![]() |
fatamorgana'nın günlüğü 956k ben de artık günlüğüme başlıyorum. aslında hayatımda büyük büyük olumlu gelişmeler olunca yazmaya başlarım diye düşünmüştüm. ama başlangıç durumumun kayıt altında olması iyi olur dedim. ve bir de küçük de olsa benim kendi içsel yolculuğumda güzel gelişmeler var. Siteyle tanıştığımdan beri yaşadığım değişikliklerden ve öğrendiklerimden bahasetmek istiyorum. Açıkcası siteyi ilk bulduğumda bazı isteklerim vardı. isteklerime nasıl ulaşırımın cevabını bulmaya çalışıyordum. Çünkü isteklerim gerçekleşirse çok mutlu olacaktım.Fakat zamanla şunu öğrendim. 1. Mutluluğumu isteklere bağlamamalıyım. 2. İsteklerime o kadar odaklanmışım ki, hayatımda var olan güzel şeyleri göremez olmuşum. Önceden birileri bana üzülme, hayatta mutlu olman için birçok sebep var, bunları görmeye çalış dediğinde inanmazdım. 3. Şimdi anlıyorum ki insanın kendini biraz değişime zorlaması lazım. Yıllar önce bi seminerde öğrendiğim bişey geldi aklıma.. İnsan zihni kötü şeyler düşünmeye daha yatkınmış, hatta insan kendisi farketmese bile kötü şeyler düşünmekten hoşlanır hale bile gelirmiş. 4. Artık geçmişe ait kötü şeyleri düşünme alışkanlığımı bırakıyorum. Gelecekle ilgili endişelerimi de.. Yaşadığım en komik gelişme ise şu oldu. 2-3 hafta önce bir arkadaşımla sözleşmiştik. Ona beni mutsuz eden şeyleri alatacaktım. O kadar çok şey vardı ki, anlatırken zaman yetmez diye, özellikle benim için zaman açısından uygun olan bu hafta görüşücez diye anlaşmıştık. Arkadaşım dün telefonda konuşurken bana hatırlattı bunu. Telefonu kapayınca kaldım öyle. ya benim sorunlarım neydi düşündüm.y789 Şuan aklıma en küçük bir sorun bile gelmiyo.. Çoğunu temelden çözdüm. Bir kısmını ise sorun olarak görmüyorum artık. Şimdi ben ne anlatacağım ona :) ) |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Çok isabetli biçimde kendinde meydana gelen değişiklikleri farketmiş ve klavyeye" eskiden kaleme almışsın diyorduk" almışsın. Tebrikler, Bir profesyonel gibi ifade etmişsin. Aslında kendimizde var olan mevcut özgüvenin yeniden keşfedilmesi diyebilir miyiz?http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:1...1248448804.gif |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü evet muraturkom haklısın. ben de bunu farkettim. yani bende zaten varolan özgüven yeniden ortaya çıkıyor. belli bir süre önce inanılmaz pozitif, mutlu, güven sorunu olmayan biriydim. işte ne olduysa son bir iki yılda oldu. ama geçmişte de olsa ben mutlu dönemler geçirdiysem demek ki; bu olumlu özellikler zaten ben de var. ve şükür ki bu olumlu duyguları sıfırdan yaratmaktak zorunda kalmayacağım. onları geri çağırmam yeterli olacak.. |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Sevgili günlüğüm; Kısa bir dinlenme ve kendini dinleme dönemi geçirmiştim. Bu kısacık sürede çok yol katettiğimi farkettim. Artık kendimi nötr hissediyorum. Yani bu eskiye oranla çok daha iyi bir duygu. Kendi kendimi tanıma ve telkin yolculuğuna çıkmasaydım, şimdi sırf bu duyguyu hissetmek için ilaçlar kullanıyor olacaktım. Mutluyum ki, ilaça ihtiyacım yok. Artık olaylara biraz daha boşvermiş bakıyorum. Tabiki takıldığım şeylr olmuyor değil. Ama onca güzel değişimden sonra o kadarı da olsun artık değil mi. Mutluyum ki düşüncelerimi kontrol altına almayı başarıyorum.Bu aslında gayet kolaymış. Dinlediğim müziklerin beni olumsuz etkilediğini farkettim. Artık elimden geldiğince canlı, heyecan verici müzikler dinliyorum. Her geçen gün daha iyi oluyorum. Bugünlerde zorlandığım bir konu var, affetmek.. Son günlerde kimi affetsiysem, o kişilerden karşılığını gördüm.Ama bi kaç kişi var ki beni zorluyor. Onlarla ilgili iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum. Onları anlamak, onların iyi yönlerini görebilmek istiyorum.Fakat onların kötü niyetli davranışları durmak bilmiyor(bana karşı değil başkalarına karşı) Bir de sanırım onları yaptıkları onca şeye rağmen affetmek egoma, mantığıma ters geliyor. Nedense onları affedersem kendimi aşağılaşmış olucam, kendimi ezdirmiş olucam gibi geliyor... Bu arada çekim yasasıyla ilgili ilk kez birşey denedim ve oldu. Çok heyecan vericiydisevincli Devamı ve daha güzelleri de gelmek üzere, eminim. Bu arada az önce topluluk karşısında konuşma telkininin metnini okudum. Normalde böyle bir sorunum yok ama iyi ki okumuşum. İnanılmaz güzel bir içeriği var. Dinlemeye karar verdim. Son günlerde olumlama, telkinler vb. konularla ilgili bilgi edinmeye epey zaman harcadım. Bugünden itibaren uygulama zamanı.. Sanırım yarından itibaren kendimle ilgili değişiklikleri daha net görebilcem. Buraya da mutlaka yazacağım.. |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü İyilik nankörlük Ben ona iyilik yapmadım ki, o bana neden kötülük yapsın. Karşılık beklemeden karşımızdaki ihtiyacı olan kişinin ihtiyaçlarını karşılamaktır,iyilik. İçinizde iyilik yapmayanınız yoktur, küçük yada büyük bir çok örnek şimdi sayarsınız. Ardından da bir iç geçirirsiniz, çünkü karşılığı size kötülük veya nankörlük olarak dönmüştür. http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:e...p_dvmesi_3.jpg Nankör dendiğinde aklımıza kedi gelir. Evet kedi hem zeki, hem politikacı, hem çevik, hem temiz bir hayvandır ama vazgeçilmezi nankörlük huyudur. O Yüzden diğer özellikleri ne kadar iyi de olsa o hep nankörlüğü ile anılır. Sonuçta mantık yürütme özelliği olmadığı için nankörlük yaparken, ona ekmek uzatırken çırmıklar. Herhalde en çok kedi ismi tırmık bundan dolayı popülerdir. Bunu içgüdüsel olarak yapar........Fatma bir oku istersen sonra DA BİRLİKTE DEĞERLENDİRELİM. BENİM KENDİ MAKALELERİMDEN BİRİ... |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü muraturkom ben iyilik yaptığımda karşılık bekleme olayına pek kafamı takmam. beklentisizce yaparım. eğer ki karşı taraf karşılık olarak bişey yaparsa benim için sürpriz olur. bu beni mutlu eder tabi. |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü sevgili günlüğüm.. işte ilk yenilikler... bugün çok güzel bir gün geçirdim. çok neşeliydim. beni harekete geçiren, neşelendiren basit ama hoş şeyler yaşadım.sevincli istediğim de buydu zaten. eskiden olduğu gibi küçük şeylerden mutlu olabilmek. kuantum alana güzel bir giriş yaptım sanırım.. bir daha da çıkmam ordany789 Bir deee affetmekte zorlandığım bir kaç kişi vardı. bu kişileri görünce değil affetmek, sinirlerim tavan yapardı. ama bugün onlara sevgiyle baktım, sevgiyle yaklaştım. ve hemen karşılık da buldu bu durum. Şuan kendimi inanılmaz duru, arınmış hissediyorum. Bu çok güzelll.. ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR.. |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Canım günlüğüm işte yine geldim..sevincli İyi ki burda bir günlük açmışım. Çünkü az önce günlüğüme baktığımda birşey farkettim. Bir gün içerisinde çok güzel anlarım, anılarım, yaşantılarım oluyor.. Ama sanırım şükretme konusunda ilerleyemedim ki, bunları değişim olarak görüp yazma gereği duymamışım günlerdir. Bu sabah ( öğlensevincli) güne çok güzel uyandım. Uyandığımda yüzüm gülüyordu. Artık beni yormayan, çok güzel rüyalar görüyorum. Sabah olsun diye sabırsızlanarak uyuyorum geceleri. Her sabah uyandığımda, acaba bugün ne heyecanlar yaşacağım diye soruyorum kendime.Kimbilir ne güzel olayları kendime çekeceğim, ne güzel dostları hayatıma çekeceğim diye.. Artık evden çıkarken hiç telaş etmiyorum.Herşeyi yetiştireceğimi biliyorum. Zamanımı iyi kullanıyorum. Artık eski canlılığıma kavuştum. Küçücük şeylerde bile ani mutluluk reaksiyonu veriyorum yine eskisi gibi. Endişeli olduğum konularda hemen düşünce ve duygularımı tersine çeviriyorum.Sanki o konuyla ilgili hep olumlu şeyler yaşamışım, olumsuz bir sonuç yaşama ihtimalim yok diye düşünüyorum. Allah'a şükrediyorum ki iyi bir işim var. İşimi seviyorum.Her gün çok sevdiğim işime heyecanla gidiyorum.İnsanın keyif aldığı bir işi yapması gerçekten çok güzel. Hem çalışıyorum, hem çok keyifli zaman geçiriyorum. Maaşım da çok bereketli.. Allah'a şükrediyorum ki, sağlığım çok iyi. Ama beslenme konusunda dikkatli olmam lazımsad456 Sevdiğim şehirde çalışıyorum. Sevdiğim dostlarım var. Dostalarımın sayısı artıyor. Bana birşeyler vermeyen, benim de katkıda bulunmama kapalı olan kişiler hayatımdan uzaklaşıyor son günlerde. Pozitif düşüncelerim her gün kat kat artıyor. Düşüncelerimi nasıl kontrol edebileceğimi öğreniyorum. Sevdi mi koşulsuz seven birisiydim. Artık bu özelliğimi herkes üerinde kullanıyorum. Sadece küçük bir sorunum kaldı. 2 tane isteğim var. Bunlardan her geçen gün bağımsızlaşıyorum. Ama tam bağımsızlığa ulaşamadım halasad456 EFT vE SEDONA yı öğrenmek istiyorum.. Biraz da olumla yapayım hazır burdayken.. Ben özelim. Bu dünyada benden bir tane daha yok. Hayatı seviyorum. Hayat çok kolay. Hayat çok eğlenceli8977 Her geçen gün olumlu yönde değişiyorum. Değişme hızım süper.. Anı yaşıyorum. Anın tadına varıyorum carpediem.. Enerji doluyum her an. Bu enrjimi her yere götürüyorum beraberimde. Karşıma her gün bir sürü fırsat çıkıyor. BEN bu fırsatları görmeyi seçiyorum. Kendimi seviyorum. Zihnimi, bedenimi, tüm hücrelerimi.. Sevgi doluyum. Sevgimi heryere yayıyorum. Herkese.. Mutluyum, beni mutlu eden insanları hayatıma çekiyorum. İnsanları mutlu etmekten, onlara yardım etmekten zevk alıyorum. Bu yaptığım olumlamaları zihnim hemen kabul ediyor. Çünkü bütün bunların gerçek olduğuna dair bir sürüü ispatım var. Zihnim bunları hemen evrene gönderiyor.. |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Bugün de çok güzel bir gündü. Gece 2 saat uyumama rağmen sabah çok erken kalktım.(mecburen) Ama gayet dinç ve keyifliydim. sevincli Evrenden ne istediysem oldu bugün. Önce çok şaşırdım. Ama sonra dedim ki bunu ben yarattım. Mutluyum. 89778977 Dileklerimin gerçekleşeceğine dair inancım arttı. Telkinler sayesinde zihnimde geçen düşünceler daha pozitif. Ve bunlar duygularımı da pozitif yönde harekete geçiriyor.. Ayy hala şaşkınım biraz.. |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Canım günlüğüm, Bugün de çok hoş bir gün geçirdim. Hayatımı, düşüncelerimi kontrol edebiliyorum.. Yaptığım herşeye keyif katabiliyorum. Hayatta beni en çok mutlu eden sürprizler, sürpriz rastlantılar, sürpriz olaylardır. Beni şaşırtan şeyleri seviyorum.Bu günlerde bunları çok sık yaşıyorum. sevincli İsteklerimi serbest bırakmayı öğreniyorum. Bu siteye çok şey borçluyum.. Bu arada aklıma geldi.Telkinleri dinlediğim ilk dakikadan beri ilginç bir şey yaşıyorum. Kaybettiğim şeyleri hemen buluyorum.sevincli Normalde bu durum beni çok gererdi. Tabi ki pozitif düşünmek, istekleri serbest bırakmak biraz zor oluyor. Ama her geçen gün kolaylaşıyor. Değişimimi keyifle izliyorum..8977 Kendimi seviyorum. Çevremdeki herkese sevgimi gönderiyorum. Hergün beni mutlu eden olayları kendime çekiyorum.. İyi ki varım iyi ki varsınız.. |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Bundan 1 ay öncesine kadar şöyle düşünürdüm: Olmasını istediğim bir kaç şey vardı. Bunlar olduğu takdirde istediğim hayatı yaşayacaktım. Fakat çaba anlamında hiçbirşey yapmıyordum. Mutlu olmak için çaba sarfetmiyordum. Hedeflerimi gerçekleştirmek için hiçbir şey yapmıyordum. Kendimi çevreme karşı doğru ifadebilmek için çaba göstermiyordum. Sağlığıma ve dış görünüşüme bile özen göstermiyordum. İsteklerime saplanıp kalmıştım. Nasıl olsa isteklerim gerçekleşince mutlu olucaktım. Bütün bunları da o zaman yapacaktım. Hayat birşekilde akıp gidiyordu. Hiç bir zaman boş kalmıyordum. Sosyal faaliyetlerim oldukça fazlaydı. Fakat bütün bu yaptıklarım hobi, zevk için bile olsa; bunları sorumluluk olarak görüyordum.Heyecan yoktu. Mutluluk yoktu. Düşündüm. Yaptığım tek şey beklemekti.Yerimde sayıyordum. Zaman su gibi akıp gidiyordu. Ben hala, hiç çaba göstermeden o güzel mucizelerin olmasını bekliyordum. Bir yandan da geçen zamana üzülüyordum. Ama artık o defter kapandı. Bi daha asla açmam.. Geçmişi boşveriyorum. Geçmişle ilgili olarak kendimi de herkesi affediyorum. Geçen zamana üzülmüyorum. Ben bu değişimi tam da doğru zamanda yaşıyorum.. MUTLUYUM... |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü canım benim geçmiş adı üstünde geçmişte kaldı.gelecekde gelmedi.harekete geçerek anı yaşa mutluluğun her an yanında olduğunu görürsün.sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Çekim yasasına olan güvenim artıyor.. İşte son bir kaç gün raporu.. 1- Sabah bi yere yetişmek zorundaydım. 2 vasıta ile gidecektim. Otobüse bindim. indiğimde hemen diğer vasıtanın gelmesini istedim. bi kaç seçenek vardı. Aklımdan özellikle 2 otobüsün nosunu geçirdim. İndiğimde her iki otobüs de arka arkaya geldi. Ben de hemen birine bindimsevincli 2- Yine bir sabah bir yere gidiyordum. Gideceğim yere yarım saat sürecekti. yarım saat tek başıma canım sıkılır diye düşündüm. Biriyle karşılaşıp da sohbet ederek gitmeyi istedim. Durakta, benimle aynı yere gidecek olan ummadığım biriyle karşılaştım.Beraber gittik. Keyifli bir yolculuktu.sevincli 3- Çekim yasası deneyimlerimin çoğu sonuç veriyordu. Ama bunlar tesadüf mü yoksa ben mi çekiyorum diye emin olamıyordum. Emin olmak için,bu kez biraz zor bir şey ve serbest bırakması kolay birşey istedim. Diğer konularda yazmıştım. Çevremde iyi anlaşamadığım 3 kişi vardı. Önyargılar, yanlış anlaşılmalar sonucu oluşmuştu bu negatiflik onlarla aramda. Yanlış anlaşılmalar sonucu olduğunu bilsem de yine de o kişilere çok kızıyor, sinir oluyordum. Uzaklığımız artıyordu. O kişilerle teker teker sarıldığımı, can ciğer arkadaş olduğumu imgeledim. Ve serbest bıraktım. Bu istek en zor isteğimdi. O an için bunun gerçekleşmesine imkan yoktu. Ama oldu. Aynen imgelememdeki gibi.. Hatta daha güzeli, bu kadarını beklemiyordum.sevincli Mucize gibi... 4- Yine bir gün çekim yasasının işlerliğini denemek için bir şey isteyeyim dedim. Kolay unutabileceğim bir şey istedim. O gün gideceğim yerde, uzun zamandır görmediğim biriyle karşılaşayım diye düşündüm. Gittim ve karşılaştımsevincli İyi oldu, bayadır görüşmemiştik.. İşte bu ve bunun gibi bir çok isteğim gerçek oluyor. Ama zaten artık birşey istemek için özel bir çaba harcamama gerek kalmıyor.. Herşey kendiliğinden oluşuyor. Çünkü pozitif düşünüyorum.. MUTLUYUM. |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Sanırım dün dalgalanma denen durumu yaşadım. Neyse ki atlattım. Bi daha aynısını yaşamak istemiyorum. Hatta dikkatimi ona çok vermeyeyim diye dün buraya da yazmadım. Hayatımda çok güzel gelişmeler oluyor. Yaşama seyirci değil de bizzat onun içinde hissediyorum. Beni mutlu eden, ya da olmasını çok istediğim şeyler oluyor. Fakat mutluluk hissi kısa sürüyor. Sanki ardından kötü bişey gelcekmiş gibi düşünüp bi acayip oluyorum. Sanki tetikte durup o kötü şeyin olmasını bekliyorum. Bunu da aşarım umarım.Bir de hep birşeyler eksik gibi geliyor. Bunu anlayamıyorum. Sevinçlerimi, mutluluklarımı yarım yaşıyor gibi oluyorum. Sanırım hayatıma yönelik güzel bir hedef tablosu yapmam lazım. Belki de bundan kaynaklanıyor. Çünkü bugüne kadarki hedeflerimin bitiş noktası iş sahibi olmaktı. Artık işim var. Evet evet net bir şekilde hedef belirlemeliyim. |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Bugün çookkk huzurluyumm.. |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Alıntı:
O huzuurr seni alsınn, saısın, sarmalasııııınn,, bi daha hiççççç bırakmasıııınn sevinclisevincli http://img2.blogcu.com/images/i/y/o/...kusu/marti.jpg hepp mutlu kal actionsmile |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Teşekkür ederim. Resime bayıldım. Çok GÜZEL. İyi ki varsın. Seni de huzur sarsın. Böyle kocamann huzur yumağı.. Alıntı:
|
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü TeŞEKKÜR EDERİM.Çok şükür dalgalanmayı atlattım8977 Alıntı:
|
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Yol kenarında gelene geçene gölge eden, En güzel ağac sen olmalısın. Dağ tepesinde bir ağac olamazsan, Vadide en güzel çalı sen olmalısın. Çalı olamazsan, Neşe saçan bir ot olmalısın. Çiçek olamassan, Göldeki en canlı saz sen olmalısın. Hepimiz kaptan olamayız, Ama tayfa da olabiliriz. Hepimizin yapacağı bir iş vardır, Bize en yakın olan işi yapmalıyız. Cadde olamassan sokak olmalısın. Güneş olamazsan yıldız olmalısın. blissy |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Dün gece biraz huzursuzdum. Çok içten inanarak olmasa bile içimden olumlamalar yapmaya çalıştım.Çok şükür sabah etkisini gösterdi. Sabah istediğim saatte dinç bir şekilde uyandım. Mutlu uyandığım için Allah'a şükrettim. Dışarı çıktım. Yolda giderken bir yandan manzara izledim. Çok güzeldi. Şimdiye kadar hep telaştan farkına varamazdım bunların. Az uyumama rağmen zihnim çok açıktı. Buna da şükrettim. Bütünn günümm çok güzel geçtiii... |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Son yıllarda mutsuzluk benim artık yüz maskem gibi geliyordu. Sanki normal yüz ifadem hüzünlü, kederliydi. Gülerken zorlanıyordum. Çok şükür bitti geçti.Artık ağzım bir karış açık süreklisevincli Küçük bir tebessüm o kadar çok işe yarıyormuş ki bunu son bir ayda anladım. Küçük bir tebessüm ilk olarak bana iyi geliyor. Sonra ise çevreme de pozitif enerji yayıyor. Pozitif enerji, mutlu yaşantıları çekiyor, beni mutlu eden insanları çekiyor.BU zincir böyle devam ediyor. Son zamanlarda hayatıma o kadar çok insan çektim ki, sayamıyorum bile.Hepsi bana katkıda bulunan, benim de katkıda bulunabildiğim kişiler. Zaman zaman acaba ben en büyük değişimleri ne zaman yaşayacağım acaba eksik olan birşyeler mi var diye düşünüyordum.Ama bugün iyice farkettim ki 1 ayda o kadar çok şey değişmiş ki. Gerçekten çok büyük değişimler yaşamışım. 2 yıldır çözmeye çalıtığım sorunlarımı burda 1 ayda çözdüm. Daha ne olsun. Yine eskisi gibi mutluyum, neşeliyim, eskisi gibi sürprizlerle dolu bir hayatım var. Kendimi durup dururken karanlığa sürüklemiştim. Aynı hatayı bir daha yapmam. Ben sevdim bu halimi8977 Ya bir de artık günü gününe herşeyi buraya yazmak, içimi dökmek istiyorum. Ama hep telaşlıyım. Odaklanamıyorum diye erteliyorum. Umarım bu telaş sorununu kısa zamanda çözücem. Yaşadığım her mutluluğu buraya yazıcam ki kalıcı olsun.. BEN MUTLUYUMM.. |
iyi ki varsın y789 |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Bir an önce sabah olsun diye sabırsızlanıyorum. Kim bilir yarın evren ne güzel sürprizler göndericek banay789 |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü en güzel ve gönlünden geçen süprizlerle dileğin adrese teslim gelsin.sevgiyle kaly789 |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Teşekkür ederimmm. İyi ki varsın. Bu arada bu adrese teslim szöcüğünü çok sevdim. sevincli Alıntı:
|
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Bazen ufak tefek şeylere fazla takılıyorum. İçimden geldiği gibi davranmayı seviyorum. Ama bazen fazla mı ileri gittim diyorum diyorum.Napayım aklıma bişey gelince içimde tutamıyorum. Bugün yine bir konu oldu ve içimden geleni söyledim. Espri mahiyetine. Şakayı yapan ben ve şaka yapılan şahıs, biz güldük eğlendik. Ama kalıplarından çıkamayan, içindeki çocuğu susturan 2-3 kişi moralimi bozdu. Onlar o şahsın yerinde olsalarmış hakaret olarak algılarlarmış, ciddiye alırlarmış. Mış mış da mış mış... Sanki çok patavatsızca bir şey söylemişim gibi davrandılar. Ya güzel güzel pozitiflik yolunda ilerlerken oldu mu şimdi bu.ağla2 Bu duruma odaklanmamalıyım, o kişileri yine de affetmeliyim, kendimi de suçlamamalıyım niye öyle dedim diye. Telekült işimi halledeyim.Eft yapmayı deneyeceğim bu konuya. |
hmm ...boşver onları sen çıkarma mutluluk gözlüğünü sakın..hayat siyah değil rengarenk..bunu göremeyenler üzülsün... ayrıca dediğin yöntemleri de dene.ben pek bilmiyorum sadanim..ama işe yarar eminim... sevgiyle kal...y789 |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Ceylancım sağol canım. Sen de iyi ki varsın. Hiçbir şey yapmama gerek kalmadı. Sitede dolanırken düzeldimy789 Bugün bütün gün peşimden gelen o duyguyu çöpe attım.. |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Merhaba fatamorgana, günlüğünü okudum en başından ve yazdıkların hoşuma gitti.Olabildiğince pozitifsin ve kendine güven duyuyor olmanda çok güzel. Devamını diliyorum.Günlüğüne devam ederken canını sıkan şeyleri de yaz.Onları da içinden atman kolaylaşır böylece. |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Kendime güveniyorum Kendime olan güvenim, her geçen gün biraz daha artıyor Yaptığım her işi, büyük bir cesaretle ve güvenle yerine getiriyorum Diğer insanlar, benim kendime olan güvenimi görebiliyorlar Gözlerim, etrafa ışık saçıyor Girdiğim her ortamda, oldukça rahat ve samimi davranırım Etrafıma muhteşem bir enerji yayarım Ben, kendine güvenen, coşku ve enerji dolu bir insanım Her geçen gün, yaşamımda harika gelişmeler oluyor Yaşadığım her günü, büyük bir coşkuyla ve sevgiyle tamamlıyorum Benim karşıma, hep iyi insanlar çıkar Ben kendime fırsatları, iyiliği ve güzeli çekerim İnsanlar üzerinde etkili bir ilk izlenim bırakırım Gücüm ve cesaretim her geçen gün artıyor Adımlarım cesur, Bakışlarım korkusuz, Kelimelerim destansı, Düşüncelerim bir sanat şaheseri, Ve benim yaşamım bir efsanedir Ben bu hayatın her anını coşkuyla yaşamayı seçiyorum Ben bu yaşamın tadını, doyasıya çıkarıyorum Bütün korkularımdan ve bütün pişmanlıklarımdan kurtuluyorum Kendime sonsuz güveniyorum Kendime olan güvenimi, eylemlerimle destekliyorum Katıldığım her ortamda sevgi dolu muhteşem izler bırakırım Ben adımı, başarı ve mutluluk zirvelerinin en tepesine yazıyorum… |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Allah'ıM bu dinginlik, huzurlu ruh hali ne güzel birşeyy.. Bir sebebe bağlı kalmadan mutlu olmak.. Gerçekten son zamanlarda sebepsiz yere mutlu hissediyorum kendimi, kendi kendime gülüyorum çaktırmadan sık sık. y789 Biri bana nasılsın diye sorduğunda direkt mutluyum diyorum. Herkes sebebini soruyor. Yok bi sebebi diyorum. Şaşıyorlar.Neyse.. Son zamanlrada çekimlerimde de artışlar var.. Aklıma gelenleri yazayım. 1 ay önce bi dileğim olmuştu. Katılmak istediğim bir organizasyon vardı.Pek serbest bırakmadım. Unutmadım da. Ama oldu işte.. Sadece aklıma geldiği zamanlarda ya ben bunu istiyorum dedim içten bir şekilde.Dün gerçekleşti.sevincli Ya üfff günlerdir çekimlerimi aklımda tutmaya çalışıyorum. Unuttum yine.y789 Neyse aklıma gelince yazarım. Ama mutluyum yaaaa. Her işim rast gidiyor. Yeni yeni kapılar açılıyor önümde. |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Ooooo günlüğüm sana yazmayalı çok olmuş. 1 ayı geçmiş walla. Sana son yazdığım günden sonra kısa bir dalgalanma dönemi yaşadım. Olumlu düşünme yaşamıma kolayca yerleşmişti, çekimlerim de fazlasıyla başarılıydı. Sonuçları ise muhteşemdi.Ama nedendir bilmem bir gün girdi aklıma kötü düşünceler. Hayatım gayet iyi gittiği halde, bu defa da kaybetme korkusu yaşamaya başladım. Olumluya çevirdiğim yaşamım ya bozulursa, tersine dönerse gibi şeyler düşündüm. Ve 3 gün içinde başladığım noktaya geri döndüm. Tekrar toparlanmam zaman aldı. Ben de siteye girdikten sonra yaptığım uygulamaları sırasıyla düşündüm ve tekrar uyguladım. Düzeldim çok şükür. Çekimlerim son sürat devam ediyor. Olumlu düşünme konusunda da daha kalıcı çaışmalar, uygulamalar yapıyorum.Aklıma gelen çekimleri yazayım burdayken. Bu arada ben çekim,nefes çalışmaları,iki noktayı birleştirip bişeyler yapıyorum. Bir de ilk günden beri gözlerim açık yapıyorum bunları. Genelde gözler kapalı yapıldığını duydum. Benim nasıl oluyor böyle,bilen varsa açıklasın. Özellikle istediğim otobüsün, istediğim anda gelmesi çekiminde uzmanlaştım artık. f678h Çekime ilk başladığım günlerde genelde ufak tefek konularda dilekte bulunuyordum.Acaba ihtiyacım olan konularda da çekim gerçekleşir mi diye merak ediyordum.İlk defa tam ihtiyaç duyduum bişi oldu. İnternet olarak 3g modem kullanıyordum 1gb lık. Biraz kazıklandım. Adamakıllı bişi yapmasam da kota doluyordu. Normalde 30 olması gereken fatura 90larda 100lerde oluyodu. Sözleşme gereği bunun bi çözümü yoktu. 2 yıl kullanmak zorundayım bunu ve de 4gb a yükseltemiyorumda. Defalarca aradım müşteri hizmetlerini sonuç alamadım. Canımı sıkan bi konuydu. En son hele 120 tl fatura gelince içime dert olmuştu. Boşu boşuna ödücem diye kafama çok takmıştım. Son ödeme tarihi gelince çekim yaptım. Faturamda bi yanlışlık olduğunu, aslında daha az olduğunu imgeledim. Netten faturaya bir baktım ki, ödenmiş gözüküyo. Evet evet ödenmiş. y789 Şok oldum. Bu benim enerjimi artırdı. Bu konuyu kökten çözmek için bi çekim daha yaptım. Evren fatura çekimime bir çözüm bulduuna göre nasılsa bu konuyu kökten çözmek için de bi çözüm bulur diye düşündüm. Müşteri hizmetlerini aradım. Kotamı yükseltemek istiyorum diye. Normalde her aradığımda sölzeşmenizde de yazıyo zaten bu mümkün değil diyolardı. Ama bu kez, sözleşme gereği yapmamamız gerekiyo ama yapıyoruz dediler. Hemen şubeye gittim ve kotamı yükselttim. İçim o kadar rahatladı ki anlatamamf678hf678h Bir de aylar önce çekimlediğim şeyler şimdi oluyo. Zamanı şimdiymiş demek ki. Mesela ben 4-5 ay önce işimden memnun değilmişim.O zzmanlar çok taktığım halde şimdi hatırlamkata bile zorlanıyorum memnun olmadığımı. Ama bununla ilgili imgelmeler yapmıştım hatırlıyorum. İşimde çok mutluyum şuan. Bir de artık neye ihtiyacım olsa, o şey veya kişi direkt karşıma çıkıyo.Çünkü bu konuyla ilgili olumlamalarım iyice yerleşti. Birşeye ihtiyaç duyunca nasılsa karşıma çıkar diye düşünüyorum ve oluyo. Tabi ki gerçekleştikçe insanın inancı artıyo ve çekimler kolaylaşıyo. Yaşayanlar bilir bunu. Şuan tek sorunum sedona, sedonayı öğrenmeye çalışıyorum ama olmuyo. Öğrendiğimde bana çok faydası olacak biliyorum ama bir türlü kafam almıyor. dusun2 Şuan çok güzel bir hayatım var. Kendimi kendi yaşamımda bizzat yönlendirici konumda görmek çok güzel. Artık çok daha uyanık yani bilinçliyim zaten. Böyle de olmak lazım. Çünkü evrenin nerden hediye yollayacağı belli olmuyo. Fırsatları görmek lazım. Her gün Allah yeni yeni kapılar açıyor insanın önüne. Sahip olduğum herşey için Allah'a şükrediyorum... |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü ya mükkemmel gelişmelr bunlar..hem yaşadığın hem paylaştığın için teşekkrüederim.. |
Canım aynı anda biribirimizn günlüklerine yazmışızy789Kalplerimiz bir demek ki |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Harika değişimler yaşamışsın gerçektne.darısı da bize olsun:) |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Canım günlüğüm, ben yine geldim. Çok yorgunum ama bir kaç satır yazmak istedim.Ben artık gerçekten çok mutluyum. Bu siteye ilk girdiğim zamanlara oranla çok yol kat ettim. Şu anda tam da istediğim hayatı yaşıyorum. Bu siteye çok şey borçluyum. Ama tamamen site sayesinde değiştim diyemem. Bu site bende bende bir uyanışa sebep oldu. Farkındalığım arttı.Değişmek istemeye karar verdim, değişeceğime inandım, çaba gösterdim ve oldu. Hala burada öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum. İnsan kendi isteyince herşeyi başarabilir. Tüm siteye mutlu geceler diliyorum.. |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Tozlarından arınmışlar kulübünü açtık güzelim sevincli sevincli Senide bekliyorum utananadam girlhaha girlhaha girlhaha http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ar-kulubu.html Arınalım,arınalım,arınalım... |
Cevap: fatamorgana'nın günlüğü Sevgili fatamorgana, Günlüğünü baştan sona okudum. Seni yürekten kutluyorum. Mutluluğun daim olsun. Yazdıkların bana da ışık tuttu cesaretimi arttirdı. Teşekkür ederim İyiki varsın. İyiki yaşamıma girdin. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:53 PM. |