Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   suzzy'nin günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/3285-suzzynin-gunlugu.html)

hava-hoş 05-01-2008 07:09 PM

Ynt: suzzy'nin günlüğü

hülyaa aldın gittin beni beee... birden kendi çocukluğumu ,kendimin çocuğu oalrka düşündüm...ben onun annesiyim ,o benim kızım....ayyy çok hoş beee sıkı sıkı sarıldım öptüm küçük funda ya..ısırdım yanaklarını,,çok sessiz ve masum bakışları vardı benim kızımın ve eeee,,,,biliyor musun,böyle sevilmeyi ,ısırılmayı ,öpülmeyi çok özlemiş...... agl34

kendi çocuklarımdan azcık çalsamda ,,bazen de kendi çocukluğumamı sevgi ler sunsam ne ?????? ağla

suzzy 07-01-2008 12:31 PM

http://img138.imageshack.us/img138/6...largunu3qf.gif

suzzy 07-01-2008 12:33 PM

http://img209.imageshack.us/img209/7347/akakot0wn0.jpg

25emel 07-01-2008 12:40 PM

Alıntı:

fund Nickli Üyeden Alıntı
hülyaa aldın gittin beni beee... birden kendi çocukluğumu ,kendimin çocuğu oalrka düşündüm...ben onun annesiyim ,o benim kızım....ayyy çok hoş beee sıkı sıkı sarıldım öptüm küçük funda ya..ısırdım yanaklarını,,çok sessiz ve masum bakışları vardı benim kızımın ve eeee,,,,biliyor musun,böyle sevilmeyi ,ısırılmayı ,öpülmeyi çok özlemiş...... agl34

kıyamam ben sanaa emb23 bak ne diyicem sen zil çal aa34 aa34 döktürmüşün hikaye yazımında aa34 işe yarıyooo

hülyaa 07-01-2008 12:55 PM

fundcuğum canım benim ark5
ağlama demiycem,hatta ağladığına üzüldümde demiycem..çünkü gözyaşların seni üzenler için değil ki.içinde yaşattığın ve sevilmeyi özleyen SEN için..kendi minik duygularına hislenmen ne kadar da güzel..ben çok sevindim bu vesileyle seni özleyen çocukluğuna gidebilmiş ve onu sevebilmişsen ne mutlu sana...
ben ara ara çocukluğuma gider kendimi sever okşar,sarılırım..hatta affedemediğim beni üzünleri de hayalimde çocuk yapar onlarla konuşurum..inan bana çok işe yarıyor..minik,ürkek şirin bir çocuk sarıldığınızda nasılda mutlu oluyor..bazen o çocuk sevimsiz öfke doluda olabiliyor..ancak nedenlerini düşündükçe onuda anlıyorsunuz..iyi bir çalışma yani..tavsiye ederim..

hava-hoş 07-01-2008 02:53 PM

Alıntı:

hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
fundcuğum canım benim ark5
ağlama demiycem,hatta ağladığına üzüldümde demiycem..çünkü gözyaşların seni üzenler için değil ki.içinde yaşattığın ve sevilmeyi özleyen SEN için..kendi minik duygularına hislenmen ne kadar da güzel..ben çok sevindim bu vesileyle seni özleyen çocukluğuna gidebilmiş ve onu sevebilmişsen ne mutlu sana...
ben ara ara çocukluğuma gider kendimi sever okşar,sarılırım..hatta affedemediğim beni üzünleri de hayalimde çocuk yapar onlarla konuşurum..inan bana çok işe yarıyor..minik,ürkek şirin bir çocuk sarıldığınızda nasılda mutlu oluyor..bazen o çocuk sevimsiz öfke doluda olabiliyor..ancak nedenlerini düşündükçe onuda anlıyorsunuz..iyi bir çalışma yani..tavsiye ederim..

vett çok doğruu,,çevremdekiler benim çocuklarıma karşı davranışlarımı taktir ediyor,,gerçektende onların iyi yetişmesi için kendimce tüm gerekli şeyleri yaptığımı biliyorum...benim çocuklarım benim çocukluğumla arasında uçurumlar var..belkide bu yüzden onlara beni yaşatmamak için .....senin yazından sonra çocukluğuma ulaştım ve ona da yetebildiysem ..neden artık onu da kendi çocuklarımın arasında görmeyeyim di mi ama. artık onada sonsuz sevgi gönderilecek tarafımdan.....tekrar sağol canım
Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

kıyamam ben sanaa emb23 bak ne diyicem sen zil çal aa34 aa34 döktürmüşün hikaye yazımında aa34 işe yarıyooo

zilleri taktık çiki çiki yaptık şöylre bi dolandık.... s456 uy897 zil neyi çağrıştırıyor bende biliyormusun...başlangıc ı... zil çalınca herşeye paydos...yeni bir devreye geçiş..... sence??

Silvara 07-01-2008 04:13 PM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı
http://www.yagmurdamlasi.net/resimler/kucukkiz1.JPG

ÇOCUKÇA

Bazen insanları hafife almak için "Çocuk gibisin,Çocuk gibi davranıyorsun" denir ya. Bu hikayeden sonra çocuk gözüyle bakmanın basit olmadığını anlıyor insan.
...... Babası İspanya'nın en ağır siyasi cezalarının verildiği bir hapishanede mahkumdu küçük kızın. Fırsat bulduğu her hafta sonu babasını ziyaret için annesiyle birlikte hapishaneye giderdi. Yine bir ziyarete giderken babası için çizdiği resmi yanında yanında götürdü ancak hapishane kurallarına göre özgürlüğü çağrıştıran her türlü şeyin mahkumlara verilmesi yasaktı. Bu sebeple kağıda çizdiği kuş resmini kabul etmemişler ve oracıkta yırtmışlardı. Çok üzülmüştü küçük kız. Babasına söyledi bunu, o da "üzülme kızım, yine çizersin; bu sefer çizdiklerine dikkat edersin olur mu?"dedi. Küçük kız diğer ziyaretinde babasına yeni bir resim çizip götürdü. Bu sefer kuş yerine bir ağaç ve üzerine siyah minik benekler çizmişti. Babası keyifle resme baktı ve sordu: "Hmmm! Ne güzel bir ağaç bu! Üzerindeki benekler ne? Portakal mı? Küçük kız babasına eğilerek, sessizce: "Hşşşşt! O benekler ağacın içinde saklanan kuşların gözleri!....."

Oyy yavrumm ne güzel düşünmüş. Çocuk gibi olmak gerek. Bitmeyen bir umutla hayata olumlu gözlerle bakmak gerek her zaman.
alk78 alk78

suzzy 07-01-2008 04:52 PM

SİHİR  PARMAKTA DEĞİL YÜREKTEdir...http://www.megafonmoscow.ru/ai/smsco...57/preview.gif             
Beklentisiz Sevmek

Hiç beklentisiz sevdiniz mi?Yani bugün telefon etmedi demeden, şu an nerede acaba diye kendi kendinizi yemeden, yaş günümü hatırlayacak mı acaba diye bir beklenti içine girmeden...sevdiniz mi hiç? Onun, size ait bir mal olmadığını kabul edip , onu özgür yaşamı ile sevmeyi denediniz mi? Yanında ki kız arkadaşına aldırmamayı öğrenip, ama aldırmıyormuş gibi yapmadan, gerçekten aldırmadan,- bitecekse biter , bunu ben değiştiremem , beni sevmeyi bırakmasını değiştiremeyeceğim gibi -diye düşünüp. Onu yersiz kıskançlıklara boğmaktan ve kendinizi yıpratmaktan vazgeçe bildiniz mi hiç? Hiç beklemeden çalan bir kapıda Onu karşınız da görmek ne güzeldir bilirmisiniz?Beklemediğiniz bir anda hediye almak en sevdiğinizden.. Ve beklemeden gelen bir 'seni seviyorum 'mesajının tadına varabildiniz mi hiç? Siz istediğiniz için değil,O istiyor diye yapıldı mı tüm bunlar? Ve beklentisiz sevmemin tadına bakabildiniz mi hiç? Bugün beni hatırlamadı yerine..-hiç beklemiyordum , senin geleceğini -diyebilmek ne güzeldir oysa.. Onu boğmadan, kendinizi boğmadan , sevebilmek ne güzeldir.. Sahiplenme duygusundan uzak, sevmemim ,sevilmemim tadına varabildiniz mi hiç? Yapılmamış davranışlar, söylenmemiş sevgi sözcükleri ile kendi kendimizi aşk çıkmazında kaybedeceğinize, Hiç beklenmeyen bir demet çiçekle mutlu oldunuz mu? Beklentisiz sevin..Ben beklentisiz seviyorum.. Niye aranmadım diye düşünüp kendini kendinizi yiyeceğinize hiç beklenmedik bir 'seni özledim 'mesaji ile aşk ı yakalayın.. Beklentisiz sevin.. Ben beklentisiz seviyorum.. O sizin sevgiliniz oldu için değil.. Ona tapulu malınız gibi. Cantanız, arabanız gibi davranma hakkınız olduğunu düsünmeden. .Onu sevdiğiniz,onun da sizi sevdiği için ,sevin.. Sevgi ye karışan beklenti denen illeti hemen silin aşkın ak sayfalarından.. Göreceksiniz ki O zaman aşk başka bir güzel.. Göreceksiniz ki , O zaman sevgili daha bir romantik.. Göreceksiniz ki O zaman sevmek ve sevilmenin damaklarda bıraktığı tat, Yıllanmış şarap gibi, Beklenti zehrine karışmadan bir başka döndürüyor insanın başını.. Ben beklentisiz seviyorum..Onun nerede olduğunu merak etmiyorum.. Beni bugün neden aramadı diye geçirmiyorum içimden, aramadığı zamanlar da.. Geleceğe dair hayallerimde yok zaten.. Ben sevgiyi yaşıyorum.. Onun yanımda olduğu anlar o kadar değerli ,o kadar kıymetli ki.. Gerçekleşmemiş ve gerçekleşmeyecek beklentilerle mahvetmiyoruz o anları.. Beklentisiz seviyoruz.. Sevdiğimiz için seviyoruz.. Hayalsiz,,geleceksiz,beklentisiz.. Anlık seviyoruz..

suzzy 07-01-2008 05:03 PM

bu yılınızı iyi geçirdiniz mi?
sağlıklı olduğunuz için hiç sevindiniz mi?
bu yıl hiç gün ışığıyla uyandınız mı?
kaç kez güneşin doğuşunu izlediniz?
bir neden yokken kaç kişiye hediye aldınız?
kaç sabah yolda bir kediyi okşadınız?
bu yıl yeni doğmuş bir bebek parmağınızı sıkıca tuttu mu hiç?
ve siz onu hiç kokladınız mı?
yaz gecelerinde ne çok yıldız olduğuna hiç şaşırdınız mı?
kaç kez gözlerinizden yaş gelinceye kadar güldünüz?
yaşlı bir ağaca sarıldınız mı bu yıl?
kaç kez kuşlara yem attınız?
hiç suda taş kaydırdınız mı bu yıl?
çimlere uzandığınız oldu mu?
bir çiçeği dalındayken kokladınız mı?
bu yıl kaç kez gök kuşağı gördünüz?
yada hediye alan bir çocuğun gözlerindeki ışığı?
kaç kez mektup aldınız bu yıl?

suzzy 07-01-2008 05:13 PM

http://firaset.net/cocuk/web/resimler/1861.jpg
Fırlatmıştım kalbimi uzağa,en uzağa.Denk gelirde rastlar diye bir yıldıza...Yanılıp susturdum,ağrımın çağrısını,çagrimin köhnemiş ağrısını...

25emel 07-01-2008 07:59 PM

Alıntı:

zilleri taktık çiki çiki yaptık şöylre bi dolandık.... s456 uy897 zil neyi çağrıştırıyor bende biliyormusun...başlangıc ı... zil çalınca herşeye paydos...yeni bir devreye geçiş..... sence??

hımm dusun bence... şimdi bir açıdan bakarsak eğlence tam çiki çiki yapmak modu f678h fakat başka bir açıdan bakrsak (çocukluğuma inerek) tenefüsss sevincli dersden kaçış aa34

suzzy 10-01-2008 12:48 PM

merhaba arkadaşlar...
dün başvuru yaptığım bir şirketten bu gün görüşme için randevu vermişlerdi...
gittim ve görüşmemiz iyi geçti gibi....
yabancı bir şirket...ayda 4-5 gün şehir dışı seyahatleri var...haftada 2 gün tatil....tanıdık aracılığıyla bulduğum bu iş olursa eğer vizyonumu gerçekleştirmiş olacağım...
şirketim devam ediyor daha ama sanırım ayın 15'inden sonra kapanıcak...artık hayatımda yeni bir şeylerin olmasını istediğim bir dönemdeyim... 956k

pisimbat 10-01-2008 02:18 PM

kiss3 hayırlı olsun suzzyy thumbsanim cilgin897 8977 s456 wave

suzzy 10-01-2008 02:26 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
kiss3 hayırlı olsun suzzyy thumbsanim cilgin897 8977 s456 wave

pisicim sağol canım....hakkımızda hayırlısı olur inşallah...

bu arada sende maaşallah..boş durmamış yeni oyunlar üretmişsin ayol...

yetişemiyoz hızına... girlhaha blissy

pisimbat 10-01-2008 02:46 PM

khkh56 çaldım çaldım onları ben söleme kimseye 12389 blook

shamanic 10-01-2008 03:51 PM

harika bir haber bu tatlım... ark5

şansın bol olsun... http://www.netevren.com/resimler/gifler/mitoloji/3.gif

hayırlı uğurlu olsun diyelim biz şimdiden..
eski adresin için de en hayırlısı olsun..
bazen zor dediğimiz bitişler aslında çok güzel başlangıçların açılış kapısıdır...

devamını bekliyorum güzel haberlerinin... http://img48.imageshack.us/img48/6483/r2xi.gifhttp://img48.imageshack.us/img48/1030/s4lg.gif

sevgiler.. kiss3

suzzy 10-01-2008 04:58 PM

sağol shamanım...çok yere başvurdum...kısmet..

ama bu tarz çalışma sistemi benim hayalim...eski adres içinse.... ağla

yapılcak bir şey yok artık maalesef... sadanim

bu konuda şimdiye kadar çok duygusaldım ama katılaştım ....

eski adresime sevgilerimi gönderiyor ve uğurluyorum onu artık ve bana yaşattığı güzel günler için teşekkür ediyorum...

blissy blissy blissy

duru79 10-01-2008 05:10 PM

suzzycim...hoşgeldin bir kaç gndür yoktun sanırım...
ÇOk sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun yeni işin... k8908 k8908 k8908 k8908 s456 s456 s456 kiss3

Alıntı:

merhaba arkadaşlar...
dün başvuru yaptığım bir şirketten bu gün görüşme için randevu vermişlerdi...
gittim ve görüşmemiz iyi geçti gibi....
yabancı bir şirket...ayda 4-5 gün şehir dışı seyahatleri var...haftada 2 gün tatil....tanıdık aracılığıyla bulduğum bu iş olursa eğer vizyonumu gerçekleştirmiş olacağım...
şirketim devam ediyor daha ama sanırım ayın 15'inden sonra kapanıcak...artık hayatımda yeni bir şeylerin olmasını istediğim bir dönemdeyim... 956k

suzzy 10-01-2008 05:18 PM

tatlım benim allahmı söyletti sana... kiss3

henüz sadece görüşme yaptık...olumlu olursa bir kaç günde netleşir....öptüm hepinizi bitanelerim... kiss3

duru79 10-01-2008 05:20 PM

canım hayırlıysa olsun canı gönülden söylüyorum..ve ayrıca şimdiki zamanı kullkanmak lazım..sen sevdiğine göre kutlamanın sakıncası yoktur.hem daha parti yapıp kutlayacaz canım... ttli3
Alıntı:

tatlım benim allahmı söyletti sana... kiss3

henüz sadece görüşme yaptık...olumlu olursa bir kaç günde netleşir....öptüm hepinizi bitanelerim... kiss3

hava-hoş 10-01-2008 05:22 PM

HAYIRLI OLSUUNNN...ÇOK SEVİNDİM...ŞANSIN BOL OLSUNNNN..... derty kiss3 thumbsanimböyle bir haber sakin sakin tebrik edilmemeli olduğu için bağırdım... smil56

suzzy 10-01-2008 05:23 PM

durucum çok tatlısın çok incesin bitanem.... kiss3

fundacım sanada teşekkürler canım...desteğinizi ve olumlu titreşimlerinizi bekliyorum canlarım...

hülyaa 11-01-2008 11:55 AM

suzzycim senin adına çok sevindim ttli3
hayatta herşey dilediğin gibi olur inş.herşeyin en güzelini hak ediyorsun..yolun ve zihnin açık olsun.. t678

25emel 11-01-2008 12:03 PM

vayyy durun beee !! benim daha yeni haberim olduuu sevincli tebriklerr çok sevindimmm suzzy kiss3 kiss3

suzzy 11-01-2008 12:12 PM

hülyacım,emelcim canlarım çok teşekkürler ilginize.... 956k
şu an her an her şey olabilir modundayım.......nasıl anlatsam her dakika bir yeni gelişme yaşıyoruz...
benim eski adres varya...hani ben onu uğurlamıştım....teşekkür etmiştim...
ama o beni bırakmıyor kolay kolay...ilginç şeyler çıkıyor karşıma ..sanki her olay sırasını bekliyormuş gibi..sırayla gelişiyor her şey..
ama ben sükunetle vede sevgiyle gelişmelerin tadını çıkarıyorum...bu gerçek...heyecan içindeyim... blissy

shamanic 11-01-2008 03:04 PM

konu daha da ilginç olmaya başladı suzzycim..

merakla bekliyorum gelişmeleri..
b456

suzzy 11-01-2008 03:11 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
konu daha da ilginç olmaya başladı suzzycim..

merakla bekliyorum gelişmeleri..
b456

b456 aynen şu yandaki şirine modundayım...

ayyy..bide her şey boş çıkıyomuş ben böyle dınk...kalıyomuşum...

suzzy 11-01-2008 03:17 PM

yaa pardon aramızda psikolog varmı bu arada...

hani kötüleşirsek falan diye... dusun

Merto 11-01-2008 03:24 PM

Evet evet bir portal doktorumuz var.... etf arkadaşımız hala buralardaysa eğer tabiiii

ama ihtiyacınız olmasın tabi, iyi düşün, iyi hisset, iyi bul........

shamanic 11-01-2008 03:24 PM

bak bak ... oldumu şimdi..
aşkolsun suzzy cim...

hani olumlu düşüncelerimiz.
hani bilinçaltı kodlarımız...

bu ara popüler bir yarışma var biliyorsunuzdur belki.. ben yarışmayı insanları anliz edebilmek adına çok sevdim ...

hani şu var mısın yok musun..

hiç dikkat ettinizmi yarışmacıların ne umarlarsa o kadarına ulaşbildiklerini..

ve ortak bilinçaltı kodlarından ne kadar çok etkilendiklerini..

son 3-4 gündür sürekli kaybediliyor.. çünki yarışan herkeez kazanabileceği ihtimalini bir kenara bırakarak koltuğa oturuyor..
dünki yarışmacının yarışmaya başlarken ki sözleri..
"korkarak başlamak istiyorum"
ondan önceki gün
ben hep büyük kıtuyu seçiyordum ama biliyorum yaışacağım güm kutumda küçük olacak ve bu gün yarışıyorum (kutuların içinde para miktarları var ama süpriz bilmiyorlar )
.... liste bu şekilde örneklerle dolu..

halbuki gerçekten inanmak ve istemek başarı sonucunu getiriyor..

şans dediğimiz faktör hep 50 50 ilkesinde.. 0 lira kazanmak ile 500.000 ytl yi kazanma mesafeleri aynı..
ama başlangıç noktasında hangi yönü tercih ettiğimizin bilincinde olmak lazım..

sen şimdi hangi yönü tercih ediyorsun suzzy cim..

yukarıda ki mesajını görmedim duymadım bilmiyorum.. sevincli

shamanic 11-01-2008 03:26 PM

merto.. gidişin suskun olmuştu ama dönüşün harika oldu... mesajlarını görmek güzel..
teşekkürler.. actionsmile

Merto 11-01-2008 03:31 PM

Teşekkürler shamanic, sizler her zamanki gibi harikasınız...

Sizlerle olmakta çok güzel.... gerçekten öyle.....
Sevgiler...

suzzy 11-01-2008 03:35 PM

çok haklısınız kendimi iyi hissediyorum aslında...

içimdeki ben yaramazlık yapıyor ara sıra... ark5

suzzy 15-01-2008 02:44 PM

geçen hafta bizlerle tanışmak için merkezimize gelen plastik cerrah bir doktor bey (başında halesi eksik) mlk34
sanırım burayı satın alıp şu an çalıştığı hastaneyle ortak çalışma yapmayı istiyor..bunun içinde belli bir süre istemiş...
diğer taraftan öteki yaptığım başvuru karşılığı tekrar cv istediler benden... dusun
önümüzdeki hafta genel müdürleri izmire geliyormuş görüşmeye çağırıcaklarmış tekrar.. terli345
ama şu bizimle tanışan dr. bey....
ben böyle bişey görmedim..bu kadar pozitif bu kadar samimi sıcak bir insan olamaz...yani benim eski adres biraz daha bizimle...

offff...brezilya dizisi gibi.... sevincli

shamanic 15-01-2008 02:53 PM

gerçekten dizi gibi olmaya başladın şekerim.. hadi hayırlısı.. sevincli

duru79 21-01-2008 12:25 AM

Suzzycim merhabalar canım...Sesin soluğun çıkmıyor yada bana denk gelmiyor.İş konusunda ne oldu herhangi bir gelişme var mı canım?Ben hayırlı gelişmeler olucağına inanıyorum.. kiss3

suzzy 21-01-2008 08:52 PM

durucum burdayım ben her zaman...sadece akşamları girebiliyorum artık siteye..oda vakit buldukça...

iş durumum ise hala beklemede...aslında sıkıldım biraz...gelişmeler yavaşladı...ilgine teşekkürler canım...

ama en ufak bir gelişmede bildiricem bitanem o zaman partimi isterim...hepinizi çok seviyorum...http://img232.imageshack.us/img232/2...sbisous2hm.gif

shamanic 21-01-2008 11:36 PM

merakla beklemedeyiz şekercim canım.. http://img98.imageshack.us/img98/760...n5ycqikoe1.gif
sessizliğimize bakma sen.. http://s6.rimg.info/019c9f04cdd78192...974ced7882.gif
sevgiler .. hismiley
http://www.gifs.nl/gifsdir/smileys/w...ley-hearts.gif

duru79 21-01-2008 11:55 PM

suzzycim yavaş olsun ama hayırlısı olsun canım.Güzel haberlerini bekliyoruz..partini hep beraber yaparız canım... kiss3

Alıntı:

durucum burdayım ben her zaman...sadece akşamları girebiliyorum artık siteye..oda vakit buldukça...

iş durumum ise hala beklemede...aslında sıkıldım biraz...gelişmeler yavaşladı...ilgine teşekkürler canım...

ama en ufak bir gelişmede bildiricem bitanem o zaman partimi isterim...hepinizi çok seviyorum...http://img232.imageshack.us/img232/2...sbisous2hm.gif

suzzy 30-01-2008 11:23 AM

canlarım içim o kadar dolu ki ... emb23
ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum bunun sebebi dün işimden 10 yıllık evim gibi sevdiğim işimden ayrıldım..

bitti ensonunda...bugün kimse yok artık orda....eşyalarımı toplarken eşim içerde beni bekliyordu utandım vedalaşamadım çok sevdiğim iş yerimle... coffe2

doya doya ağlayamadım... anılarımı son kez yaad edemedim...bu içimde kocaman bir top gibi duruyor şimdi...

hani ben size diyordum ya iş bulunca parti isterim diye... b456 olmuyor içimden gelmiyor...

çok iyi bir merkez hemen başlamam konusunda çağırdı...gittim görüştüm izmirin en büyük merkezlerinden biri 15 gün kadar deniycez...karşılıklı olumlu düşünürsek devam ....ama nedense parti yapmak gelmiyor içimden...

iş bulmak bu kadar zorken bir kaç yerden olumlu teklif geldi şansım açık çok şükür...burayı tercih etmemin sebebi bildiğim yer disiplinli köklü....ve bana çok şey katacak mesleğimde beni ilerleticek bir yer...

birazda yeni bir yere başlıyor olmanın tedirginliği var sanırım...şimdiye kadar o kadar alışmışımki yeni başlayan arkadaşları karşılamaya..bu defa karşılanan ben olmak....sanırım buna alışık değilim... sadanim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:09 AM.