![]() |
Ynt: KEOPSUN SIRADIŞI GÜNLÜĞÜ bu harika bir siir keops tesekkurler hayat tam da bu galiba dusun |
Ynt: KEOPSUN SIRADIŞI GÜNLÜĞÜ ÖNceden ruh halim beni kontrol ederdi şimdi büyük ölçüde onu ben kontrol ediyorum beynimde bir filtre var faydalı ve zararlı düşünce duygu his ve görüntüleri eliyor bunu önce bilinçli bir şekilde yaptım sonra kendiliğinden beyin otomatik olarak olumsuz olayları düşünce ve duyguları nötrlüyor önceden bilinçaltına rağmen bişeyler yapmaya çalışırdım şimdi bilinçaltıyla ve onun desteğiyle yapıyorum istek+irade+bilinç+bilinçaltı bu 4lüye dikkat edin bunlar sizin için çalışsın bu mümkün hemde sandığınızdan daha kolay odağınızı ne istediğinize kaydırın ne istemediğinize değil şunu sorun kendinize sorun yerine düşünülen çözüm ne ??? içsel çatışma yaşadığım zamanlar ise ben teslimiyeti kulanıyorum olana olduğu gibi teslim oluyorum taaki zihnim ve bedenim sakinleşene kadar ya da çatışmaya neden olan konulardan uzaklaşıp başka işlerle uğraşıyorum bu arada 4 kilo verdim ve orada sabitlendi bu doğal zayıfalamada önce hızla zayıflama durağanlık dönemi hatta bir miktar kilo alma dönemleride var sonra tekrar hızlanıyor şimdi hızlanma dönemine geçmesi için tekrar programlama yaptık bakalım devam ediyorum vizelerim var onlara çalışıyorum görüşmek üzere |
Ynt: KEOPSUN SIRADIŞI GÜNLÜĞÜ allah zihin açıklığı versin keopscuğum 96 |
Ynt: KEOPSUN SIRADIŞI GÜNLÜĞÜ paylaşımların çok güzel keops..özellikle bunları tatbik edip sonuçlarla birlikte iletmene çok sevindim..başarıların daim olsun.. alk78 |
Ynt: KEOPSUN SIRADIŞI GÜNLÜĞÜ Alıntı:
sizin gibi girişimci erkeklerle çözüme kavuşacak... '' thumbsanim ne güzel bir bakis tespit buuu dogru valla.mest oldum..gercekten oyle.. 25889 kiss3 hayal abla yerlere yattim.cok yalın anlatmissin yontulmamiş meşeleri ayirt etmek zor.. khkh56 alk78 |
Ynt: KEOPSUN SIRADIŞI GÜNLÜĞÜ Şiir çok güzeldi paylaştığınız için teşekürker.Çalışmalarınızda başrılar. alk78 |
Ynt: KEOPSUN SIRADIŞI GÜNLÜĞÜ eee keops nerelerdesin günlüğe ecük çızıktırıp kaçmışın blissy |
Ynt: KEOPSUN SIRADIŞI GÜNLÜĞÜ buralardayım özlem sadece çok yoğunum ama siteyi takip edip arasıra yazıyorum. birde tabi kendi sitemizide kurduk emrah eker hoca ve diğer arkadaşlar ile nlp ile ilgili bir forum nlpforum.com diye bunun yanı sıra okulda bir kulüp oluşturma çabasındayız kişisel ve ulusal gelişimle ilgili birde bunun yanında şahsi hedefler ve okulun yoğunluğu eklenince blissy yinede elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum.. |
Ynt: KEOPSUN SIRADIŞI GÜNLÜĞÜ bu kadar yoğunluk arasında bu mesajı yazman bile mucize keops khkh56 kolay gelsin sana kiss3 |
Ynt: KEOPSUN SIRADIŞI GÜNLÜĞÜ iyide bu adres te yazan herşey ingilizce.. sevincli bende sana uğramıştım hayırlı olsun demek için.. pc05 neyse yine buradan kısmetmiş.. b456 hayrlı uğurlu olsun.. thumbsanim yararlı bilgileriniz tüm ihtiyacı olanlara sevgiyle ulaşsın.. tüm güzel yoğunlukların için seni tebrik eder başarılarının devamını dilerim.. http://www.simliresim.com/simli_resim/flowers/04.gif sevgiler.. hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:41 AM. |