Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Hayata Evrimsel Adımlar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227434-hayata-evrimsel-adimlar.html)

serpil22 25-03-2009 03:15 PM

Cevap: Hayata Evrimsel Adımlar

Alıntı:

keskin38 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337189)
Ay bu günlerde çok enerjikim y789
Çocuklarla ip atladım, basket oynadımy789
Hatta mızıkcılık bile yaptımy789Çok zevkli oluyomus ya mızıklanmaky789
Bu arada her gun sabah ac karna sıgara ıcen ve her teneffus 1 tane olmak uzere bu saate kadar 4 tane ıcen ben bugun 1 tane içtim956k956k

bravo keskinciğim içimizdeki çocuğu zaman zaman şımartmamız gerekiyor.bahar geldi saylır artık tabiatın canlanma dönemi başladı.bizimde canlanıp yeni ve güzelliklere uyanmamız gerek.ne kadar güzel ip atlamış enerjini yükseltmişsin mızıklanmışsın demekki bunu yapmaya ihtiyacın varmış şımartılmaya ihtiyacın varmış yapmak istediğini yapmak içindekini bulmak onu farketmek bir adım ileri attığımızın göstergesidir canım hergünün böyle güzel olsun güzelliklerle dolsun .alk78
sevgiler..

keskin38 25-03-2009 04:42 PM

Hayata Evrimsel Adımlar

Mızıkcılık yapan öğrencilerime çok kızardım ama hakkaten zevkliymış yaay789 artık cok fazla kızmamaya calısıcam...

Serpilcim ve melodiscim güzel dilekleriniz için teşekkür ediyor kat kat güzellerini hepimiz için diliyorum...Muucckk

Az evvel de Atatürk Büstünün etrafına güller sarmasıklar diktim. Yandaki arsadan toprak caldım kova kovay789
Toprakla ilgilenmek iyiymiş yaa yoruldum ama iyi hissediyorum kendimi. Bahar da geldi herkese tavsiye ederim. Çiçek dikin,toprakla ilgilenin.Negatif enerjinizi salın gitsin toprakanayay789

keskin38 25-03-2009 11:50 PM

Hayata Evrimsel Adımlar

İyi değilim hiç iyi değilim. Birşeyleri değiştirebileceğime inanıyordum, evet değişiyor diyordum ama yanılmışım. Değişen hiç birşey yok. Hala umutsuz, hala korkak, hala kendini basarısız hısseden ve basarısızlıga mahkum eden bir ben var. Kendimi kandırıp durmusum bunca zaman onu anladım. Mutluyum dediğimde aslında mutlu değilmişim. Dışta mutlu ama içte değil.

Yine tıkandım, yazamıyorum. Neden düşüncelerimi anlatmakta bu kadar zorlanıyorum? Neden böyleyim? Çok zor olmamalı, yapabilirim diyorum ama yapamıyorum...Offfffffffff.........En iyisi yatmak.... Ama bu kasvetli düşüncelerle uyudugumda rahat uyuyamayacagım, güne de böyle başlayacagım düşüncesi sardı şimdi de.......

Ya noluyor banaaaaaaaaaaaağla2

melodiss 26-03-2009 07:58 AM

Bişey olduğu yok keskincim sadece hayata Evrimsel Adımlar atıyorsunsuper hani hayata ilk adım attığımğzda tüm gücümüzle ayakta durmaya çalışırızda sonra bırakıveririz ya kendimizi pat diye;) ama yinede devam ederiz yürümek için ve sonunda başarırızsuper birden koşmayı bekleme cnm... kendini kandırdığın falan yok , eğer birden koşmayı beklersen kandırmış olursun dimi?:)

keskin38 26-03-2009 09:38 AM

Birden koşmayı beklemiyorum elbette. Bu ancak bir mucize ile gerçekleşir. Ancak yıllardır aynı yerde saymak da cok acı... Geçtiğimiz 4 yılda hiç bir artı yok gelişim anlamında. Anlık mutluluklar, anlık huzur yetmiyo bir yerde. Kalıcı olsun istiyorum. Bazen hemen olsun istiyorum ama hemen de olmaz farkındayım. Hiç olmazsa adımların sıklıgı artsa, Hiç olmazsa aynı yerde sayıp durmasam... Kafam bir sürü düşünceyle dolu ama yazamıyoruuuummmmağla2

Alıntı:

melodiss Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337297)
Bişey olduğu yok keskincim sadece hayata Evrimsel Adımlar atıyorsunsuper hani hayata ilk adım attığımğzda tüm gücümüzle ayakta durmaya çalışırızda sonra bırakıveririz ya kendimizi pat diye;) ama yinede devam ederiz yürümek için ve sonunda başarırızsuper birden koşmayı bekleme cnm... kendini kandırdığın falan yok , eğer birden koşmayı beklersen kandırmış olursun dimi?:)

keskin38 27-03-2009 11:21 AM

Yine sabah geç kaldııımmy789 Ya uykuyu çok seviyorum ben. Nasıl yapsam da saatınde kalkmayı alışkanlık halıne getırsem. 5 dk uyuyunca sankı buyuyorum nıye kalkmıyosam? 5 dk daha 5 dk daha dıye dıye mesaı saatı gelıyo saate bakıyorum hanı bı 5 dk daha uyuyabılırmıyım acaba dıye.haydaaa saat 8.30 pat kalkıyorum hemen...

Neyse... Pazar aksamına kadar gorusemeyecegımızı soylemek ıcın geldım... Özluycem burayı... Nerden cıktı sımdı bu secım yaaa?

Görüşmek üzere.

Sevgiyle kalın....Hoşçakalın...Mutlu kalın...Esen kalıny789actionsmile

keskin38 30-03-2009 07:58 PM

Hayata Evrimsel Adımlar

Ben geldiiimmm y789
Hafta sonu pek eğlenceli geçmedi malum seçim. Eniştem muhtar adayıydı ben de istemeden de olsa gerildim, konuşmalardan sıkıldım vs. Sonuç da nakavt y789 Neyse zaten 5 yıl muhtarlık yaptı azcık dinlensin canım o da y789
Bu arada kendimde ilerleme kaydettim. Bana can sıkıcı birşey söyleyen ve nezaketen cevap vermediğim halde devam eden şahsa bir güzel cevabını verip susturdum956k
Sitemizi çok özledim. Telkinleri de sadece cuma akşamı dinleyebildim. Anlayamadıgım bir arıza var telefonumda. Çalma listeme girince donuyo,5 dk bekliyo nerdeyse, sonra açılıyo ama bu seferde mp3 seçince donuyo. Bu gece tekrar denıycem ıns sorun cıkarmaz. Telkinlerle uyumaya çok alıştım. Dinleyemeden uyudugumda sanki eksik hissediyorum kendimi. 3 gündür de sabah olumlama yapmayı unuttum daha dogrusu abimin zorla beni uyandırmasına maruz kaldıgım için gözlerimi açınca olumlama yapmaya fırsatım olmadı zira çok uğraştı benley789
Okuluma gelir gelmez yeni getirdiğim çiçekleri diktim. Geçen hafta diktiğim güller filizlenmeye başlamışlar çoooooook mutlu oldumblissy İstanbul'da çok sevdiğim bir ablam var. Diktiği çiçeklerle konuşur, sever onları. Onu izlerken hoşuma gider gülerdim. Hafta sonu güllerimi gördüğümde ben de konuştum onlarlay789
İnş okul kapanmadan bahçemiz rengarenk olacak. Yaz tatilinde de öğrencilerim ihmal etmezlerse gelecek yıl gelen öğretmene de güzel bir süpriz olur.
1. sınıf öğrencilerime de güzel bir okuma belgesi hazırladım. Yarın vermeyi düşünüyorum. Çok sevinecekleeerrrblissy

Söylemeden yapacağım demiştim ama dayanamadım. Perşembe akşamından Cumartesiye kadar sigara içmeden durdum ama cumartesi artık dayanamadıgımı farkettım ve malesef paket aldım. Dünden beri 8 tane içmişim. Güya günlük 3 limit koyacaktımy789
Bugün sıraları verniklemek istedim. 1 tanesinde denedim ama işe yaramadı yani görüntüde değişme olmadı sadece parladı. Eski kirli görüntüyü saklar diye düşünmüştüm ama olmadı. Çabalarım sonucunda milli eğitimdeki bir memurun benim için Milli Eğitim Müdürüyle görüşmesini sağladım veeeeee sağolsun müdür bey okuluma yeni sıra verebileceğini ve hatta okulumu listede başa alacağını söylemişblissy Yeni sıra mümkün olmasa bile sıralarımızı güzel bir tadilattan geçirebileceklerini söylemiş. Şubeye gittiğim gün yanına uğramamı söylemişblissy Çok mutluyum. Şurda okulun kapanmasına 2 ay kaldı ama çocuklarıma ve okula yenilikler yapmak çok hoşuma gidiyory789 Yanlış anlaşılmasın kendimi övmüyorum ama napiim içimden geldi işte söyledimy789

Sevgiler efendim.....

keskin38 30-03-2009 11:54 PM

İçimden hepimize rahat, huzurlu, mutlu ve güvenli uykular dilemek geldi....İyi geceler.....

Ayrıca mutlu, huzurlu, güvenli ve sağlıklı günlere uyanmamız dileğiyle....

En kötü anımız bütün olumsuzlukları yendiğimiz, negatiflikleri kapı dışarı ettiğimiz an gibi olsun....

Sevgiler....

( müsadenizle kendime teşekkür edicem y789 )

keskin38 31-03-2009 03:23 PM

:)))

Miniklerime okuma yazma belgelerini verdim. Görseniz nasıl mutlu oldulary789
Son ders kolbastı oynamaya çalıştık ama ne oynadıky789 bunu da mutlaka gormelıydınız. Eminim yerlere yatardınız çunku kolbastıyla alakası olmayan, sanki sarhoş, sanki deliymişiz gibi türlü çeşit figürler cıktı ve ritmi de asla yakalayamadık. Herkes ayrı telden çaldı nitekim beceremediky789
Pazar günü diktiğim çiçeklerimin bazıları boyunlarını bükmüşler ne dersiniz tutunabilecekler mi hayata neutrali5

Dün gece telkinlerimi dinleyemediiiimmmm... Telefonumda arıza var. Biran evvel Cep telefonu hastanesine ( y789) yatırmam lazım. Randevu istiyolar mı acaba y789

Sanırım bugun yıne havamdayım. Güneş, kuş cıvıltıları, türlü çeşit böcek sesleri ( malum köy okulundayım ) insana iyi geliyor... Haaa bir de soguktan üstüste giyinip robot gibi hareket etmekten kurtuldum o da rahatlık verdi galibay789
Ya günlük kusura bakma seni amacından çok saptırıyorum ama olsun be sen de benim klasik günlüğüm olursun. Hem sırası geldikçe değişimlerimi de yazarım elbette....Hadiiii uzatmaa naz yapmaaa ortada buluşalıımmm44a

keskin38 31-03-2009 04:42 PM

Yazık çok yazık. Kendisine uzanan yardım ellerini elinin tersiyle iten insanlara acıyorum....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:30 AM.