![]() |
DirtYbLUE Günlük:) Yolun başındayken günlüğümüzü açalım:) İlk indirdiğim telkin 2 gün önce ertelemeyi bırak telkini oldu Su sesini seçtim etkili oldu indirdiğim gece ve işyerinde işe başladığım sabah dinledim. Tepkilerim netleşmeye başladı,ertelemeyi bıraktım,iş planı hazırladım,günlük işlerimi 2-3 gündür rahatlıkla bitiriyorum. Daha önceleri her işimi hayatımı ertelediğimin farkına vardım,günde 8-10 saat dinledim,değişmeyede istekli olunca bu alışkanlıktan kurtulmak isteyince telkinler daha etkili oluyor... Yalnız 2-3 günde bu kadar etki açıkçası beni şaşırttı,bu telkini 1 hafta düzenli günde 8-10 saat dinlim diyorum... Ayrıca ego güçlendirici telkine bugün başladım...new age güzel,ama şarkıdaki kelimelerle subliminal mesajlar sanki bünyemde karışıcak çelişkisi hissi beni rahatsız ediyor.. Bu yüzden su yada ney sesine geçicem gibi:)yarın bir kaç saat ertelemeyi bırak bir kaç saatda ego güçlendirici dinlicem..etkileri yazarım...hadi hayırlısı bakalım.. Yalnız tavsiyem ertelemeyi bırak telkininden sonra nilgün ün zaman yönetimi mp3 ü var onu dinleyin işinizde epeyce kontrolü sağlıyorsunuz:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:37 AM. |