Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   *Resureksiyon ve Yüksek Benliği* (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5771-resureksiyon-ve-yuksek-benligi.html)

Resureksiyon 27-04-2008 07:57 PM

Ynt: *Resureksiyon ve Yüksek Benliği*

Alıntı:

l3eyaz Nickli Üyeden Alıntı
resureksiyon sınavlarında başarılar dilerim.

bişeyler daha eklemem gerekiyor dünkü mesajıma.yüksek benlik deneyimlerini anlatmam aslında pek doğru değildi.çünkü herkes kendi deneyimlerinde benliğiyle arasındaki iletişimin nasıl olduğunu çözmesi daha iyi olur.yoksa kendi anlattıklarımdaki gibi yollarla kuruluyor muhakkak diye anlaşılmasın ya da bu yollarla olur diye kısıtlamaya neden olmak istemedim.yol gösterici mesajlarını beklediğimiz üyeler var.onlar daha doğru anlatırlar aslında. gulensmiley

bi de ne hazineci ama.düşünsene bilinçaltını kullanarak hazine bulmak mümkün mü acaba? tatilsmiley telepatinin ilk zamanları gerçekten kafama takılmadı desem yalan olur. idea3 aklıma gelen konuyla ilgili olaylara rastlayınca ilk günlerde baya bi kaptırmıştım kendimi çünkü.alışmakta zorlanmıştım bu rastlantılara.
noluyoz lan diye.rüyada mıyım yoksa diyodum ciddi ciddi.ama önerilen şey şuymuş yeni öğrendim, yaşanılan bu tür olaylara sadece o günün tatlı bi anısı olarak bakıp günlük yaşama devam etmekmiş. hismiley

Beyaz arkadaşım bana soracak olursanız...
Yazdıklaınızı burada paylaşmaktan dolayı sıkıntı olabileceğini düşünmemekle birlikte, "yüksek benlik" araştırmalarına girenlerin, vakti gelmiş bilgiyi anlayacaklarını ve neyin nasıl olduğu hususunda algılayacaklarına inanaıyorum... iyi dileklerinizde içinde teşekkür ederim canı yürekten...
Sevgilerimle
kiss3

Resureksiyon 06-05-2008 07:06 PM

Sevgili Günlükcüğüm,

Uzun zamandır sana yazamadığım için özür dilerim...
Sanmaki seni ihmal ettim. Sen benim canımsın nasılda özlemişim seni.

Bu geçen günler de öyle fırsatlar çıktı ki, ayın 23'ünde NLP Practitioner kursu başlıyor ve oraya gitmeye can atıyorum bir an önce maddi durumu ayarlayıp oraya hazırlanmam lazım Allah'tan inşallah bir vesile çıkarda kursun parasını çıkarabilirim.
Orada imgeliyorumda kendimi dehşet mutlu hissediyorum kendimi.
İyi dilek ve dualarınzı beklerim canlarım. Ay çok heycanlıyım yaaa blissy

Sevgilerimle... kiss3

comte 06-05-2008 07:10 PM

İnşallah gidersin..Dualarımız seninle... hismiley

Resureksiyon 06-05-2008 07:15 PM

Alıntı:

bymehmet Nickli Üyeden Alıntı

İnşallah gidersin..Dualarımız seninle... hismiley

teşekkür ederim t678

profilinizde ki resim çok şıkmış harika ışıl ışıl sevincli

sonbahar 06-05-2008 07:25 PM

inallah istegin olur ve gidersin ama bence bu kadar cok istekle mutlaka bir sey vesile olacak ve basaracaksin her sey gönlünce diledigince olsun mlk34

Resureksiyon 06-05-2008 07:41 PM

Alıntı:

sonbahar Nickli Üyeden Alıntı

inallah istegin olur ve gidersin ama bence bu kadar cok istekle mutlaka bir sey vesile olacak ve basaracaksin her sey gönlünce diledigince olsun mlk34

AYYYY varya öyle güzel ki bunları sizlerden duymak umut aşılıyorsunuz koca harflerle iiiiiiiiiyki varsınızzzzzzzz teşekkür ederim teşekkür ederim teşekkür ederim blissy ark5 cat3500 s456 956k happy6

meninje 06-05-2008 09:35 PM

Birlikte göl kıyısına meditasyona gidemedik keşke NLP kursuna gidebilseydik :) Ama benim açımdan çok zor resuleksiyon. Ama kim bilir belki bir gün küçük ankara buluşması yaparızda deneyimlerini esirgemezsin ;)

Ben de gidebileceğine eminim canım. Bu kadar istemeyi rabbim geri çevirmeyecektir tender45

cezerye 06-05-2008 09:58 PM

seni mutlu edecek herşeye ulaşman dileğiyle resureksiyon kiss3

Resureksiyon 07-05-2008 01:16 PM

Alıntı:

sonbahar Nickli Üyeden Alıntı

İnşallah evrenin ve kendimin en yüksek hayrı için canı yürekten istiyorum bunu, sağolun iyi dilek ve dualarınız için...

Sevgilerimle kiss3

Resureksiyon 07-05-2008 02:11 PM

Alıntı:

meninje Nickli Üyeden Alıntı
Birlikte göl kıyısına meditasyona gidemedik keşke NLP kursuna gidebilseydik :) Ama benim açımdan çok zor resuleksiyon. Ama kim bilir belki bir gün küçük ankara buluşması yaparızda deneyimlerini esirgemezsin ;)

Ben de gidebileceğine eminim canım. Bu kadar istemeyi rabbim geri çevirmeyecektir tender45

Bir gün birlikte gidebiliriz ablacım hala umudum var benim :) sizin için neyi ifade eder bilmem ama hayatta imkansız denilen şeylerden imkanlar çıkarma sanatında var olmak isteyenlerdenim, şuan beş kuruşum olmasada ayın 23'ünde başlayacak NLP kursuna öylesine gitmek istiyorum ki önümüzde ki 5 yıl içindeki yaşam şeklim belirlenecek beynimin işlevlerini öğrendikçe... Yıllarca önüme çıkan ulaşmak istediğim şeylerde paraydı kıldı tüydü engeller çıktı ve vazgeçmiştim ama artık yağma yok , engel mi çıktı? vakit var hala neden olmasıncıyım... Hm olmadı mı? Canımız sağolsun demek hayırlısı buydu... dedim ya Evrenin ve kendimin en yüksek hayrı için bu kursa gitmeyi istiyorum istiyorum istiyorum... Orada ders verecek hocamızla ve arkadaşlarla aynı frekansta olmalıyım ki aralarında olmalıyım tabi.... Acaba bunca engelin çıkmasında ilerde ele geçecek bilginin kıymetini bilmek söz konusu mu diye de düşünmüyor değilim hani...

Sevgilerimle kiss3

umudum var umudum var umudum var...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:35 AM.