![]() |
Ynt: şiirlerim yüreğine sağlık balkan...şiirin çok güzel..inşallah çocuklarının iyi ve faydalı birer insan olduklarını sende yaşayarak gözlerinle görürsün..baya duygulandım,şiirin için teşekkürler... ağla |
Ynt: şiirlerim Muazzam duygu yüklü bir şiir bir anne yüreğinden damlayan şefkat damlalarını bize canı gönülden hissettirdiğin için çok sağol Allah razı olsun hismiley |
Ynt: şiirlerim Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: şiirlerim uzun süredir işlerimin yoğunluğundan dolayı siteye giremedim. hepinizi özlemişim wave denizlerin enginliğine bırak kendini meleklerin denizin dalgalarını sana getirişini izle hayal et düşüncelerinde uçsuz bucaksız ruhundaki sonsuz hayatı bırak olumsuzlukları kurtar kendini kucağını açan evrende bul kendini karanlıktan aydınlığa koş yarışırcasına ruhunu serbest bırak dans etsin coşarcasına hayatı çok ta ciddiye alma rahat ol bırak kendini huzura kiss3 smiliyface wave |
vayy süper olmuş bravoo |
|
Ynt: şiirlerim amanda aman.... balkan ne kadar ferahladım anlatamam... ne güzel bir şiir böyle...ellerine sağlık... 25889 |
Ynt: şiirlerim denizlerin enginliğine bırak kendini meleklerin denizin dalgalarını sana getirişini izle hayal et düşüncelerinde uçsuz bucaksız ruhundaki sonsuz hayatı 25889 ******************* balkancım senin hep hayırlı işlerin olsun... dönüşünde de bize sunduğun böyle güzel şiirlerin... yinede fazla uzamasın geliş gidişlerin... özleniyosun sen ve yazdığın şiirlerin... ark5 |
Ynt: şiirlerim biz bir aileyiz paylaşmak ise formül kendimizi yalnız hissedemeyiz yoksa çıkar elimizden kontrol herkesi herşeyi çok seviyorum nasıl mutlu olmıyayım çok şükür 96 kiss3 wave hismiley |
Ynt: şiirlerim Bu şiiri okuyunca deniz kenarında bir evde yağmurun yagısını izlemek geldi içimden...çok güzel olmus... ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:40 AM. |