![]() |
hayattan keyif al Yeni bir sayfayla tekrar günlük yazacağım.yapmak istediğim ne varsa buraya yazıp ertelemeden sonuca varmam lazım.bunları olumlama şeklinde yazayım 1.kpss yi kazanıyorum:90 puanla 2.kendimi olduğum gibi kabul ediyorum: bu halimle 3.sürekli kitap okuyorum.ayda ort:4-5 4.düzenli ders çalışıyorum 5.daha sosyal oluyorum; 6.korularımın üstüne gidiyorum. 7.olumlama yapıyorum: kendimi rahat bırakıyorum,f678h gayet rahat ve sakinimy789 kendim için gülüyorum.smil56 gözlerim gülüyor ve bu herkese yansıyorkhkh56 neşeliyim,eğlenceliyim.derty bugün daha mutlu daha canlı ve daha hareketliyimblissy bu gün harika bir gün;kendimi harika hissediyorumf678h allahım beni seviyor ve koruyor güzelim değerliyim mutluyumart56art56 uyanık ve zekiyimidea3 her gün daha başarılı oluyorumbisiklet her gün daha sosyalim25889 kendim olduğumda kendimi daha çok seviyorumneseli56 herkes benim enerjik ve konuşkan olduğumu söylüyor12389 espiri yapmaktan keyif alıyorumsevincli şimdi daha enerjik ve daha rahatımu859 |
Cevap: hayattan keyif al Alıntı:
|
Cevap: hayattan keyif al bu kadar meziyeti taşıyıp da ne yapacan? bu saydığın vasıfları taşımıyor olsan bile sen yine sensin... insan kendini bu tür şeylere inandırmaya çalışırken aslında bu vasıfları sırtına yüklediği bir yük olarak algılar... her yük beraberinde sorumluluk ve stres getirir. sırtındaki yüklerden kurtul.... |
|
iyi, güzel ve üstün sıfatlara sahip olmaya çalışmakla, kötü, çirkin, küçük düşürücü vs sıfatlardan kurtulmaya çalışmak aynı şeydir... çok güzel, zeki, neşeli, eğlenceli vs olmaya çalışmak gereksiz bir çabalamadan ibarettir ve uzun vadede pozitif değil negatif yönlü sonuçlar doğuracaktır. |
|
Cevap: hayattan keyif al nasıl yani olumlamalar gereksiz mi? |
Cevap: hayattan keyif al her gün her yönden daha iyiye gidiyorum |
Cevap: hayattan keyif al her gün her yönden daha iyiye gidiyorum her gün her yönden allaha şükrediyorum bu iki olumlamayı hiç aklımdan çıkmayacak şekilde tekrar edeceğim.bir kitapta önerilmişti baya faydası varmış. |
Cevap: hayattan keyif al bunu denicem umarım işe yarar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:15 PM. |