![]() |
Ynt: ülkü nün günlüğü hadi bakalim, hep beraber guzel ve bilincli gunlere!!! s456 |
Ynt: ülkü nün günlüğü merhaba , bugun canim yazmak istedi, bende aldim klavyemi elime, yaziyorum. bugunlerde hic bir rahatsizligim yok, kendimi harika hissediyorum.guzel guzel okullarima gidiyorum, derslerimi isleyip geliyorum. tek sorunum aksamlari yapacak bir isim yok!!!yani canim cok sıkılıyor... b456 tv izlemeyi sevmiyorum, kitabimi okuyorum ama bunlar bana yeterli gelmiyor, eh malum kis sartlari nereye gidebilirim ki!! oyle bir sey isterdim ki boyle hayat kosullarim soyle birden bire degisiversin aksamlari bos durmayayim harkatli ve cok sevdigim bi seyler yapayimmmm!!! blissy ayrica boyle bos bos durunca kilo vermem de mumkun olmuyor tabii ki, ne yapsam acaba?olmali ama bi seyler olmali biliyorum var sadece bana gelmede nazlaniyor!!gelecek biliyorum ve ben cok mutlu olacagim!! s456 hadi hairlisi ben yine de kosusuturma hazirliklarina giriseyim simdiden!!! cat3500 hadi herkese iyi gunler |
Ynt: ülkü nün günlüğü merhaba sevgili gunluk, okuyanlara da merhaba, bugun cok mutluyum daha dogrusu birkac gundur icim icime sigmiyor blissy,nedeni ise 26 aralik ta kemal geliyor.onu cok ozlemistim, havaalanindan ben alcam ve birlikte eve gelcez yakasik bir ay boyunca, o tatil yapacak eh bende, zaten burda noel, yilbasi tatili yaklasik 15 gun calismicam!!! gel keyfim gel!!! ama burda havalar oyle soguk ki , nereye idebiliriz onu dusunuyorum da , biraz zor!! ancak kisa kisa gidis gelisler yapabiliriz?. neyse hadi uzun bi sure yazamayabilirim eni merak emeyin ben sevgilimle birlikteyim yaklasik 20 gun ttli3 sevgilimi de cok seviyorum hadi herkese mutlu yillar iyi gunler cat3500 |
Ynt: ülkü nün günlüğü ülkücüm senin adına çok sevindim..sana neşeli güzel günler diliyorum..ara sıra yaz diyeceğim ama,biliyorum ki pek zamanın olmayacak..neyse bizler senin iyi ve mutlu olduğunu biliyoruz nasılsa.. ttli3 iyi günler ve iyi yıllar tüm sevdiklerin yaşam boyu hep yanında olsunlar...sevgi ve saygılarımla... |
Ynt: ülkü nün günlüğü tesekur ederim sevgili hulyaa, evet bilgisayarin basina gelmeye pek firsatim olmuyor. ama firsat buldukca da yazmaya caliscam yine de!! simdilik hersey yolunda bol bol geziyoruz, yilbasi kutlamalarina basladik sayilir yani pek kutlama da sayilmaz dogrusu, ama bir sey var ki cok onemli buldugum birbirimizi cok ozlemissiz utananadam haydi herkese iyi gunler ve de mutlu yillar!! |
Ynt: ülkü nün günlüğü |
Ynt: ülkü nün günlüğü ülkücüm nerelerdesin?ara sıra siteye bir aloooo de de iyi olduğunu bilelim... blook |
Ynt: ülkü nün günlüğü merhaba, evet bayagi ihmal ettim siteyi, buralardayim. kis sartlari malum insanin disari cikasi gelmiyor.onun disinda iyiyiz, bol bol geziyoruz,dun colmar daydik eski ev sahiplerimi ziyaret ettik, bu arada ogret. arkadasimin arabasinin camlarini kirmislar yilbasi gecesi, onunla ugrastik yani yeni yili karakolda gecirdik sayilir ( yani bir saat canim) ev isleri gunluk isler derken vakit oyle hizli geciyor ki!!! haydi herkese iyi gunler!! cat3500 |
Ynt: ülkü nün günlüğü Alıntı:
Alıntı:
hoşgeldin izmirliii hismiley |
Ynt: ülkü nün günlüğü merhaba gunluk, bayagidir yazmiyordum.bugunku yazmamin ise bir nedeni var. açiklayayim. bugun tartildim da, terazi 70 leri gosteriyordu!!! aman allahim!!! tam tamina 71,7 gosteriyordu. artik su kilo hesabimi ele almanin zamani geldi de geçiyor bile. evet bugunden itibaren kendime 2 ay sure tanidim. her hafta 1 kilo verecek ve tatile turkiye ye dondugumde 60 kilo olmaya karar verdim.turkiye ye 16 temmuz da gitçem. yani bayagi bir vaktim var.ama daha vakit var deyipte isi sallamicam bu sefer!! nisanlimin karsisina bu kiloyla nasil çikçam??beni en son biraktiginda 60 kiloydum. aah bu arada boyum 170 cm. kendime soz verdim 38 beden olcam. bana destek çikan da olursa oh degmeyin keyfime, mesela hayal abla bir ugrayip zayiflama islerin nasil gidiyor diye sormasi bile ohh!! uy897 bira sonra devam etçem |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:58 PM. |