![]() |
Cevap: ANİMAA GÜNLÜĞÜ:)) evet bi bilselery789ama napalımm herkese göre hayatımızı düzenleyemeyizkiikrzm67biz bu yola başkoyduk bi keresevincli |
Cevap: ANİMAA GÜNLÜĞÜ:)) benim acilen meditasyona başlamam lazımmm çok üşengecim çoookterli345 |
Cevap: ANİMAA GÜNLÜĞÜ:)) yazacak kayda değer bi şeyler olmuo..hayatımda hiçbişey değişmiyo..ya da değişim azar azar oluo da o yüzden mi farkedemiyorum acaba |
Cevap: ANİMAA GÜNLÜĞÜ:)) günlüğünüz hayırlı olsun. farkındalıklarınız artsın ve mutlu paylaşımlarınız olsun.ağzınızdan çıkan her söz pozitif olsun çünkü gerçekleşir hayatımda hiç bir şey değişmiyor dersen değişmez.değişimde hemen birden olmaz...sabret sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: ANİMAA GÜNLÜĞÜ:)) teşekkürler bengusu:))ben değişimleri yaşadım başta ama birden duruldu sanki bir süredir hayatım aynı,hedeflerim aynı yerinde duruyoo... |
Cevap: ANİMAA GÜNLÜĞÜ:)) dünn çekim yasasını varlığını bir kez daha kanıtladımkrzm67internette bir saat görmüştüm bikaç gün önce,şu plastik olanlardan12389ne kadar güzel,hem hafif olur falan diye geçirmiştim içimden..dün arkadaşın kolunda gördüm ama farkında deilim o saat olduğunun.ne kadar güzelmiş dedim,al senin olsun evde bi daha var dedisevinclialmam falan derken aldım tabi saati kolumda şu any789saati aldıktan sonra aklıma geldi bu o saatti yavf die.. herkese mutlu günlerrrrrrrractionsmile |
Cevap: ANİMAA GÜNLÜĞÜ:)) merhabalar,uzun süredir yazmamıştım.aslında ne yazacağımı da bilmiyorum,yoğun bir iç sıkıntısı yaşıyorum bugünlerde.bıraktığım depresyon ilaçlarını bi alıyorum,bi almıyorum.kararsız dengesiz bi ruh hali içindeyimm. 6 yıldır çıktığım erkek arkadaşım askerden geldi,o geldiğinden beri bu iç sıkıntım,mutsuzluğum devam ediyor,oysa ne kadar iyiydim o askerdeyken.neden böyle oldu anlamadım,belki de bitirmem gerekiyo ama yapamıyorum iştesad456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:49 AM. |