Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   fgceker'in günlüğü :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372905-fgcekerin-gunlugu.html)

fgceker 28-09-2009 03:56 PM

Cevap: fgceker'in günlüğü :)

Neredeyse bir haftadır rüyalarım tuhaflaşmaya başladı,Sürekli pis ortamların içinde buluyorum kendimi.Oraya nasıl gittiğimi hatırlamıyorum ama sürekli bir çaba içinde oluyorum ve nedense oraya hep sevdiğim insanlar tarafından götürüldüğümü hatırlıyorum ve hem onları hem kendimi ordan çıkartmaya çalışıyorum. bad45

Telkinleri ilk dinlediğim zaman bu tür sorunlarla hiç karşılaşmamıştım şimdi böyle bir şeyle karşılaşmak beni şaşkınlığa düşürdü.Anlamlandırmaya çalışıyorum rüyalarımı ama bir türlü bana ne anlatmak istediklerini bulamıyorum.Sabah yatağımdan kalktığım süreden itibaren aklım gördüğüm rüyalarda takılı kalıyor ve kendimi tuhaf hissediyorum.Umarım bu bir dalgalanma sürecidir ve ben bunu çabuk atlatırım. dunk56

Belgin ∞ 30-09-2009 01:09 AM

Bayılırım rüyalara :)

Üzerinde çalışmaktan en çok keyif aldığım zaman dilimleridir kendileri. Her gece başka bir alem, her sabah çözümlenmiş, rüyada bilgelik alınmış sorunlar, sorundan çıkmış artık.

Ben de çok görürüm bu tarz rüyalar, hatta çok çok daha fenalarını. Bu tarz rüyalarda o günlerdeki ruh haline bir bakmanı tavsiye ederim.

Sevdiklerin tarafından götürüldüğün yerlerden bahsetmişsin, rüya yorumcusu değilim ama bir kaç soru belki bulamadığın cevaplarına yardımcı olabilir.

Bugünlerdeki ruh haline sahip çıkıyor musun? Yani negatif bir ruh halindeyken bile evet bugün negatifim ve bunu doya doya yaşamalıyım, insanlar beni yanlış anlayacaklar diye gülümsemek zorunda değilim, yapmacık davranmak zorunda değilim diyebiliyor musun? Çoğu zaman yanlış anlaşılmaktan korktuğumuz için o ruh hali bize ait değilmiş gibi davranmaya başlarız ve bu bir anlığına iyi gelse de daha çok onun içine batmamıza neden olur. Böyle durumlarda kabullenmek ve yaşamak en doğru olanıdır aslında.

İnsanlara yardım etmeyi sevebilirsin tamam ama kendi yaşamak istedikleri şeyleri yanlış dahi olsa yaşamalarına izin veriyor musun? Yoksa bu yaşayacağı şey yanlış, ters bir adım olur onun için diyerek oturup uzun uzun anlatıyor musun? Anlatıyorsan da bunun senin fikrin olduğunun farkında mısın? Ve bir öğretiye karşı durduğunun, geciktirdiğinin belki?

İnsan sevdikleri hep yanında olsun ister, bu çok insancıl. Ama daima yanında olmaları pahasına onları omuzlarına almaya başlar bir zaman sonra. İlk başlarda o yük taşınabilir ağırlıkta gelse de zamanla hem duygusal hem bedensel yönden külfet olmaya başlar. Aslında o kişilerin de ayakları, elleri vardır ama koruma iç güdüsü denen duygu çepe çevre sarar ve yardım etmeliyim dürtüsü oluşturur. Böyle bir duyguya sahip misin bugünlerde?

Sorularla gördüğün rüyalara çok net cevaplar alman mümkün. Her rüya biliyorsun ki bir bilgelik sunar hayatımıza. Bize kalansa doğru zamanda doğru soruları sormak ve cevapları kabul etmektir. Umarım az da olsa bir ışık olabilmiştir yazdıklarım. Doğru cevaplara götürmeyebilir belki ama bakarsın başka sorular gelir senin de aklına :)

Rüyalarının sana her zaman en derin bilgelikleri sunmasını dilerim Fgceker'cim.

Sevgiyle..

fgceker 30-09-2009 03:41 PM

Canım redflowerscım;

Herzamanki gibi aklımda gezinip duruveren sorularıma cevap oluverdin.Evet yaşadığım bir olaydan sonra bu rüyaları görmeye başladığımı senin mesajını okurken fark ediverdim.Aslında durumdan çok rahatsızım çünkü çok değer verdiğim bir arkadaşım tarafından haketmediğim bir şekilde yargılanıp,kırıcı cümlelere maruz kalmıştım.Ama etrafımdaki insanlarada ne kadar üzgün olduğumu ve kırgınlığımı belli etmemeye çalışıyordum.

Şu üzüntümü hakkıyla yaşayamamam zaten cumadan beri beni yeterince huzursuz ediyordu.Ama bunun rüyalarıma bu şekilde yansıyabileceğini hiç akıl edemedim utananadam.Hatta o gün ağlamak istemiştim ama yanımda başka bir arkadaşım olduğu için bunu yapamamıştım ve kaç gündürde yapamadım ve bu sabah uykumdan ağlayarak uyandım rt67,rüyamda da ağlıyordum ağla2

Cevap gerçektende hep içimizde,seninde dediğin gibi doğru soruyu sorabilmek önemli olan.

Desteğin için çoook çoookk teşekkür ederim canım.Şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum ve o kişiye söylemem gereken ama kırılmasın diye söylemediğim şeyleri artık kesin kez söylemem gerektiğini biliyorum.Cumadan beri çektiğim eziyet sanırım yeterli y789

fgceker 03-10-2009 10:43 PM

Ekimin 18 ini iple çekiliyorum,izmirdeki seminere katılmak için günleri sayıyorum....Herkese her tanıdığıma hatta tanımadıklarıma bile izmirde bir seminer olabilir mi diye sorarken sevgili redflowers'ın 18 ekim İzmir seminerini haber veren yazısını okuyunca gözlerime inanamadım.Çekim yasasının harikuladeliğine bir kez daha şahit oldum girlhaha girlhaha girlhaha
İstedim,istedim ve kendime çektim.Hemde benim için en doğru zamanda ve en doğru şehirde girlhaha girlhaha

Seminer için emek veren herkese kucak dolusu teşekkürlerimi sonuyorum.Sizlerle ve sizin gibi yüreği güzel pek çok insanla tanışma fırsatını bana sağladığınız için utananadam utananadam utananadam

ComRad3 23-10-2009 10:57 AM

sevgili fgceker boy uzatma telkinini uygunsa paylaşabilir misin?

Purplelight 23-10-2009 04:49 PM

Sevgili fgceker;

Ben de Muhammed Bey hayranıyım desem yeridir... Ben de bugun günlüğümde onun sık sık incelediğim sitesini tavsiye etmiştim ki daha sonra senin de Muhammed bey hayranı oldugunu gördüm az önce... www.yetenek.com adlı sitesinde konuşma-video kısmı benim en çok istifade ettiğim bölümdür.....Yüzü aşkın kişisel gelişim konuşması vardır orada...Somut, net, gerçekçi ve akıcı uslubuyla müthiş bir etki bırakıyor dinleyende...Ve bu hizmeti sessiz sedasız, reklamsız ve en önemli hiç bir ücret talep etmeden sonuna kadar bizlerle paylaşıyor...Bir sohbeti bazen üst üste dinlediğim de olur... Çok beğeniyor ve ben de senin günlüğün vesile ile bu günlüğü ilgiyle takip edenkere tavsiye ederim...

fgceker 30-11-2009 05:26 PM

Alıntı:

Purplelight Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 558445)
Sevgili fgceker;

Ben de Muhammed Bey hayranıyım desem yeridir... Ben de bugun günlüğümde onun sık sık incelediğim sitesini tavsiye etmiştim ki daha sonra senin de Muhammed bey hayranı oldugunu gördüm az önce... www.yetenek.com adlı sitesinde konuşma-video kısmı benim en çok istifade ettiğim bölümdür.....Yüzü aşkın kişisel gelişim konuşması vardır orada...Somut, net, gerçekçi ve akıcı uslubuyla müthiş bir etki bırakıyor dinleyende...Ve bu hizmeti sessiz sedasız, reklamsız ve en önemli hiç bir ücret talep etmeden sonuna kadar bizlerle paylaşıyor...Bir sohbeti bazen üst üste dinlediğim de olur... Çok beğeniyor ve ben de senin günlüğün vesile ile bu günlüğü ilgiyle takip edenkere tavsiye ederim...

Sevgili Purplelight güzel paylaşımın için çook teşekkür ederim.İşlerimi bitirir bitirmez hemen bakacağım y789

fgceker 30-11-2009 05:29 PM

http://sl.glitter-graphics.net/pub/8...ckj7tx906y.gif

Ben mutluluğu seçiyorum.
Ben harekete geçmeyi seçiyorum.
Her şeye yetecek yeterli zamanım ve gücüm var

aybükem 01-12-2009 09:33 AM

Alıntı:

fgceker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571904)

Ben mutluluğu seçiyorum.
Ben harekete geçmeyi seçiyorum.

Her şeye yetecek yeterli zamanım ve gücüm var

hoş geldiniz paylaşımlarınızı ve sizi özlemiştimsevincli

fgceker 01-12-2009 01:00 PM

Küçük bir erkek çocuk,annesine sordu:
''Niçin ağlıyorsun?''

''Çünkü ben kadınım'' diye cevapladı annesi.

''Anlamadım '' dedi çocuk.

Annesi,çocuğu kucaklayıp, ''Hiç bir zaman anlayamayacaksın!'' dedi.

Babasına,''Baba ,annem niçin ağlıyor?'' diye sordu.

Babanın cevabı:
''Bütün kadınlar sebepsiz ağlayabilen yapıdadır'' oldu.

Küçük çocuk büyüdü,yetişkin adam oldu,hala kadınların niçin ağladıkladıklarını keşfedemedi. Nihayet öldükten sonra cennete gittiğinde Allah'a sordu.

''Allah'ım! '' dedi, ''Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?''

''Ben kadınları özel yarattım! Tüm yaşamın ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar,doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının nankörlüğüne dayanabilecek kadar iç kuvveti verdim. Başkalarının kuvveti kalmadığında,devam edecek azmi;ailesinin hastalığında,yorgunluğa pabuç bırakmayacak kudreti verdim. Her türlü şart altında,hatta kendilerini çok kötü incitseler de, çocuklarını sevme duygusallığını verdim. Bu duygusallık, her yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına,sorunlarını dinleyip paylaşmalarına yardım ediyor.Kocalarını tüm kusurlarıyla sevmek kuvvetini verdim.Onlara,iyi bir kocanın eşini asla incitmeyeceğini fakat bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranışlarda bulunabileceğini anlamalarını sağlayacak duyarlı bir zeka verdim. Tek zayıflık olarak kadınlara gözyaşı verdim;tamamen kendilerinin sahip oldukları,ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere. İnsanlık için bir gözyaşı...'' diye cevapladı...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:52 AM.