Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

suzzy'nin günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri suzzy'nin günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: suzzy Nickli Üyeden Alıntı ilk defa böyle bir şey oldu... tamı tamına 20 yıldır içtiğim hatta bırakmayı aklıma bile getirmediğim sigarayı iki gündür içimyorum.... cumartesi sabah birden bire eşime artık sigarayı bırakmanın zamanı geldi dedim ve içmedim... sanki bu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

suzzy'nin günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-07-2009, 11:28 AM   #12 (permalink)
Yüzbaşı

ismira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to beholdismira is a splendid one to behold
Standart Cevap: suzzy'nin günlüğü

Alıntı:
suzzy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ilk defa böyle bir şey oldu...

tamı tamına 20 yıldır içtiğim hatta bırakmayı aklıma bile getirmediğim sigarayı iki gündür içimyorum....

cumartesi sabah birden bire eşime artık sigarayı bırakmanın zamanı geldi dedim ve içmedim...

sanki bu günün gelmesi için belli bir zamanın geçmesi gerekiyordu...çok ilginç hemde çok....

20 yıldır o mereti ben içmemişim gibi şu an dönüp yüzüne bakmamam gerçekten çok ilginç...

ama her ne oluyorsa gerçekten güzel oluyor...

zaten onca bilgi eğitim kişisel gelişim her zaman arınmaktan bahsediyor....

artık kendime yakıştıramamaya başlamıştım...sanırım ben şimdi kendimi tam arınmış hissedicem..
seni seviyorum...özür dilerim...lütfen beni affet...teşekkür ederim..

Sevgili suzzy, olumlu gelişmeler ve olumlu haberler hepimizi mutlu ediyor.

Sigarayı bırakmanla ilgili aktardığın durumun çok hoş, seni yürekten kutluyorum.

Ben de çok koyu tiryaki olmamakla birlikte, sigara içicilerden biriydim. Çocuğum olmasına karar vermemle birlikte sigarayı bıraktım. Üç ay sonra hamilelik, sonra doğum...Kızım bir yaşını doldurduktan sonra tekrar başladım. Bir yıl kadar sonra ikinci çocuğa niyetlenip yine bıraktım. Yine üç ay sonra hamilelik, arkasından doğum... Birinci hamilelikte ara sıra canım çekmişti, ama ikincide hiç isteğim olmadı. Bir daha da içmedim ve ilginçtir ki senin de dediğin gibi hayatımda daha önce hiç sigara olmamış, ben onu hiç tatmamışım, tanımamışım gibi bir duygu oluştu. Öyle de gidiyor. Bunun gerisinde sigara kullanımını ve özellikle de bağımlılığı kendime yakıştıramama, doğama aykırı bulma gibi duygu ve düşüncelerim vardı ve bir şekilde içselleşmişti sanırım.

O yüzden seni iyi anladığımı sanıyorum.

Algıladığım o ki, sen de artık bu işi bitirmişsin. Bilinçaltında çözümlenmiş her şey. Orada çözümlendi mi iş tamamdır bildiğin gibi. Böylelikle, sen zorlamadan, kendiliğinden gerçekleşen süreçleri yaşamanın hazzı bambaşka değil mi?

Darısı tüm arzu edenlerin başına...

Seni seviyorum
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
ismira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« NEDEN??? | sineff'in gunlugu »