![]() |
Ynt: EMİRASLAN HOŞBULDUK. GÖRDÜN YA YETER O BANA. gulensmiley |
Ynt: EMİRASLAN BU TELKİNLER HALA BENİM BAŞIMI AĞRITIYOR. ÇOK MU DİRENÇLİYİM ACABA. YILLARDIR KALIPLAŞMIŞ DUYGULARINDAN KURTULMAM ZOR MU? blook |
Ynt: EMİRASLAN emir cim dirençlerin çok olabilir ama bunca süredir devam eden başağrın artık yeni oluşan düşünce şeklini kabul etmeye gösterdiğin direnç kaynaklı olabilir fakat bu günlerde geçebilir artık... çünki ortalama 20 gün oldu zannedersen sen başlayalı.. zor diye sormuşsun ya asla zor değil sadece değişime izin ver fikrinde ve duygularında... gayet kolay... değişimi kabul ettiğin sürece.. biraz daha sabret bakalım.. neler olacak haberlerini bekliyoruz... bu arada başağrısı haricinde değişimler yaşıyor musun.. olumlu yada olumsuz (ki olumsuz diye adlandırdıklarımız bile içsel mücadelemize dikkat çektikleri için aslında pozitiftir.. işe yaradığını gösterir) farklılaşmaların oldumu.. sevgiler.. actionsmile ufak not : ttli3 küçük harf kullanarak yazarsan sevinirim.. forum kuralları ark5 |
Ynt: EMİRASLAN Selam hoşgeldin sen de aramıza :) smiliyface |
Ynt: EMİRASLAN merhaba hogeldin, o bas agrilarindan bende de olmust hemen geciyor zaten. hadi sana iyi dinlemeler!!! |
Ynt: EMİR hoşgeldın emır. cat3500 gerçi ben uye olalı 15-20 gunn oldu. fakat telkınlerı duzenlı dınleyemedım. sad456 bugün yenıden baslıyorum bakalım. derty sende de degışmeler var mı merrak ettım.. dusun gorusmek uzere... sevgıler İnAnDıĞıN hErŞeYi bAşArAbİlİrSiN.yEtEr kİ isTe... |
Ynt: EMİRASLAN Herkese merhabalar... 10 gündür ziyaret amaçlı uzaklarda olduğumdan pek cevap yazamadım sizlere. Kusuruma bakmayın artık. Öncelikle anti-depresan değişim yok demek kocaman bir yalan olur benim için. Hayattan tat almaya başladım gerçekten. Sana tavsiyem düzenli dinlemen. Baş ağrılarım da geçti çok şükür. sevgiyle kalın.. kiss3 kiss3 hismiley hismiley |
Ynt: EMİRASLAN senın adına çok sevındım emiraslan uy897 alk78 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:15 AM. |