Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız hayal abla nin yazdiklarini okuyunca bende paylaşmak istedim. henuz gelişmekte oldugum hala aşamalar katetttiğim en önemli hedefim. annem. hem cok sevdiğim bir olmak istediğim, hemde ayri olmak istediğim. cocuklugumdan beri cırpındım gözüne girmek icin ama hic kendimi bu konuda muvaffak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-11-2007, 12:49 AM   #20 (permalink)
Yüzbaşı

jaunty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura about
Standart Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds)

hayal abla nin yazdiklarini okuyunca bende paylaşmak istedim.
henuz gelişmekte oldugum hala aşamalar katetttiğim en önemli hedefim.
annem.
hem cok sevdiğim bir olmak istediğim, hemde ayri olmak istediğim.
cocuklugumdan beri cırpındım gözüne girmek icin ama hic kendimi bu konuda muvaffak olmus hissedemedim.
şimdi 60 yaşinda.bundan dort sene once sol memesini aldirdik.
sagligina cok dikkat eden iyi beslenen yuruyusler yapan biriydi. hala da oyledir.
yakistiramadi tabi.yakistiramadik ta..
neyse oldu bitti hersey yolunda kemoterapi bile gormedi cok erken teshisti.
o bir super anneydi bu yuzden sagliğini yitirdi.
ona bunu defalarca anlatmaya calissamda hissedemedi.
tez canli, kendine guvenli, herkes kendi gibi guzel iş yapamaz evet doğrudur..cok konuda cok başarili.
cok eleştirici ama cok merhametli.cok dobra..cok da saf..
ne anlatsam koca bir ömür buraya sıgmaz ki.
sonucta simdi hastalik hastasi gibi birsey mi oldu ne.?
son zamanlarda (meme ameliyati olali beri) her sene bi yerini kestirir oldu.
bunu kendide kabul ediyor ama hala devam ediyor.
surekli sikayetleri ve agrilari var.
onu bu konuda suclayamiyorum da..cok kotu bir his bu..
hasta oldugu icin kimseye kizamazsiniz ki..
ama bu dikkat cekmeye başladi.
sirti bacaklari midesi başi her zaman ayri bir yeri hep problemli.
ilgilenmezsen surat asiyor morali sıfır oluyor..
bazen tek sebebi ilgimi gormek acaba diyorum.
olan ilgimi gosteriyorum.
ilgilenmezsen surat asiyor morali sıfır oluyor..

inanin bazen işimi kendimi ihmal ediyorum.ama yetmiyor..gene bi yerde geriliyoruz.
anneannemde taş gibi kadindi 65 yasinda cok saglikli aslanlar gibiydi en ufak bir yeri agrimazdi.
trafik kazada kaybetmiştik anneannemi.
diğer evlatlarida oyle.dayim ve teyzem de saglikli.
bencilmiyim ben?
zor kadin oldugunu kabul ediyor..gencligimde hele iyce berbattim diyor.
konu acilip gecmişte bana yaptigi bikac seyi hatirlatinca garip bir edayla susuyor. ama kesinlikle gucenme değil bu..
bunu soyleyebilmek bana gore buyuk aşama..
ama genel tablo budur.
azimliyim.
onu seviyorum..bunu hep belli ettim..hala da ediyorum..
sevgiyi ifademi arttirabilirim.ve bu ifade konusunun problem oldugunu dusunmuyorum.

yorucu evet..
ama o benim annem.

sevgiler

jaunty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« * ezgi'nin günlüğü * capella | sevgili dünlük... »