![]() |
karamuk05 bugün çok güzel bi gündü ya kendimi çok mutlu huzurlu hissediyorum |
Cevap: buda benim günlüğüm olsun ya bi günlüğe başlayamadım ikidebir bi elektrik gitti bi nasıl yaptıysam yazdıklarımı kaybettim ama bu sefer kesin başlıyorum kendimi iyi hissdiyorum bugün sanki uzun zamandır yatalak bi hastaymışım da yeni yeni iyileşiyormuşum gibi ama artık ilacımı buldum daha hızlı iyileşicem yazmayı seviyorum gerçekten de helede böyle bisitede düşüncelerini paylaşmak güzel bişey uzun yazıcam ama okursanızda sevinirim benim hayatımda en güzel dönem olarak seçtiğim ortaokul yıllarımdır ndn çünkü okulumu sınıfımı arkadaşlarımı çok seviyordum bu pozitiflik derslerimede yansımıştı ve kendimi iyi ifade edebiliyordum sınıfta herkesin beni sevdiğini düşünüyordum ama liseye geçince işler değişti lisede o çok sevdiğim arkadaşlarımdan ayrılmıştım arkadaşım olacak mı endişesi vardı ama bi türlü okulu sevemedim dersleri her şeyi boşvermiştim benim için çok zor yıllardı güzelim saçlarımı kestirmiştim bide ergenlik dönemi olduğu için yüzümde sivilceler patlak vermişti kısaca çirkin bişeydim yüzü asık hiç çekilmez biri olmuştum her şeyi olumsuz düşünür depresyondan hiç çıkmazdım a slında beni o hale iten sebeplerde yok değildi lisede arkadaşlarım oldu ama onlar beni bambaşka tanıyorlardı ben o ortamda kendimi iyi ifade edememiştim ve bu bütün lise hayatım boyunca sürdü nasıl ki liseden mezun oldum görünüşüm de değişiklikler yapmaya başladım bu genelde harkeste böyle olur öss falan derken 3 yıl geçti tam ben üniversite okumayı o kadar istiyodum ki olmazsa asla mutlu olamam diye düşünüyordum ama ben hala kendimi eksik görmüyorum çünkü dershaneye gitmeden benim o sınavuı kazanmam imkansızı başarmaktı ama ben 3 senenin sonunda açıköğretim tercih ettim ve şimdi sosyoloji okuyorum inanın bu sitenin derslerime o kadar faydası varki çok güzel bi yazı diyemem ama şimdilik böyle başladım bu yazıyla en azından benim hayatım hakkında ufak da olsa bilginiz olmuştur hepinize tsk ediyorum ve sizi seviyorum |
Cevap: karamuk05 Hoşgeldiniz. Paylaşımlarınızın Devamını Bekliyoruz sapkal89 |
Cevap: karamuk05 günlüğünüz hayırlı olsun.actionsmile içi güzel haberlerle dolup farkındalığınız artsın. paylaşımlarınızı bekliyoruz...y789 |
Cevap: buda benim günlüğüm olsun Alıntı:
|
Cevap: karamuk05 Hayırlı olsun karamuk05 yeni pozitiflik halkamızın üyesi. Hoşgeldin ;) |
|
|
Cevap: karamuk05 bugünün sonunda günlüğüme bişeyler yazmak istedim aslında güzel bi gün değildi yani kötüde değildi ama olsun benim kafam güzel olsun yeter kafam güzel derken yani ben herşeye güzel bakmaya başladım artık her şeyden önemlisi kendimi seviyorum artık yakında buraya çok güzel şeyler yazcağımıda biliyorum içim kıpır kıpır ya ndn olmasın ki havalar her ne kadar sıcak olmasada önümüzde bi bahar mevsimi var en sevdiğim mevsimdir bahar ilkbaharı ve sonbaharı seviyorum çünkü ben sonbaharda doğdum o yüzden biraz hüzünlü bi yapım var doğduğum mevsimin enerjisini taşıyorum şuan bunları yazıyorum ve içim müthiş bi enerjiyle doluyo ya ndn çünkü ben yazı yazmayı çok seviyorum ve uzun zamandır hiç böyle içimi dökmüyodum yazılara bu süper oldu bu siteye gittikçe bağlanmaya başladım kendimi seviyorum ailemi seviyorum benim için özel olan biri var onu seviyorum seviyorum çünkü ben sevmeden veya aşık olmadan duramam aşık olmayı seviyorum ama inşallah bu kişi son olacak ve ömrüm boyunca sürecek aşk konusuna daha fazla girmesem iyi olur yani o konuda yazacak çok şey var ama şu da bi gerçek bu sitede bulunan ve yazılarımı okuyan veya okumayan herkesi de seviyorum siz bana bişeyler öğretiyosunuz en çok bu yönünüzü seviyorum günlüğümdeki bugünlük son cümleyide yazmış bulunuyorum hoşçakalın |
Cevap: karamuk05 günlüğün hayırlı olsun canım |
Cevap: karamuk05 bugün yine sıradan bigün aslında buraya çok güzel şeyler yazmak istiyorum şuan yazdıklarımı geri siliyorum tekrardan yazıyorum yazıyorum çünkü yazmak istiyorum bi kaç gündür bunu denedim ve bana çok iyi geldiğini gördüm kendime ndn yapmam gereken şeyleri ertelediğimi soruyorum ama sebebini bulamıyorum bilmiyorum yani şuan kendimi tam anlamıyla nötr hissediyorum ne olumlu ne olumsuz bu halimi hiç sevmiyorum sebebi belli yapmam gereken şeyleri yerine getirmemek ama bunu pek taktığımda söylenemez neyse yarın annemin günü var ve ben yarın evde olmucam yırttım yani bide üstüne s. i görcem mutluyum o yüzden güzel olan her şeyi kendime çekiyorum pozitifim her şey çok güzel olcak inanıyorum kendimi ailemi s.i ve sizi seviyorum mutlu kalın |
Cevap: karamuk05 güzel şeyler yazarak başlamak istiyorum ya dün ilginç bi olay yaşadım ve çok mutlu oldum bu küçük bişeydi belki ama şaşırmıştım gerçekten yani bu imgelemeyi başarıyorum galiba ve bunun devamını diliyorum inşallah güzel şeyler olacak ben hep güzel ve iyi olanı seçiyorum . the secret kitabını 1-2 sene önce okumuştum ve yazılanlarıda yaptım ama şimdi bakıyorumda pek inanarak yapmamışım.bu kez başarıcam bunu .biliyorumki her şey benim elimde ben evrene hep güzel şeyleri gönderiyorum ve oda bana en güzel şekilde dönüyo.hayatımda artık olumsuz düşünmek yok,depresyon yok,kendini aşağılamak yok,öfke,kin,intikam,kıskançlık ne kadar kötü duygu varsa hepsini atıyorum içimden.var olansa mutluluk,iyilik,güzellik,pozitiflik ve ne kadar güzel duygu varsa hepsi hayattan bişey daha öğrendim yani yaşadığım şeylerden çıkardığım derslerden biride ben aşık olunca kendmi çok kaptırırımdım dünyayı unuturdum bunu tam tersine çevirdim şuan aşığım ama aklım yerinde çok şükür mantığımda işliyo. ben en çok karşımdaki insanın beni yanlış anlamasından korkardım ve hep yanlış anlaşıldım bugüne kadar ama artık bunada izin vermiyorum HEP GÜZEL OLANI, İYİ OLANI SEÇİYORUM.HER ZAMAN POZİTİFİM,BENİ ÜZENLERİ AFFEDİYORUM VE BÖYLECE BENİ GEÇMİŞE BAĞLAYAN KÖTÜ ANILARIMDAN KURTULUYORUM. KENDİMİ,AİLEMİ,S'İ VE SİZİ ÇOOOOOOOOOOK SEVİYORUM, İYİKİ VARSINIZ,SİZİN İÇİN HEP İYİLİK VE GÜZELLİK DİLİYORUM |
Cevap: karamuk05 bugünlerde gündemimde aşk var ya napım işte insan sevince öle oluyo bugün ondan bahsetcem.ben birini seviyorum ve bunu ona söylemeye de cesaretim var ama ben ilk o söylesin istiyorum ilk o açılsın bana ya okadar gözünün içine baktım hiç anlamıyomu ondan hoşlandığımı yada bilmiyorum onun kafasında başka şeyler var ben sevilmicek biri değilim ama sevdiğim insanlara karşı duygularımı hiç belli edemiyorum şuan pozitifliği çağırıyorum pozitifim güzel olan her şeyi kendime çekiyorum aşk beni seviyo hayat bana istediklerimi veriyo BEN HEP İYİ OLANI HAYIRLI OLANI TERCİH EDİYORUM GÜZEL GÜNLER KAPIMDA VE BEN O KAPIYI SONUNA KADAR AÇIYORUM ÇOK MUTLUYUM AİLEMİ KENDİMİ SLM İ VE SİZİ SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ |
Cevap: karamuk05 günlüğün hayırlı olsun pozitif rüzgar hayatında esmeye başlasın... her şey gönlünce güzel olsun sevgiyle..............O0 |
Cevap: karamuk05 kaç gündür yazmıyodum günlüğüme bugün yazmak istiyorum geçen gün bi rüya gördüm daha doğrusu bi kabus beni çok etkiledi kafam karmakarışık oldu sanırım karabasandı gördüğüm ve ağlayarak uyandım sonra düşündüm kendi kendime ben napıorum yaşadıklarım beni mutlu ediyomu hayır etmiyo ndn bi eksiklik var benim isteklerim var ama ben bunun için dua etmiyorum daha doğrusu dua ederken iki lafı bir araya getiremiyorum bu isteklerimin çok belirsiz olmasından kaynaklı galiba hayat çok anlamsız geliyo bi kaç gündür ve sanırım ben bu eksikliğin nedenini buldum nasıl buldum sordum kendime hayatta ne için yaşıyosun seni bu hayata bağlayan ne diye cevap allah peki ben onun için bişeyler yapıyomuyum hayır eksiklik bu ve bunu en yakın zamanda namaz kılmaya başlayarak gidericem inşallah allah hepimizi doğru yola yöneltsin inşallah KENDİMİ AİLEMİ SLM İ VE SİZİ SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ ŞUAN BÜTÜN POZİTİFLİĞİ KENDİME ÇEKİYORUM BEN POZİTİFİM HAYATTA HEP İYİ VE HAYIRLI OLANI TERCİH EDİYORUM HATALARIMI GÖRÜP ONLARI DÜZELTME İMKANI BULUYORUM ALLAHIMA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN |
Cevap: karamuk05 Alıntı:
şuan bütün pozitifliği kendime çekiyorum evet ben pozitifim her şeye olumlıu bakıyorum hayatım değişiyor ve güzelleşiyor bütün olumsuzluklara son veriyorum kendime değer veriyorum ben önemliyim ailemi kendimi slm i ve sizi çok seviyorum iyiki varsınız tüm güzellikler bizimle olsun |
Cevap: karamuk05 bugün değişim için büyük bi adım attım o yüzden çok mutluyum aslında değişim değil de özüme dönmek daha doğru olur güzel mutlu ve huzurlu günler beni bekliyo allahıma sonsuz şükürler olsun vicdanım rahatlıyo tüm olumsuzlukları atıyorum içimden ve hayatımdan tamamen çıkarıyorum kendimi seviyorum bide buraya yazdıklarımın benim düşüncelerimde çok etkisi oluyo o yüzden buraya hep güzel şeyler yazmak istiyorum şuan kendimi gerçekten mutlu hissediyorum hayata karşı mücadele etmek yerine onunla barışmayı dost olmayı seçiyorum hayat bana isteklerimi veriyo zaten şükürler olsun KENDİMİ AİLEMİ SLM İ VE SİZİ ÇOOOOOOK SEVİYORUM TÜM POZİTİFLİĞİ KENDİME ÇEKİYORUM HAYYATTA HEP İYİ OLANI HAYIRLI OLANI SEÇİYORUM |
Cevap: karamuk05 Söylediklerinize dikkat edin, düşünceleriniz olur Düşüncelerinize dikkat edin, duygularınız olur Duygularınıza dikkat edin, davranışlarınız olur Davranışlarınıza dikkat edin, alışkanlıklarınız olur Alışkanlıklarınıza dikkat edin, değerleriniz olur Değerlerinize dikkat edin, karakteriniz olur Karakterinize dikkat edin , KADERİNİZ OLUR İNDRA GANDHİ ben bayılıyorum buna her söz pozitif olsun ki güzel şeyler yaşayalım farkındalıkların arttığı için kendinle barışmayı seçtiğin için kutluyorum seni.. sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: karamuk05 hepinize tsk ediyorum günlüğümde bana eşlik ettiğiniz için bugün canımı yakıcağını bile bile bişey yaptım ve gerçekten de öyle oldu geçmişe ait bazı şeyleri hala silip atamamışım ona yanıyorum ndn insan karşındakinin sana değer vermediğini bile bile hala üsteler ki ben bunu yaptım zamanında ve hayatımdaki pişmanlıklarımdan biri aslında bi şey sizin için hayırlıysa veya değilse bu kesinlikle anlaşılıyo sadece siz gözünüzü kapatıyosunuz ve görmek istemiyosunuz gerçekleri sonrada pişman oluyosunuz bunu çoğul olarak söylüyorum ama kendime hitap eediyorum aslında neyse geçmişteki acı veren şeyleri unutmak dileğiyle annecim seni çok seviyorum baba senide öyle babama cım ekini koymadım çünkü babama hiç öyle hitap etmedim buda bi eksiklik tabi şuan sizi çok özledim ve ve sonzamanlarda şunuda anladım ki anadan babadan başka yar olmuyo yani hayatta kimse sizin kadar beni çıkarsız sevemez bende öyle sizi çooooooooook seviyorum KENDİMİ AİLEMİ SLM İ VE SİZİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ ŞUAN BÜTÜN POZİTİF OLUMLU DÜŞÜNCELERİ KENDİME ÇEKİYORUM POZİTİFİM GÜZEL ŞEYLER KAPIMDA BEKLİYO VE BEN O KAPIYI SONUNA DEK AÇIYORUM HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK BİDE KENDİMİ ÇOK SEVİYORUM |
Cevap: karamuk05 bi kaç haftadır yazamamıştım buraya özlemişim valla bu geçen sürede pek iyi geçti sayılmaz neyse artık daha iyi olmaya çalışcam şimdilik yazacak bişey bulamıyorum |
Cevap: karamuk05 birini seviyorum ama onu görmeyeli bayağ oldu keşke bi sebep olsa da karşıma çıksa ve oda bana benim ona hissettiklerimi hissetiğini söylese herhalde çok mutlu olurdum ben allahtan hayırlı olanı diliyorum güzel şeyler olmasını istiyorum ve diliyorum inşallah öle olur halen umudum var |
Cevap: karamuk05 ya bide başkasını seviyorum ama görüştüğüm biri var onuda seviyorum ama öyle aşk anlamında değil zaten ona bir sürü yalan söledim bunun hata olduğunun farkındayım onun bana göre olmadığını da biliyorum yakında askere gitcek inşallah beni unuturda bende kendimi vicdan azabından kurtarırım çünkü durum çok karışık ya off yani |
Cevap: karamuk05 bugünlerde bi öyleyim bi böyle yani dalgalanmalar yaşıyorum bi kendimi ruhsal anlamda çok iyi kendine güvenli hissediyorum bide tam tersi ya artık telkinleride dinlemiyorum ne bilim içimden dinlemek gelmiyo ben bu bunalımdan kesin olarak kurtulmak istiyorum ya beni böyle işlevsiz yapan ne illet bişi ya ben ondan kurtulmak istiyorum artık mutlu olmak istiyorum kimseyi kafama takmamak ve sadece kendi istediğim gibi yaşamak istiyorum inşallah bigün bunu başarırım |
Cevap: karamuk05 insanın çevresinde hep meraklı içten içe senin kötülüğünü isteyen kıskanç insanlar mı olur insana kötü düşündüren insanı kötü yapan şeytan değil onlar yani bunu yapanda senin yakının bildiğin insanlarsa asıl üzücü konu o peki niye iyiler hep karşısındakini kendi gibi düşünür ama yanıllır bazen insanlara hayret ediyorum ama artık kendimden ve ailemden başkasını takmıcam umarım gelecek bana ve aileme hayırlar getirir |
Cevap: karamuk05 bugün de güzel bi gündü şükürler olsun allahtan sadece hayırlısını diliyorum önümüzdeki bikaç hafta sınavlara çalışmam gerekiyo umarım istediğim sonucu alırım ve hayat sanki sınavlara hazılanmakla geçecek gibi geliyo neyse bundada hayırlısı olsun kendimi aiilemi seviyorum allahım sana sonsuz şükürler olsun ki bana böle bi aile verdin iyiki ben böleyim iyiki |
Cevap: karamuk05 fena halde aşık oluyorum galiba ya uyku bile uyuyamıyorum onu düşünmekten kendimi alamıyorum ve bölesi bana acı veriyo allahım sen onun ve benim için hakkımızda hayırlısını ver yarabbim sizleri seviyorum iyiki varsınız |
Cevap: karamuk05 benim bu aralar ders çalışmam gerekirken yine bu sitede takılıyorum napıcam bilmiyorum kafam çok karışık galiba o yüzden ders çalışma isteği yok ama bu sınava ben giricem öle deil mi o zaman çalışmam gerekir eeee o zaman bütün konsantremi toplayıp çalışmaya başlıcam bugünlerde sabah gözümü açtığımda ayrı bi heyecanla uyanıyorum umarım bu heyecan hiç sönmez kendim için ailem için ve sizler için geleceğin hayırlı gelmesini diliyorum allahtan hepinizi çooooooooooook seviyorum |
Cevap: karamuk05 uzun zamandır yazmıyoken bugün yazmak istedim günlüğüme son bi hafta benim için çok farklıydı çünkü hayatımda ilk defa birine ondan hoşlandığımı gözlerinin içine bakarak sölemiştim her ne kadar o benden hoşlanmasada ama asla umutsuzluğa kapılmadım aksine bu itiraf bana çok şey kattı kendime güvenim arttı yani o beni sevmek zorunda değil ben bunu anladım vede onun fikrini öğrenerek kafamdaki ikilemden kurtuldum kendimi daha rahatlamış hissediyorum bu itiraf beni olgunlaştırdı da diyebilirim kalbim artık öyle herkese açıkta değil bilmiyorum hayatta benim için aşık olmak birinci sırada geliyo belki tek sorunum bu yani aşık olmadanda yaşayabilirim dimi ama bu iyiliği kendime yapamıyorum belkide kalbimde sevgi okadar çok ki bunu dağıtmak istiyorum olsun ya ben alıştım artıkk herşeyin güzel olacağına inanıyorum slm beni sevmiyo diye ben ona kin beslemiyorum onu bi insan olarak seviyorum ama artık ona olan aşkımdan vazgeçtim mantıklı olanıda bu zaten ÖNCELİKLE AİLEMİ KENDİMİ ARKADAŞLARIMI VE SİZLERİ ÇOOOOOOOOOOOOOO...K SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ GİRDİĞİM HER ORTAMDA İNSANLARA GÜLÜCÜKLER DAĞITIYORUM İNSANLARI SEVİYORUM HAYATI SEVİYORUM HER ZAMAN POZİTİF OLMAYA DEVAM EDİCEM |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:52 PM. |