![]() |
kelebek'in gunlugu oncelikle merhabalar, gecen hafta tesadufen buldum siteyi (tesaduf diye birsey var mi:)) inceledim forumlari okudum. ben cok sabirsizim yakinimdakilere (eşime oğluma kızıma) hemen öfkeleniyorum.oğluma (yaş 8)çok bağrıyorum. dingin huzurlu biri olmak istiyorum.yoruldum arik ortada hic birsey yokken mutsuz olma huyumdan.hemen mutsuzluk buluveriyorum her ortamda. iste,arkdas ortaminda mutluluk kelebegi gibiyim eve gelince sanki elbisem değişiyor. ipoda yükledim bugün başlıyorum. inanmıyorum. ama deneyeceğim. |
Cevap: kelebek'in gunlugu Hoşgeldiniz. Günlüğünüz hayırlı olsun. Evet tesadüf diye bir şeyin olmadığı söylenir. Belki de bişeylerin başlangıcıdır sizin için.super Olumlu ve güzel şeyler olması temennilerimle..actionsmile |
Cevap: kelebek'in gunlugu Dun gece dinledim, sanirim 5-6 saat dinlemisimdir sonra kulagimdan cikmis farkettim:)) bugun de oglen tatilinde is yerinde dinledim. bu kadar cabuk etki beklemek cok utopik bu kadar cabuk etki gormek de etki gorme beklentisinden kaynaklaniyor denebilir ama her ne olursa olsun, bugun sabaha gore su an itibarıyla daha iyi oldugum bir gercek. bir zarari olmadigina gore fayda bulmayı umarak dinlemenin hic bir mahsuru yok diye dusunuyorum. erken kalkmayi da ekledim.cunku yataga yapisiyorum resmen, iki dakika bes dakika saat otelemekten biktim.erken kalkiyorum ama mecbur oldugumdan, oysa ben gunu yasamak icin erken ve zinde kalkmak istiyorum. |
Cevap: kelebek'in gunlugu saati 07:00 a kurmustum, sanki saat calmis gibi, 06:55 te cin gibi uyandım. bugun keyfim cok yerinde, enerji doluyum mutluyum en onemlisi aylardir olmadigim kadar huzurluyum. lutfen anlik gecici seyler olmasin hissettiklerim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:06 PM. |