımda ki çizgilere falan basmadan yürümeye çalışan bir insanım taşların şekline göre kafamda sınır çizip adımlarımı hep ona göre atmaya çalışıyodum yolda yürürken ama bugün çarşıdayken yüzüme hafiften rüzgar değdiğini ve kafamı yere gömmediği farkettim çok güzel bir duyguydu ilk defa bana ters tepki gösteren şoföre sinirlenmedim kızmadım için için yüzümdeki sivilceler ciddi dercede azaldı bunu annem bile farketti... dünlük eskiye dönmek istemiyorum ilerlemek ilerlemek ilerlemek istiyorum biliyorum oburum.....

tatlıcadı 16-04-2008 05:56 PM

hayırlı olsun dünlüğün dilerim mutlu günlerin hüzünlü günlerinden daha çok olur ttli3

cezerye 17-04-2008 09:10 PM

dünlük bende ciddi gelişme var ya farkedilmicek gibi değil tamam yeme problemimi çözedim ama dvul derisi gibi gerilmiş halimden ve ani tepkilerimden ota çöpe herşeye sinirlenmekten kurtuldum inanamıyorum ya k8908 eskiden kızcaam bişey başıma geldiği zaman şimdi daha sağlıklı bi tepki veriyorum ve olay sonrası kaşlarım çatık gezmiyorum nası bi hafiflikmiş bu yaa.... dünlük olucak bu iş.... unutmadaaan hoşça bak zatına s456

cezerye 20-04-2008 08:52 PM

merhaba dünlük... bir haftayı geçti depresyon dünde kaldı ve kendine güveni dinleyeli evet artık sinirlenmiyorum bu kesinleşti sivilceler iyice azaldı birazda sınav stresi ve başkalarının düşüncelerini öenmsememeyi dinlicem bakalım neler olacak. bide sanırım tek başına bunları dinlemek de yetmiyor nefes egzersizlerine başlicam... evet şimdilik elde var bir sayıyorum sinir yok... devamını bekliyorum sevgili bilinçaltım... hade dünlük hoşça bak zatına sapkal89

cezerye 23-04-2008 05:34 PM

ben bide bu çekim yasasını uygulamaya başliim dünlük ... sıkılıyo canım bugün yaa sıkılıyo bad45

tatlıcadı 24-04-2008 04:27 PM

Alıntı:

cezerye Nickli Üyeden Alıntı
merhaba dünlük... bir haftayı geçti depresyon dünde kaldı ve kendine güveni dinleyeli evet artık sinirlenmiyorum bu kesinleşti sivilceler iyice azaldı birazda sınav stresi ve başkalarının düşüncelerini öenmsememeyi dinlicem bakalım neler olacak. bide sanırım tek başına bunları dinlemek de yetmiyor nefes egzersizlerine başlicam... evet şimdilik elde var bir sayıyorum sinir yok... devamını bekliyorum sevgili bilinçaltım... hade dünlük hoşça bak zatına sapkal89

canım emin ol sen bile şaşıracaksın kendindeki değişimlere kiss3

Resureksiyon 24-04-2008 04:39 PM

Evet cezerye, bildiğin tüm tekniklerle bilinçaltına saldır ve patronun kim olduğunu göster (:

nefes egzersizi, yatmadan önce 2-3 satırda olsa yazabileceğin bir ajanda (kendine çekmek istediklerini yazabilirsin), sedona yöntemi (kendine soruyorsun ve verdiğin cevapla bilinçaltın ona odaklanıyor), gün içinde 17 saniyelik olumlamalar, günde yarım saat meditasyon, tekniklerim bunlar, bu sitede kendi hayatımı anlamlandıracak ne varsa çok kopya çektim, mutluluğun peşindeyseniz siz de eğer çok çok okumanızı sitede kendinize uygun yöntemleri seçmenizi tavsiye ederim.

Sevgilerimle kiss3

cezerye 26-04-2008 10:34 PM

teşekkür ediyorum sevgili tatlı cadı ve resureksiyon desteğiniz ve tavsiyeleriniz için kiss3 nefes egzersizleri gerçekten işime yaradı resureksiyon yalnız sedona yöntemi hakkında bir bilgim yok siteyi kurcaliim biraz blook ....sana gelince dünlük geçen gün hayal ablaya özel msj gönderdim nereden başlicamı nasıl yapıcamı bilmediğimi söyledim saolsun hemen msn den eft ile ilgili bir döküman gönderdi ben bu eft nin bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum 3,5 yıl aradan sonra midemde kasılma ( stresle alakalıydı ve bu kasılmalar kusmama sebep oluyodu korkunçtu) hissetmiyorum müthiş bir duygu ve daha neşeliyim iyimserimde elde var üç sanırım artık... devamı gelicek ısrarlıyım!

cezerye 30-04-2008 09:02 PM

slm dünlük mutluyum üstüne basa basa söylüyorum mut-lu-yummmmmm.... okulumda son senem düne kadar sorsan biran önce bitsin kurtuliim diyodum şimdi ise başa sarsam ne güzel olurdu diyorum ama şimdiki benle çünkü çevremde değişen hiçbirşey yok ne yaparsam yapiim mutlu olamıyodum şimdi mutluyum mutluyum mutluyum içten kahkahalar atıyorum çenem yoruluncaya kadar konuşuyorum( hatta yorulsa bile devam ediyorum sevincli ) hayat güzel biran bile boşa geçirilmeyecek kadar önemli artık benim için bide bu başkalarının düşüncelerini öenmsememe süper bi mp3 10 gün oldu dinleyeli doğa sesinden artık sıkıldım bir aydır her telkini onunla dinledim new age ye geçicem sevdim ben bu müziği her ne kadar arada aklım şarkıya takılıp kafa sallasamda sevdim dinlicem işte thumbsanim f678h hade dünlük hoşça bak zatına öpüyom cat3500

cezerye 06-05-2008 07:22 PM

ne çok yük yüklemişim gereksiz yere omuzlarıma kendime olan güvensizliğimmiş bütün problem her durumda bi tehdit aramak herşeyle savaşmaya çalışmak evet tam rahata kavuşamadım bunun farkındayım ama olacak biliyorum... bir aynaya her baktığımda gördüğüme birde yukarıya her baktığımda göremediğime sonsuz güveniyorum ben mlk34

Resureksiyon 06-05-2008 07:45 PM

Alıntı:

ne çok yük yüklemişim gereksiz yere omuzlarıma kendime olan güvensizliğimmiş bütün problem her durumda bi tehdit aramak herşeyle savaşmaya çalışmak evet tam rahata kavuşamadım bunun farkındayım ama olacak biliyorum... bir aynaya her baktığımda gördüğüme birde yukarıya her baktığımda göremediğime sonsuz güveniyorum ben mlk34

çok şükür ki farkındayız artık 956k s456

cezerye 14-05-2008 02:02 PM

kavga ettim bugün iki arkadaşımla bir olup olmayan şeyleri bile saydılar işlerine gelen kısmı abartıp gelmeyenleri olmamaış saydılarbana karşılık verdim mi evet hakkımı savundum mu evet ama en son söledikleri söz sonradan dınk etti "ufak şeyleri takma yaa "ufak şeyler yüzünden benle tartışan onlar değilmiş gibi iştah yok yine... naapmak lazım bölelerini hiiiiç umursamayıp oalnı biteni selam verip yola devammı etmek lazım belki de... güçsüz hissediyorum bazen kendimi hemde çok..............................................

ikizruh 11-06-2008 03:55 PM

hiç umrunda olmasın canımmm sen doğru olanı yapmış ve hakkını savunmuşsun milletin ne düşündüğünü çok takma.herkesi memnun edemezsin kii amann ttli3

MuminOKAN 11-06-2008 04:05 PM

Alıntı:

kavga ettim bugün iki arkadaşımla bir olup olmayan şeyleri bile saydılar işlerine gelen kısmı abartıp gelmeyenleri olmamaış saydılarbana karşılık verdim mi evet hakkımı savundum mu evet ama en son söledikleri söz sonradan dınk etti "ufak şeyleri takma yaa "ufak şeyler yüzünden benle tartışan onlar değilmiş gibi iştah yok yine... naapmak lazım bölelerini hiiiiç umursamayıp oalnı biteni selam verip yola devammı etmek lazım belki de... güçsüz hissediyorum bazen kendimi hemde çok..............................................

seni tebrik ediyorum. 25889 hiç takmaya gerek yok. mümkünse kafamıza şapka takalım, diğerleri hikaye.

s456 e tabi o kadar yumruk atsam bende yorulurum. sevincli s456 25889

birmutluluk 11-06-2008 05:18 PM

herşeyde bir hayır vardır belkide bunu yaşaman gerekiyordu böylesi iyi oldu sende biliyorsunki hayatta hem iyi hem kötü var yaşadğımız olumsuzluklar bizi olgunalştırıp güçlenmemizi sağlarlar üzerinden kısa bir zaman geçince sendeki etkisi de hafifleyecek daha farklı bakmaya başlayacaksın duyarsızlaşacaksın hismiley

cezerye 29-06-2008 12:27 PM

çok teşekkür ediyorum sevgili asalet, foto mümin, nemesis desteğiniz için... Sevgili dünlük evet uzun zaman dır pc nin başına geçmiyordum çünkü atlatmam gereken bir kpss sınavı vardı çok yoğun çalıştım. eğitim sınavım süperdide sabah ki sınav beni çok zorladı bisiklet umarım türkiye geneli benim gbibdirde atanma şansım yükselir hayırlısı tabiki öncelikle ama ATANMAK İSTİYORUM BEN YAAAAAA gulensmiley

meryemi 29-06-2008 12:47 PM

dünlüğünüz hayırlı olsun...
elde var olnalarınızın tamamına ulaşmanız, çooooooook daha güzel çooooooooook daha olumlu çooooook daha kalıcı değişimlerde olmanız, dünlüğünüzde bunları bizimle paylaşmanız temennisiyle...

sevgiler... kiss3

cezerye 03-07-2008 02:05 PM

merhaba sevgili dünlük uzun bir aranın ardından (malum sınav) yeniden kendini bakıma almanın zamanı geldi gül bahçemde ki yabani otların sayısı artmış onları temizlemek lazım o yüzden bugünn hemen kendime kulaklık alıp -diğerleri bozulmuş- telkin dinleme işine devam ediyorum bu arada yaz tatilim boyunca forumuda derinlemesine inceledikten sonra işime yarıcak yöntemleri belli bir sıra ile uygulamaya başlayayım. daha önceki denemelerim sonuç vermişti ama kendime ayıracak pek vakit bulamamıştım artık vaktim bol başlıyorum yenideeeeeeeeeeen.... hoşça bak zatına dünlük

imported_Angel 03-07-2008 03:10 PM

Hayırlı olsun canım smiliyface
buradaki satırlarının her kelimesinin güzelliklerle dolu olmasını dileğiyle kiss3

cezerye 21-07-2008 02:06 AM

uzun zamandır yazmıyorum sana dünlük yaa. okul bitti sayılır yaz okulunu saymassam kpss felaket sanırım bu yıl olmucak.. kendimi bakıma aldım güya maskeler ballar yağlar falan ama önemli olan önce ruhu bakıma almak. çabuk sıkılıyorum dünlük ya noluyo bana ne güzel uyguluyorum e sonuçta alıyorum bi yerde hata yapıyyorum ama nerde gün de 12 13 saat uyuyorum evden dışarı çıkmak istemiyorum öle moron moron geziyorum evde. bişey yapmam lazım ama nerden başlıcam şöle yeniden bi silkelenmek istiyorum ama yorgunum ya uğraşmak mı istemiyorum . düşük enerji modunda çalışıyorum şu sıralar..... catsle

cezerye 29-07-2008 04:32 PM

dünlük hayat kısa sihirlide olmadığıma göre bişeyler yapmam lazım... bişeyler yapmam lazım bişeyler... ama hereyden önce gelişimin yavaş yavaş ve zaman içerisinde olucak. hadi dünlük yine yeni yine yeniden 2600

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:12 PM.