![]() |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. hülyacım hoşgeldin k8908 nerelerdesin?ailen döndümü canım? |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. ayyy canlarım benim nasılsınız?sizleri çok ama çok özledim.. kiss3 suzzycim haklısın bir ara girdim siteye ama o kadar yorgundum ki fazla kalamadan çıkmak zorunda kaldım..yazılarınızı şimdi okuyabildim.. tuh788 shamanım canım benim nerden bulursun bu şirin kelebekleri bilmiyorum ama tuzağına düştüm sevincli kız yakalanmıyor bu yahu...neyse dokunmayayım bari..malum kelebekler dokunmaya pek gelmezler..eee anlatın bakalım ne var ne yok..çok şey kaçırdım mı? offf uzun süre ayrı kalıncada bir garip oluyor..şimdi nerden nasıl başlaıycam.. dusun neyse zor diye bişey yok nasılsa..hayatta herşey çok kolay.. ttli3 |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. hoşbuldum durucum..tam ben yazarken yazmışsın mesajını.. evet canım bu gün döndüler..biraz ağladım..biraz kendimle başbaşa kaldım..bu seferki gidişleri beni çok üzdü ama mutluyduk..onlarda bizde,şükürler olsun.. birlikte çok güzel vakit geçirdik..söyleyemediğim ne varsa söyledim..üstelik kırmadan incitmeden..memnun ayrıldı annem ve babam..ama sonuç olarak yine yanlız kaldım..onları şimdiden özledim..ayrılıklar olmasa hayat nasıl olurdu acaba?ama biliyorum ki mutlular..bu beni de çok mutlu ediyor..içimde tuhaf bir huzur var..hüznümü yenen... ttli3 |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. Hülyacım Allah Kavuştursun...İnan hissettiklerini anlıyorum.Hele tam alışmışken gitmeleri çok zor gelir.Ama unutma yanlız değilsin seni çok seven eşin ve çocukların var yanında bunlar şimdilik sana teselli olur.Sende izinde yanlarına gidersin onlar tekrar gelir ve inan 2.5 sene göz açıp kapayana kadar geçer.Burda tecrübe konuşuyor hülyacım inan bana..Bizde uzaklardayken anneannem ve dedemler gelirdi tam alışırdık geri dönerlerdi.Çok ağlardım arkalarından...Ama insan bunada alışıyor.. Alıntı:
|
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. Alıntı:
|
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. hülyacım tekrar hoş geldin canım... kiss3 allah kavuştursun bitanem... ark5 üzülme ne güzel ki bol bol hasret giderdiniz.. b456 b456 rabbim sağ selamet gitmek ve tekrar gelebilmek nasibetsin onlara canım...bizler her zaman yanındayız canım... ark5 |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. bizim kelebeğimiz gelmiş yuvaya... blissy http://img347.imageshack.us/img347/1...weekendrd2.gif hoş geldin tatlım... istemezük bi daha bu kadar ayruluk... tüm site ahalisine duyrula.. sevincli allah kavuştursun tatlım ... sağlıcakla gitsinler inşallah... ama sen sevin diye gelmişlerdi yanına.. şimdi üzülme o yüzden ve gülümse http://www.jelibom.com/wallpaper/alb...s_oLsun_06.gif |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. hoşbuldum canlarım..ne bulabilirdim ki zaten..hoş insanların olduğu yerde bir başka hoş oluyor..hazır hoşluktan açılmışken konu..shamanım suzzycim sizlerde hoşsunuzdur umarım..ee ben yokken neler oldu kızlar?hoş olanları alıyım lütfen..baya hoş bir yazı oldu sanırım..bu arada hoş güzel bir kelime ama sonuna ÇAKAL gelmesin..birleşince bu iki kelime bana kal geliyorda khkh56 |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. y789 hoş bulmana sevindim şekerim.. hoş sen zaten hoş insan olduğun için hoş mesajlar atıyosun... hoş ve çakal kelimesi ile yaptığın kelime oyunu da pek hoşuma gitti bu arada... sen yokken hoşluğun eksik kalsada ve içimizi hoş bir özlem kaplasada sana karşı sayfalarımızda hoşluklarımız devam etti... umarım hoş buldum derken tüm hoşluklarımızı bulmuşsundur... hoş bulmasanda bu gün yarın hepsini içinde ki güzel hoş duygularla okursun.. bilirim seni... ay içim bi hoş oldu devam edemicem bu hoş mesajıma... terli345 |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. Alıntı:
khkh56 khkh56 khkh56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:34 AM. |