![]() |
Ynt: *Resureksiyon ve Yüksek Benliği* Alıntı:
Yazdıklaınızı burada paylaşmaktan dolayı sıkıntı olabileceğini düşünmemekle birlikte, "yüksek benlik" araştırmalarına girenlerin, vakti gelmiş bilgiyi anlayacaklarını ve neyin nasıl olduğu hususunda algılayacaklarına inanaıyorum... iyi dileklerinizde içinde teşekkür ederim canı yürekten... Sevgilerimle kiss3 |
Ynt: *Resureksiyon ve Yüksek Benliği* Sevgili Günlükcüğüm, Uzun zamandır sana yazamadığım için özür dilerim... Sanmaki seni ihmal ettim. Sen benim canımsın nasılda özlemişim seni. Bu geçen günler de öyle fırsatlar çıktı ki, ayın 23'ünde NLP Practitioner kursu başlıyor ve oraya gitmeye can atıyorum bir an önce maddi durumu ayarlayıp oraya hazırlanmam lazım Allah'tan inşallah bir vesile çıkarda kursun parasını çıkarabilirim. Orada imgeliyorumda kendimi dehşet mutlu hissediyorum kendimi. İyi dilek ve dualarınzı beklerim canlarım. Ay çok heycanlıyım yaaa blissy Sevgilerimle... kiss3 |
Ynt: *Resureksiyon ve Yüksek Benliği* İnşallah gidersin..Dualarımız seninle... hismiley |
profilinizde ki resim çok şıkmış harika ışıl ışıl sevincli |
Ynt: *Resureksiyon ve Yüksek Benliği* inallah istegin olur ve gidersin ama bence bu kadar cok istekle mutlaka bir sey vesile olacak ve basaracaksin her sey gönlünce diledigince olsun mlk34 |
AYYYY varya öyle güzel ki bunları sizlerden duymak umut aşılıyorsunuz koca harflerle iiiiiiiiiyki varsınızzzzzzzz teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim blissy ark5 cat3500 s456 956k happy6 |
Ynt: *Resureksiyon ve Yüksek Benliği* Birlikte göl kıyısına meditasyona gidemedik keşke NLP kursuna gidebilseydik :) Ama benim açımdan çok zor resuleksiyon. Ama kim bilir belki bir gün küçük ankara buluşması yaparızda deneyimlerini esirgemezsin ;) Ben de gidebileceğine eminim canım. Bu kadar istemeyi rabbim geri çevirmeyecektir tender45 |
Ynt: *Resureksiyon ve Yüksek Benliği* seni mutlu edecek herşeye ulaşman dileğiyle resureksiyon kiss3 |
Sevgilerimle kiss3 |
Sevgilerimle kiss3 umudum var umudum var umudum var... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:35 AM. |