![]() |
Cevap: appetite for destruction'ın günlüğü imported_Angel sevindirdin beni iyiki varsın. actionsmile zaten birisi var gün sayıyorum onu tekrar görebilmek için. ::) ego ve sosyallik arttırıcı üzerine yoğlunlaşmayı düşünüyorum artık.guitar bugün normalde konuşmadığım biriyle konuşurken baya rahattım.sevincli kendimi savunabiliyorum artık başkalarının düşüncelerini de eskisi kadar önemsemiyorum.superxy mutluyum ama canım sıkılıyor sanki anlayamadım bir türlü. 4897 olumlamalara başlamanın zamanı geldi sanırım artık 8977 |
Cevap: appetite for destruction'ın günlüğü Günlüğün hayırlı olsun arkadaşım ,umarım hep güzellikler okuruz günlüğünde :) |
Cevap: appetite for destruction'ın günlüğü Günlüğün hayırlı olsun.956kGünlüğü açmışsın ama mizah bölümüne uğramamışsın.sevincli O kadar da davet ettimyu89 Olmaz ki böyle..blook |
Cevap: appetite for destruction'ın günlüğü günlüğün hayırlı olsun canım benim iyi ki varsın... |
Cevap: appetite for destruction'ın günlüğü güzel dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. çok seviyorum sizleriark5 maviş cadım günlüğümü yazıp hemen geliyorum actionsmile kaç gündür seninle görüşemedik sevgili günlük kusuruma bakma. sürekli dalgalanma yaşıyorum bi iyiyim bi kötüyüm. bugün kendimden büyük birine hal hatır sordum sonra biraz sohbet ettik. pek uzun sürmedi ama olsun ::) gelişme kaydediyorum. ve o. bütün gün yine peşindeydim. ama yine konuşamadım. hep o arkadaşı yüzünden yanından ayrılmıyor ki. rahat bırak biraz be kardeşim girlhaha izliyorum hep arkadaşı konuşuyor. arkadaşı hiç susmuyor o da hiç konuşmuyor. nasıl bişeydir bu ya. yanlarına gitsem arkadaşı konuşacak benimle. ona neden konuşmuyorsun da diyemem. çünkü bana böyle diyenleri öldürmek istiyorum arada.f678h ama kararımı verdim yarın büyük gün. gidip tanışıyorum. bir de en yakın arkadaşımla konuşuyordum bugün o da ondan hoşlanıyormuş biraz öyle dedi. git dedim şansını dene korktum tabi sonra dediğimden. yok dedi o bana bakmaz. cesaretimi kıramadı tabi. bi keresinde bana bakmıştı çünkü.y789 kendimi inandırdım yine. yarın... çabuk gel. kiss3 |
Cevap: appetite for destruction'ın günlüğü bekledim gelsin diye. kesin kararlıydım. geldiler arkadaşıyla. korktum ama vazgeçmedim. sonra bi anda arkadaşı başkalarının yanına gitti. tek kalmıştı tamam dedim tam zamanı. ama daha adımımı atmadan yanına başka biri geldi. hem bu sefer gelen kişi erkekti. galiba sevgilisiydi. kahroldum. ama tahmin etmeliydim böyle olacağını. hemen yönümü değiştirdim. bitmişti artık boşunaydı. onun için mutlu olmalıydım. olamadım ama şükrettim. en azından o mutlu diye. |
Cevap: appetite for destruction'ın günlüğü Emin olmadan sakınn kendi kendine düşüncelere dalma. . Bak bir yazdıklarına: '''GALİBA''' sevgilisiydi kahroldum. Belki de sevgilisi değildir actionsmile |
Cevap: appetite for destruction'ın günlüğü tek umudumdu o zaten ama ne yazık ki aynı şey bugün tekrar oldu. ayrılmalarını istemem doğru olmaz.sadece arkadaşı da olamayacağıma göre unutmalıyım onu. hatta unutmayı seçiyorum.her gün ne yaptığını bildiğimden karşılaşmamak çok zor olmayacak.artık hiç düşünmeyeceğim onu.daha iyi bi insan olacağım. |
Cevap: appetite for destruction'ın günlüğü Sen zaten iyi bir insansın, kardeşim actionsmile imzama bakk sevincli sen, bunu çözmüşsün t678 Herşeyin enn güzeli ellerinden tutsun y789 |
Cevap: appetite for destruction'ın günlüğü Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:50 PM. |