![]() |
Cevap: Zeynep'in günlüğü bunu öğrendiim iyi olldu y789 teşekkürler blissy |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Teşekkürler öneriniz içinsevincli salıdan sonra bu hal devam ederse bitki çayına başlıyorum. Biraz panik oldum nasıl yetiştireceğim bilmiyorum ama yarın erken uyanacağım. Buraya da yazdım artık kaçış yok.Erken uyanacağııım! Bugün dersimin büyük bölümüne çalıştım ama insan emin olamıyor. Böyle sıkışınca genel bir sıkıntı haline giriyorum, alakasız şeyler hakkında üzülmeye başlıyorum. Yatmadan önce buraya gelmek çok iyi geliyor. Çekim yasası hakkında yazılanları tek tek okuyacağım, hayal panomu yapıyorum bugün başladım, çok eğlenceliy789 |
Cevap: Zeynep'in günlüğü erken uyanmak icin bir sebebiniz oldugunda cok daha rahat oluyor aslında hersey. bir tuyo vereyım sokak kedı ve kopeklerıne mama vermek msl. alarm calmadan kalkıyorsunuz. |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Uyku düzenim normale döndü. Ödevlerim bitti, sınavım da geçti. Erken uyuyabiliyorum artık956k Hiç geçmeyecekmiş gibi gelen ama çok çabuk geçen bir haftaydı. Dün direksiyon kursu başladı resmen korkularımla yüzleştimgirlhaha Diğer arabaların geçip durduğu yola çıktığım anı nasıl anlatayım bilmiyorum, artık hiç kaçma şansımın olmadığı bir noktaydıy789Bu sabah da ikinci dersim vardı, iki hoca var öbür hoca çok soğuk iyiki bana bu hoca denk gelmiş benim hocam beni rahatlatmak için ben araba sürerken dünyanın fıkrasını anlattıgirlhaha Bu arada "denk gelmiş" kötü bir tabir oldu değil mi hiçbir şey tesadüf değildirr8977 Bugün kursta son tekrar vardı motor soruları çözülecekti bir gittim ki sınıfta yer kalmamış her gideni geri döndürüyorlardı, zaten bizde olan kitapçıktaki soruları çözeceklermiş, buna üzüleceğime çok sevindim, benim motor çalışmam bitmişti şimdi trafik ve ilkyardım çalışacağım ve soru çözeceğim. Bugün çok koşturdum kafam kazan gibi oldu doğa telkinleri çok iyi geliyor, sakinleşiyorum şu an. Bu arada sosyallik arttırıcıyı listeme ekledim ve 3 senedir okuldan arkadaşlarımla birbirimizin evine hiç gidip gelmemiştik, bir arkadaşım birkaç kişiyi ve beni evine çağırdı sevincli Bir de yılbaşı için bizim okulun vereceği bir parti olacakmış belki oraya giderim. Her sene dışarı çıkmak isterdim bu sefer çıkacağım, vefalı arkadaşlarla çıkacağım. Bu senenin farklı olmasını seçiyorum. Aaa bir de annem ve babam bir gösteriye konsere gitse diye düşünürken babama bedava 2 kişilik troya bileti geldiiy789 annemle bu akşam gidecekler.Ben de evde ehliyet sınavı için çalışacağımdl67 Direksiyon sınavından çok korkuyorum. Hocama arabayı stop ettirirsem ne olacak diye sordum in arabadan diyecekler dedigirlhaha Korkmamam lazım zaten artık direksiyon çalışmaları sınavın olduğu yerde olacak, orayı gördükten sonra imgeleme çalışması yapsam iyi olacak. Çok güzel sürmeyi seçiyoruum! Pazartesi sınavım var yarın ehliyetten sonra bir de ona harıl harıl çalışacağım.Olsun. İyi hissediyorum. Hepiniz iyiki varsınız burası çok güzel blissy Sokak kedi ve köpeklerine mama vermeyi de deneyeceğim bir sonraki hafta. Köpeklere olan korkum geçer hem, biraz gerçekçi olmaya başlarım onların karınları aç benimle bir sorunları yoky789 |
Cevap: Zeynep'in günlüğü harikasın adaşım :) sevgiler |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Sizin harikalığınız sayesinde değişiyorummsevincli teşekkür ederim adaşım iyiki varsın:zpzp:::) |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Zeynepcim merhaba; Biraz geç oldu ama girlhaha günlüğün hayırlı olsun canım...Hep güzel gelişim haberlerinle dolsun taşsın canıımm..Aramıza hoş geldin ark5 http://www.sevdaseli.net/kalp/16.gif |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Hoşbuldukk teşekkür ederim hepimizin hayatı güzelliklerle dolup taşsınblissy Resim de çok şekermişgirlhaha |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Ehliyet sınavı geçtiisevincli kontrol ettim birkaç yanlışım var ama özellikle motorda şüpheye düştüklerim doğru çıktı:zpzp: İlkyardımı çözerken gülmekten kendimi alamadım, bir soru vardı adam donma tehlikesi geçiriyor ne yaparsınız diye a şıkkı kaynar suyla yıkamakkhkh56 niye bu kadar stres yaptıysam, çalışmam yetişsin diye biraz uykusuz kaldım ama eve döner dönmez akşama kadar uyudumy789 össde ne kadar rahattım halbuki, bu sabahki halim çok komikti. Telefonum bu aralar hiç çalmıyor, mesaj da gelmiyor. Ruh eşimi bulduğumu düşünmüştüm ama şansımı kullanamadım.Secret'ın filminde size verilen şansları kullanın diyordu ama kullanamadım, geri çekildim her zamanki gibi, biraz da şaşkınlığımdan. Bana ikinci bir şans verildiğini seçiyorum. Böyle bir seçim yapabiliyoruzdur umarım, kendimi suçlu hissetmek istemiyorum, her şeyin bir nedeni vardır diyorum. Bu şans bana kendiliğinden gelmezse kendim yaratacağım. Tarihini de belirledim. Bazen o ruh eşime mesajlar yazıyorum telefonumdan, taslaklara kaydedip okuyup siliyorum göndermiş gibi hissediyorum. Her ortak noktam olan insanı ruh eşim zannetmek istemiyorum. Mesajları doğru almak istiyorum. Gerçekleştiğinde yöntemlerimi yazacağımy789 16 ocakta gerçekleşiyor buraya da yazdım hadi bakalım. Artık pazartesi günkü sınavıma çalışmaya başlamalıyım. Kendine güven, sosyallik arttırıcı, kendine güven, sosyallik arttırıcıgulensmiley |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Alıntı:
resimde güzeel mutluluğun daim olsun zeynepçiğim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:33 AM. |