![]() |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Ben çok pis karamsar yazılar yazarım,yazar-dım yani.Şu sıralar olumsuz yazılar yazamama özürlüyüm,hayranlarım bu duruma çok üzülüyorlar ama yapacak bir şey yok yazamıyorum. Olumluluk pıtırcıklığımın en kötü yanı bu,yazabilmek için köpek gibi acı çekmeliyim ben,kendimi bir depresyondan çıkarıp diğerine sokmalıyım filan. Ne yapalım kısa süren yazarlık (!) hayatım tedavi amaçlı bitmiş bulunuyor. İyiyim,iyi olmak için çok fazla sebebim yok aslında ama iyiyim.Olumsuzlara değil olumlulara takılıyorum artık,"aaa işim yok gücüm yok ne kadar yeteneksiz,vasıfsız bir insanım" demiyorum,"ben çok yetenekli ve donanımlı bir insanım" diyorum. Hoşşştt yani ne yeteneksizliği,gayet yetenekli biriyim. Saçmasapan kıskançlıklarım da yok egom tavan yapmış durumda,kendimi seviyorum,ışıl ışıl parladığımı hissediyorum.Kabullenebilme ne kadar güzel bir duyguymuş haberim yokmuş affetmeyi hiç saymıyorum omuzlarımdan öyle büyük bir yük kalktı ki ruhum özgürleşti hafifledim.Herkesi affettim,kendimi,öğretmenimi,onu,bunu,şunu...vs. Hayat benim karamsarlığımı çekecek kadar güçlü değil ama ben affedecek kadar güçlüyüm,işte bu yüzden sildim bütün geçmişimi tertemiz bir sayfa açtım geleceğime,masum hayaller yazıyorum o sayfaya. Haa bu arada İspanyolca öğrenmeye çalışıyorum en azından yeni bir şeyler öğrenme isteğim var artık ne mutlu bana. Selametle canlar,siz beni kaale almıyorsunuz halbuki sosyallik arttırıcıyı epey dinliyorum ama ben de pek faydası olmuyor sanırım sevincli Mutlu Kalın . |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü aramiza hosgeldiniz. sevgiyle kalin |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Alıntı:
|
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü hersey cok guzel olacak dersen nezaman belli degil. Herzaman olumlamalarda simdiki zamani kullanmaliyiz Hayatimda hersey mukemmel sukurler olsun Rabbim. Tesekkur ederim. Tesekkur ederim. Tesekkur ederim Hersey gonlunce olsun insallah, Sevgiyle kalin |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü bence olumsuz yazilar yazmayin cunku yazdikca negatifleri ustunuze cekmeye devam ediyorsunuz. Yasadiginiz herseyden bir ders almasini bilin. Kendinizi sorgulayin benim bu duruma gelmeme sebep veya sebepler nedir. Ic sesinizi dinleyin affetme calismalari yapin ki yapacaginiz olumlamalar yerini bulsun. Guze paylasimlarinizi hep beraber bekliyoruz. Sevgiyle kalin |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü İşte böyle önerilere ihtiyacım var teşekkür ederim.Genelde olumlamalarda şimdiki zamanı kullanmıyormuşum şimdi dikkatimi çekti. :) Her şey çok güzel demeliyim :) Önerilerinizi dikkate alacağım,zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim. |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Bugün gergin huzursuz bir günümdeyim. Telkinlerin etkilerinden midir ? havalardan mıdır ? bilemiyorum. Bilesim de yok. Sitenin donukluğu dikkatimi çekiyor,bu kadar olumluluk yüklü bir sitede bu kadar donukluk çok yazık biraz hareket getirmek gerek. Sana ne yahu sen bak işine,yaz günlüğünü,dinle telkinini,kapa çeneni ve otur. Gerim gerim gerilmiş durumdayım Seda Sayanın yüzünden daha gergin ve mimiksiz bir ruha sahibim şu an. Selametle canlar,canlanın yahu iki selam verin ne bilimm yorum yazın filan,sosyalleşelim :D |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü y789bu gün zannederssem keyiflerimiz kacık gercekten sana katılmamak mümkün degil neyse gecer diyelim geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Rica ederim. Guzel dusunelim ki hayatimiza guzellikler getirelim. Zaman zaman dalgalanmalar tabii ki olacaktir bircok arkadasimizda oluyor. Biraz zamana ihtiyac var. Rabbim gonlunuzden ne geciyorsa hayirlisi ile olmasini nasip etsin insallah. takildiginiz konularda yazin lutfen tum arkadaslarimiz sevgi dolu ve yardimser. Sevgiyle kalin |
Cevap: Salvamea'nın Günlüğü Alıntı:
Geçer geçer umarım :D teşekkür ederim yorum yazdığın için yine beklerim. Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:25 PM. |