![]() |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Canımmm teşekkür ederim umarım ukalaca gelmiyordur yazılar :D Aslında günlüğe öyle başlamamıştım ama şu son zamanlarda bir toparlanmaya çalışma sürecine girdim, öyle olunca da böyle bir moda girdim. Zamanla sakinleşicem gibi geliyor, siz yanımda olun ben elbet düzelirim k8908 |
Cevap: Zeynep'in günlüğü http://img210.imageshack.us/img210/8020/sikpasta.jpg ZEYNEP'im pastayı da getirdim hadi mum koyalım da üfle.. doğumgünün kutlu olsun tekrardan. seni çok seviyorum.. |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Melek gibisin valla:) Ben de tam kendi kendime mutlu yıllar yazmaya gelmiştim o kadar mutlu oldum ki :) Çok teşekkür ederim iyiki varsın Rima'mkiss3kiss3kiss3 Mum yetmiycek yakında ama:D Dileğimi dileyeyim de üfleyeyim mumları y789 Hepimiz bol sağlıklı mutlu huzurlu bol aşklı ( :)) başarılı yıllar yaşayalımmmm:) |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Parti mi var? :))) Mutlu yıllar sevgili Zeynep dileğim yeni yaşının sana istediğin tüm güzelliklerden fazlasını getirmesi.http://img339.imageshack.us/img339/5873/087pi7.gif |
Cevap: Zeynep'in günlüğü Alıntı:
|
|
ben teşekkür ederim canım benim. ukalaca olurmu böyle gayet iyi yerinde biraz meltem eser gibi seyrinde ama içinde anlam dolu söcükler daha ne olsun böyle iyisin tatlım devam ;) bu arada doğrum günn kutlu olsun şekerim resim eklemeyi falan bilmiyorum o yüzden bieşey yapamadım ama kalbimden ve hayatımdan mutluluklar gönderiyorum (en büyük hazinemi) ve öpüyorum nice senelere inşallah her geçen yıl seni gençleştirsin emiiiii girlhaha |
|
Cevap: Zeynep'in günlüğü Yeni bir ortamda olduğum için özgüvenimi, dik duruşumu yitirmeye başladım. Kendimi ifade edemiyorum, dikkatler üzerime çevrildiğinde ellerim titriyor, çok heyecan yapıyorum. Telkinleri dinlemeyeli epey zaman olmuştu. Yeniden başlamayı ve eskisinden de daha iyi olmayı seçiyorum... |
Cevap: Zeynep'in günlüğü nerelerdeydin sen :(( özledim seni.. hem pozitif olacaktık hanii.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:01 AM. |