Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   fgceker'in günlüğü :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372905-fgcekerin-gunlugu.html)

fgceker 06-07-2010 10:52 PM

Cevap: fgceker'in günlüğü :)

Tanrı'nın sevgisinin beni burada ona emanet ettiği, Tanrı'nın meleği, sevgili koruyucum;
Aydınlatmak,korumak,rehberlik etmek için,
bugün (veya bugece) Hep yanımda ol.

fgceker 09-07-2010 10:13 PM

Ütü meleği diye bir melek var mı acabadusun2dusun2

Eğer varsa acil bana yardıma gelse çoook iyi olucak..

Bu kadar ütü nasıl yapılıcak bilmiyorum girlhaha girlhaha girlhaha
Dağlar dağlar kadardunk56

fatamorgana 10-07-2010 12:02 AM

Canım çok süslü bir günlüğün var. Çok iç açıcı. Bu kadar resimli, renkli olunca herşeyin yolunda olduğunu düşündüm. Ama sanırım pek öyle değil : ( Umarım hayatındaki gelişmeler de böyle renkli olur.

fgceker 10-07-2010 12:35 AM

Alıntı:

fatamorgana Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756991)
Canım çok süslü bir günlüğün var. Çok iç açıcı. Bu kadar resimli, renkli olunca herşeyin yolunda olduğunu düşündüm. Ama sanırım pek öyle değil : ( Umarım hayatındaki gelişmeler de böyle renkli olur.

Günlüğümü ziyaret edip beni onurlandırdığın için çoook teşekkür ederim sevgili fatamorgana...

Hepimizin hayatında bol bol mutluluk olsun ki bizlerde onu etrafımıza dağıtıp çoğaltabilelim...Sevgiyle kal canıımmgirlhaha girlhaha girlhaha

fgceker 10-07-2010 07:06 PM

Çoook heyecanlıyım çoookkk sevincli sevincli sevincli

İçim kıpır kıpırdan bile daha kıpır, o kadar yani girlhaha girlhaha girlhaha

Ne demek istediğimi anladınız sizz dl67 dl67

Kulübü çook seviyorumm,herkeşler,herkeşler gelsin orda arınıp mutlu olalım istiyorum...

Biz mutlu oldukça mutluluğumuz etrafa saçılsın böylece herkes mutlu olsun istiyorum girlhaha girlhaha girlhaha

blissyblissyblissy

Hadi bakalım başladık...Sonumuz hayır olsun dl67 dl67 dl67

Herşey çoook güzel olucak çooookkk smil56

Arınalım ,arınalım,arınalım... girlhaha girlhaha girlhaha

gunesim 10-07-2010 07:27 PM

kiss3kiss3kiss3

fgceker 10-07-2010 11:35 PM

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...t-teorisi.html

Bu teoriye göre 1560 cumartesimi kullanmışım bile,hatta çoğunluğunu ziyan etmişim bile ağla2 ağla2 ağla2

Ohhh my god dunk56 dunk56 dunk56

Bana elime kalan yaklaşık olarak 2340 cumartesi dl67 dl67 dl67

Neyseki ucundan sıyırmışım yrl78

Koşşş koşşş koşşş blissyblissyblissy

http://i213.photobucket.com/albums/c...0b2888f3c1.gif

fgceker 11-07-2010 10:41 AM

" Üşüdüm." dedim.
- " Bir dakika, üstüme birşeyler alıp geliyorum." dedi.
- " N...
asıl ya, üşüyen benim ama?" dedim.
- " Tamam işte, sen içimdesin ya." dedi.
- ' I. S. I. N. D. I. M. . . '' utananadam utananadam utananadam utananadam

http://i213.photobucket.com/albums/c...0b2888f3c1.gif

fgceker 17-07-2010 02:21 AM

Öyle kırgınım ki insanlara ağla2 Olanları anlamlandırmakta zorlanıyorum.Artık olan olaylara yada söylenen sözcüklere birer anlam yüklemeye çalışmaktan ve kendince haklı bir sebebi vardır mutlaka ki böyle davranmıştır demekten ölesiye yoruldum ağla2 ağla2ağla2

Bakıyorum sadece uzaktan izlemeye devam ediyorum.Yapabileceğim en sağlıklı şeyin artık bu olacağını düşünüyorum.Aksi taktirde biliyorum ki o insanlar gözümden fazlasıyla düşecekler....Ne acı,Ne çok can yakıcı....

Kafamızda oluşturduğumuz imajlar var insanlara,karakterlerine biçtiğimiz anlamlar var....şöyle biri ,böyle biri diyoruz kendimizce...Ama buna neye göre karar veriyoruz ki???

Bu aslında sağlıksız değil mi???O insanlarla belirli olayları yaşamadan nasıl karar verebiliyoruz ki bütün bunlara.....

Sonrasıı.....

Sonrası mı??? Sonrasıyla ilgili bildiğim tek şey koca bir boşluk,geriye kalan tek şey hayal kırıklığıyla birlikte kırgınlık.....

Neden bunca anlam yüklemek acaba hayatımızdaki insanlara....Neye göre değer verip neye göre değerlerini düşürürüz ki insanlarında bunca üzüntüyü sıkıntıyı çekiveririz bir anda kendimize......

İnsanları eleştirmek ne kolay...

Sizi attığınız adımlar için suçlu hissetmelerini sağlamak ne kolay.....

NEden kimse durupta şöyle bir kendine bakma gereği görmüyor acaba?Yıllar içinde kendi attığı adımların sonucuna bakma gereği görmeyipte başınıza gelen bir şey için sizi sorumlu tutup sonrada işte hala bir şey yapmazsan,o insanın önüne geçmezsen bu kişi ileride başkasına da aynını yapabilir diyor,hemde hiç düşünme gereği bile görmedenağla2....

Neden karşımızdaki insanı anlamaya çalışmak bu kadar zor?

Neden kendimize şöyle bir dönüpte bakmıyoruzda hep karşıdakini eleştirip,ona yapması gerekenlerle ilgili direktifler veriyoruz??

Neden önce bir kendimize dönüp bakmıyoruz ki....???

Acaba biz bu durumu düzeltmek için kendi adımıza ne yaptık,Bunca yıl bir insanın nasıl olduğunu bilerek ona tolerans göstererek tüm bunlara sebep olduğumuzu neden görme gereği bile görmüyoruz...
.

Karşımızdaki insana iyi misin bile diye sormuyoruz ama hemen yapması gerekenleri sıralayıveriyoruz.Bu kadar zor olmasa gerek bir insanın duygularına geröekten önem verip,o kişiyi lafta değilde gerekten önemseyip değer vermek,hemde sırf insan olduğu için....

Neden bir insanı sırf yapmak istemediği hemde haklı sebeplerden dolayı,bir şey için suçlu hissetmesine neden oluyoruz da.Durup kendimize bakmıyoruz.Acaba biz bu güne kadar ne yaptık diye....

Aklım kalbim fena halde karışık....sanırım Kendimi önemsemenin zamanı çoktan geldi de geçti biledusun2dusun2 ÇOOOKKK İnce düşünmemeyi ne ara öğreneceğim acaba dunk56

Nasıl benim canım yanmış ağla2 ağla2 ağla2

O melek kanatlarını almalıydım kendime dunk56 dunk56 dunk56

Bak işte gene lazım oldularağla2 ağla2 ağla2

Takıp kaybolasım var gene ortalardan ağla2 ağla2 ağla2

yelda_k 17-07-2010 11:51 AM

küçük kanatlı melegım benimm

maleseef işte insanlar bolee herkess bazen okadar kırıcıkı ..
neden ne ıcın amacları nee..yada kırdıktan sonra pişman olmakk ne ölçude dogruu ınan bılmıorumm.vede pişman olmakk cok yersızz..bugune kadar cok kırıldıgım ınsanlarr hep pişman oldularr ..onları affettım ama asla hıc bırsey eskısıgıbı olmadı içim o kişilere karşı ...cunku ben bıle farkında olmasamdaa aslında onları affedememısımm...

ooo67

daha farklı insanlar ıstıyorumm..çevremdekılerı degıstıremem benım bunaa ne gucum nede ınancım varr ..kendım hıcc degısememm cunku ben bu halımı sevıyorumm..kırılgan yerı gelınce küsüp tekrar barısann...bazen cok sessızzz..buna ragmen gulmeyı cok sevn ....ben gercekten degısmek ıstemıyorum ...keske kımse degıstırmeye calısmasaaa ..köktuluk yaymasaaaa..bazen kendımden bıle bıkıorum
O0

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:26 PM.