![]() |
Emine'nin günlüğü :) bu siye çoktandır üyeyim aslında ama günlük açmak daha yeni kısmet oldu.aslında normalde de günlük tutuyorum ama bi de buraya yazmak istedim.burdaki insanların samimiyetine çok inanıyorum ve sorunlarımı paylaşabileceğime inanıyorum.çünkü bazen insan bazı şeyleri çevresindekilere anlatamıyor.(yada onlar bitürlü kendilerini anlatmaktan karşıdakini dinlemeye fırsat vermiyorlar)bazende kalabalıkta yalnızlığı yaşıyorum(aslında çoğu zaman) Allah'tan telkinlerin yararını görüyorum ve sorunlarımı içimde büyütmeden umutla çözebiliyorum.Neyse inşallah bundan sonra buraya yaşadıklarım güzelliklerden bahsederim... |
Cevap: Emine'nin günlüğü :) iyiki varrsınız iyiki günlük açtınızz ::))) hayırlı olsun iyi bayamlar iyi akşamlar iyi hayatlar iyi paylaşımlarr ::))) |
Cevap: Emine'nin günlüğü :) emine hanım ;) hayırlı olsun günlüğünüz takipciniz olcam :):):) |
Cevap: Emine'nin günlüğü :) günlüğünüz hayırlı olsun güzel mesajlarla dolsun956k |
Cevap: Emine'nin günlüğü :) |
Cevap: Emine'nin günlüğü :) cvplaraınız için çok teşekkür ederim sizlerede mutlu bayramlarblissy |
Cevap: Emine'nin günlüğü :) günlüğünüz hayırlı uğurlu olsun mutluluk getirsin emine hanım. sevgiyle kalın. |
Cevap: Emine'nin günlüğü :) eminecim gunlugunu takip edicegim bizlerede moral oluyor ,kendine iyi bak |
Cevap: Emine'nin günlüğü :) derya hanım ve genco ilginiz ve samimiyetiniz için çok teşekkür ederim inşallah hayırlı olur. |
Cevap: Emine'nin günlüğü :) CANIM, HAYIRLI OLSUN GÜNLÜĞÜN...... HER ŞEY GÖNLÜNCE OLUR İNŞALLAH...YÜREKTEN DİLİYORUM BUNU....actionsmile MUTLU OL.....SEVGİLER......BAHARCIK'TANs456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:19 PM. |