Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   HERKESE SEVGİLER VE MUTLULUKLAR-SERAMONİ GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/5148-herkese-sevgiler-ve-mutluluklar-seramoni-gunlugu.html)

seramoni 17-03-2008 05:11 PM

Ynt: HERKESE SEVGİLER VE MUTLULUKLAR-SERAMONİ GÜNLÜĞÜ

Ya niye bir insan başkalarının karşısında konuşurken başkalarının düşüncelerini bu kadar önemser ,onların tepkileri bu kadar önemli olur...Niye kendimiz olamıyoruz.Niye bu kadar kırılgan oluyoruz ki,niye bir başkasının düşüncesi bizi-ki belki de olmayan,bilmediğimiz -bizi bu kadar etkiliyor ve korkutuyor ???????

ikizruh 17-03-2008 06:06 PM

Geçmişten bilinçaltında kalan yaşanmışlıklar seramoni.Biz de mesela aman sessiz çocuk olun diye hep bastırılarak büyütüldük.Tabi milletin hoşuna gidiyor aman ne uslu çocuk ne terbiyeli, ya bırak çocuk çocukluğunu yaşasın ya herşeye ayıp günahh offf off 789569

ersinttL 17-03-2008 06:36 PM

başkasına bu sözleri sölerken yapılabilcek kolay şey gibi görüoruz,ama yapmaya kalktığımızda zorlanıoruz bazende hiç bi sonuç alamıoruz.yaşadıkların türkiyede binlerce ailenin çocuklarında olan şeyler.topluluk içinde zor durumda kalma, içindeki duyguları dahada yaşanmaz hale getirir.o yüzden bize engel olan herşeyi iyi bir analiz etmeliyiz,ve sorunların içinden çıkmalıyız.burası da tam yeri.bende bu yüzden buradayım, bu güzel insanların buluştuğu yerde.yüzün hep gülümsemeyle kalsın... smiliyface

seramoni 17-03-2008 07:31 PM

Ya sormayın gerçekten de sıkıcı bir durum,aslında uzun süredir bu meseleyle boğuşuyorum,kabullenme telkinleri,olumlu ifadeler,okunan bir sürü kitaplarla çok şükür biraz hafiflettim ama eğitimciyim,her gün insan karşısındayım,o nedenle bazen çok zor da bırakıyo insanı,keyfini kaçırıyo,yani kendini bi bıraksan Allah mahfaza...

hayalayaz 17-03-2008 08:08 PM

evlatlar..güzeller, bitanecikler, yavrular..NEDEN dediğiniz zaman, olduğunuz yere çakılır kalırsınız nedenler belli..aileler toplum..falan filan..peki birde NASIL diye sorun..aklınıza en azından bir çözüm gelmezse ben ne olayım..nasıl dedikçe, çözüm yolları açılır önünüze, durmadan nasıl deyin..çareyi bulduğunuz anda, nedenlerin hiç bir önemi kalmayacak..sizi seviyorum ve sınırsız saygı duyuyorum.. kiss3

seramoni 17-03-2008 08:32 PM

Haklısın hayalaz abla,uzun süredir nasıl diyor ve ışığı görmek için sürekli tırnaklarımla kazıyorum,bazen hızlanıyor,bazen yoruluyor duruyorum ama gözüm ve gönlüm hep o gün ışığında,arkaya dönsem biliyrum ki karanlık,ışık ise önümde o nedenle her ne olursa olsun daima ileriye.Tabii ki bu yolculukta bize rehber ve destek olacak,bilgi ve tecrübeleriyle yol gösterecek,umut ve sevgi olacak arkadaşlara her zaman ihtiyacımız var...

hayalayaz 17-03-2008 09:58 PM

aklımız erdiğince, bilgimiz yettiğince, ikiside yetmezse..gönlümüzden taşan sınırsız saygılarla ve sevgilerle daima yanınızdayız..yeterki siz ışıktan gözünüzü ve gönlünüzü ayırmayın..

seramoni 18-03-2008 01:37 PM

Günlükleri okumaya çalşıyorum da genelde telkinler başlangıcında olumlu gelişmeler hissederken daha sonra sürekli bir gidip gelmeler oluyo,eski halinden bütünüyle sıyrılp yeni istediği hali kalıcı olarak yaşayan arkadaşlar yok mu?

seramoni 18-03-2008 01:46 PM

Hayal abla,sen iyi bilirsin belirttiğim sıkıntılarla ilgili durumları hangi arkadaşlar yaşadı ve gelişimleri nasıl oldu,ya bir arkadaş da demiyo ki arkadaş ben de bu sıkıntıları yaşadım,şunları şunları yaptım şu kadar yol katettim...:(

seramoni 18-03-2008 01:53 PM

Telkinleri her gece sürekli gündüzleri ise ortalama üç dört sasatle dinliyorum,ama toplum karşısında sunum yaparken hala tam bir rahatlıkla sunumu,anlatımı yapamıyorum,rahat olamayınca da tabiki başkalarını tepkilerini çok önemsiyosun...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:14 PM.