![]() |
cyber_shoot günlügü evet bende kendime günlük acıyorum hergün gelişmeleri yaacagım tatilsmiley |
Ynt: cyber_shoot günlügü Yaz tabii arkadaşım, inan içindekileri paylaşmak insana çok iyi geliyor, günlüğün hayırlı olsun, paylaşımlarını bekliyoruz smiliyface |
Ynt: cyber_shoot günlügü teşekürler ilginiz için ben degişiklikleri yazıcam günlük dün buldum siteyi süper bişiy ben bilmesemde neyden balıcamı ego tatimiyle başladım az cok metafizikle ilgilenmeye başladım |
Ynt: cyber_shoot günlügü merhabalar günlügüm diye başlıyayım 2 gün önce akşam siteyi keşfetmeme karşın olmaz böyle birşey ya günde 10 saat ego güçlendiriciyi dinliyorum ya mükkemmel hissediyorum sabah kalktım cekim yasası bügün cok güzel olucak diye içimde inanılmaz bir enerji var aksilikler oldukca ben umursamadım ve düşünmedim düzeldi inanamadım olmaz böyle bişiy ve içimden keşke su olsaydı dedim ve oldu yok böyle birşey ya inanılmaz bişiy içimdeki enerjiyi gisediyorum sevgi ile kalmak dilegiyle yeahhhhh içimdeki enerji mükemmel kesinlikle müzik rahatlatıyor ve pozitif düşünmemi sagladı ben istedigim herşeyi yapabilirim sadece olanakların hazırlanması için bekliyorum okadar istemek yeterli derty derty derty |
Ynt: cyber_shoot günlügü Hoş geldin buranın nasıl bir dipsiz kuyu olduğunu yakında anlarsın.insan buradakilerin öğernme hızına yetişemiyor. Bütün dileklerin seninle olsun. smiliyface |
Ynt: cyber_shoot günlügü teşekür ederim iyi dilekleriniz için bende ögrenmeye ac biri olarak okumaktan ve ögrenmekten yılmadan sitedeki yaszıları atlamdan okuyorum ortam cok güzel smileydance ben etkilerini okumadım sadece müzikleri indirdim dinledim bilinc altı olmasın diye etkileri okumadım ama yapabileceklerimi okudum istiyorum düşüünüyorum ve olacak olmasını bekliyorum ben cok rahat olmayı düşünüyorum ve istiyorum cok mu istedim ne clapping isticem istiyorum istedim yeah cocuk gibi oldum sevgi dolu içim kimsenin beni kırmasına izin vermiyorum aksiliklerle dolu hayatım olsada 23 yasının vermiş oldugu enerjiyi kullanıyorum aksilikleri düşünmüyorum yada aldırmıyorum herşeyi kulanmaya olanakları zorlamaya hazırım yeahhhh derty |
Ynt: cyber_shoot günlügü günaydın yine ben :D dün gece hiç uyuyamasamda bütün gece müzik kulaklarımda cınladı durdu ama dinlemiyorken :D o nasıl oldu anlamadım cok ilginc tüm gece boyunca ancak 1 saat uyudu isem garipte bir rüya gördüm buda ilginc rüyamda sol elimde yara varmış oda kabuk baglamış ve kabuk elimde ama kan felan yok yara da kurumus ve daha ilginc bunun rüya oldugunu biliyorum ve dahası rüyabitince sabah anlamına bak unutma diyorum rüyamda kendime ben mi kafayı yedim yoksa rüyamı sacma anlayamadım ama enerji yok bügün içimde ama üzgünde degilim smileydance ama cokta mutlu degilim guitar ısrarla dinliyorum |
Ynt: cyber_shoot günlügü Dinlemeye Devam Et Derim.. MEsela Ben Rüyalarımda (Nedense Bütün Rüyalarımda.. ) Aynaya Bakarım Ve Kendimi Çok Kötü Görürüm.. Böyle Çaresiz Modeli Yani.. Ama Bugünkü Rüyamda Gözümden Sevgi Ve Yaşam Enerjisinin Fışkırdığını Gördüm .. Düşün Yani Rüyaların Bile Değişiyor.. O Yüzden BASTIR.. art56art56 |
Ynt: cyber_shoot günlügü sevgili cyber_shoot günlüğün hayırlı olsun... b456 zamanla ne kadar güzel bir iş yaptığının daha çok farkında olacaksın... blissy yazmak en iyi terapi ve hedeflerimize ulaşmamız için en etkili yollardan birisidir... pc05 telkinleri düzenli olarak dinlemene ve etkilerini bizimle paylaşıyor olamana çok sevindim.. teşekkür ederim... ark5 nacizanet tavsiyem.. imgeleme çalışmaları bilinçaltı için çok önemlidir.. avatarında değişiklik yapmak istersen içinin derinliklreinde çok mutlu olacak olan bir yan açığa çıkacaktır bence.. art56art56 rüyalarını yaz mümkün oldukça.. yaşadığın olaylarıda yaz.. böylece kendi rüya rehberini olauşturacaksın.. herbirimizin bilinçaltı kodları farklıdır ve buna bağlı olarak gördüğümüz rüyaların manalarıda farklıdır.. uykulusmile rehber bölümümüzü inceledin tahminimce.. bilinçaltı ile ilgili bölümümüzüde karştır. mutlaka işine yarar bilgiler bulacaksın.. thumbsanim sevgiler.. actionsmile |
Ynt: cyber_shoot günlügü teşekürler ilginiz için ben avatar anlamdım ama degiştireyim mi avatarı yada ne anlamda imgeleme çalışmaları bilinçaltı için çok önemlidir.. bide bunu anlamadım ben daha yeniyim hani acıklamak isterseniz ben ögrenmeye hazır şekilde bekliyorum rehber bölümünü inceledim şimdi tekrar bakıcam hala dinliyorum müzikleri süper bişiy ders calışırken bile dinliyorum rahatlıyorum her olayı paylaşmaya calışacagım teşekürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:57 AM. |