![]() |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. tamam ablacım buluşalım gayriii...ibibikler öter ötmez ordayım..salı ve cuma hariç tabi sevincli sınavım bitti de bir daha var tabi..ama ilki harika geçti ablacım..yaradan yürü dedi yürüyoruz bakalım.. 96 pazartesi yani yarın akşam buluşabiliriz..uygunsa tabi.. tender45 ayy sanki izmire geliyormuş gibi konuştum..ablacım benim üstümde kırmızı kazak olacak senin elinde de kırmızı karanfil olsun..bak bölesi daha iyi oldu.. khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. alk78 şimdi gökyüzünün bütün maviliği ve dünyanın bütün çiçekleri açmış her doğan yeni gün gibi her yeni umut gibi hayat ta gülümsüyor insana geçtiğin bütün yollaar kaldırımlar yollardaki çiçekler şikayaet ettiler seni haberin olsun bukadar kendinden emin ve huzurla yürüyomuşsun ki seni kıskanmaya başalrmışlar bende maşallah dedim nazar değmesin ve hep böyle ol PETERPAN |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. tamam ablam yarın 22 demi? |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. ayyy ayy ayy...ayaklarım yerden kesildi yahuu smileydance peterpan ne güzel sözler söylüyorsun..seni sitenin en güzel motivasyoncusu ilan ediyorum.. sevincli motivasyoncusu diye türkçe bir kelime varmıydı acep dusun ayy yoksa bile ben eklemiş olayım..sonuçta motive etmeyi herkez biliyor zaten dimi ama ttli3 çok teşekkür ederim peterpan..bu güzel dilekleri ancak kalbi güzel olan diler..sanada nazar değmesin..maaşallah anında döktürüyorsun..şiir yazıyormusun bilmiyorum..ama bence yazacak kabiliyetin var..denememişsen dene derim..şiir video bölümünde kendi şiirini yaz diye bir bölüm var..yazarsan güzel dizelerini bizlerlede paylaşmış olursun..yolun açık,ışığın bol olsun...sevgiler t678 |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. olur ablacım..saat 22 de görüşelim..sevgi ve saygılar kiss3 |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. smiliyface PETERPAN mutluluklar diler şiir yazıyorumda daha çok söz ve beste yapıyorum ama işte farkedilmeden yaşıyorum hayatta ama benim için bir insanın gülümsemesi çok önemli çünkü bu zamanda böyle değerleri kaybettik ben gülümsemek isteyen herkesin yanındayım ablacığım ayrıca sende artık bu sitenin MUTLULUK PERİSİ sin tamam bak suzyy yi kraliçe ilan ettim umarım dsende PERİ olmayı kabul edersin |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. söz ve beste yapmak şiirden daha zor olsa gerek...harika...tebrik ederim..eee en azından sözlerini paylaşmayı düşünmezmisin peki...bu arada mutluluk perisini sevdim..teşekkür ederim ablacım... ayrıca gülümsemeyi kim istemez ki..dileyen dilemeyen herkezin yüzünden gülücük eksik olmasın.. smiliyface |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. smiliyface MUTLULUK PERİSİ nasıl bugün dilerim harika birgün geçirmiştir evet ablacığım ya söz ve beste biraz zor ama güzel bişey sözlerimi tabiki paylaşırım dilerim herşey gönlünce olur |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. http://img507.imageshack.us/img507/2...tterflyej0.gif Hülyacım siteye geldiğini görünce acayip mutlu oldum...Merak ediyordum hep,ne yapıyor,nasıl diye... Bu kadar özletme kendini... Günlüğünüde ara ara bir hal oldum... Baş taraflara çıkarayım dedim... |
Ynt: hülyaa,günlüğümsü gülümseme.. http://img68.imageshack.us/img68/588...ari17fjec6.gif Hülyacım vien1 Çok özlemiştik seni..Geldiğini görünce çok mutlu oldum bitanem..Nasılsın? Tekrar hoşgeldin sefalar getirdin. kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:56 PM. |