Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yeni ben ve yeni günlükkk (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227425-yeni-ben-ve-yeni-gunlukkk.html)

serpil22 17-03-2009 11:33 PM

yeni ben ve yeni günlükkk
 
eeveett uzun bir aradan sonra yeni ben ve yeni günlüğümle tekrar geldimmmy789o zamandan bu yana kendim adına oldukça yoğun çalışmalar dönemindeydim.çok değerli rehberim canım shaminic im sayesinde oldukça uzun ve zorlu olan bu süreçte kendi adıma çok değerli yatırımlar yaptığımı düşünüyorum.beni violet flame reikiyle tanıştırdığı için önce evrene sonra canım rehberime sonsuz sevgi ve şükran borçluyum.bu harika enerjinin bana çok güzel değişim ve dönüşümleri oldu.bu çalışmalarıma hala devam etmekteyim o kadar güzel ve zevkliki artık hayatımın bir parçası oldu diyebilirim.sabah gözümü violetla açıyorum ve kaparkende onunla kapıyorum (kısacası).bilinçaltı çalışmalarıma devam ediyorum (olumlamalarıma meditasyonlarıma).canım rehberim bolluk bereket reiki enerjisinede inisiye etti.onun geri dönümlerinide almaya başladım buda harika bir gelişme benim için y789956konun çalışmalarınada çok büyük bir zevkle devam ediyorum.veee bu günün bomba haberiiiiik8908k8908bugün spiritüel yolumda yeni bir adım daha attım.canım canıımmmm rehberim beni bu gün karuna ki enerjisine inisiye ettiiiii.çok güzel bir gündü onun o enerjisiyle bir olmak evinin enerji dolu havasını teneffüs etmek bile insana faklı bir enerji veriyor (hatta kaldıramayıp baş ağrısı bile yapıyor)y789canım benim o bir rehber değil sanki melek.şimdi 21 günlük sürecim başladı ve yeni çalışmalarımda tabiiki ...harika deneyimler ve gelişmeler olacağından eminim.bu gelişmelerimi paylaşmaya devam edicem.bana kişisel gelişim yolunda emeği geçen bana aynalık eden öğremem gereken dersleri veren herkese sonsuz sevgi ve şükran duyuyorum.

sevgiler....

MuminOKAN 17-03-2009 11:42 PM

güzel haberlerden bir tane daha.
çalışmalarınızda başarılar dilerim ablacım.
evet bence de shamanic bir melek. kanatları yokmuş gibi görünsede aslında var, hatta başında da büyük beyaz bir halka var :)

justagirl 17-03-2009 11:48 PM

bunları okuyunca bende mutlu oluyorum. ne kadar güzel şeyler oluyor hayatta...
bana da olacak diyorum..
başarıcam diyorum.
başarıyorum tek engelim benim diyorum.
başarıcam başarıcam başarıcam..

sanemce 17-03-2009 11:55 PM

canımm ne güzel ne sürprizli bir geliş bu böyle 956k

evet yeni bir günlük çok isabetli bir karar olmuş 25889

yeni enerjilerinle huzur içinde çalışmanı diliyorum


paylaşımlarının ne kadar değerli ve öğretici olacağını biliyorum..

payıma düşenleri alacağım içinde çok mutluyum


bu forumun bana kazandırdığı değerli dostluğun içinde çok teşekkür ediyorum..





seni seviyorum kiss3

MuminOKAN 17-03-2009 11:56 PM

Alıntı:

justagirl Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 312557)
bunları okuyunca bende mutlu oluyorum. ne kadar güzel şeyler oluyor hayatta...
bana da olacak diyorum..
başarıcam diyorum.
başarıyorum tek engelim benim diyorum.
başarıcam başarıcam başarıcam..


inanç en büyük etken.bu eğlenceli yolda başarılar diliyorum. :)

yas_min 18-03-2009 01:17 AM

Reikiye inisye oldugumdan beri hep sunu derim: iYiKi ReiKi :)

yeni bir hayat 18-03-2009 01:26 AM

Tebrik ediyorum serpil'ciğim,25889

Yeni bir bakış açısıyla, yeni bir günlük açmak gerçekten de güzel bir fikir olmuş..Yaşadığın farlılıklarınla, güzelliklerle ve mutlu gelişmelerle doldurmanı diliyorum..ttli3

Sevgiler..kiss3


http://img6.imageshack.us/img6/4615/3240.jpg

melodiss 18-03-2009 12:48 PM

tebriklerrrrr...:zpzp:

yeni günlügünün yeni mutluluklara vesile olması dileğiyle ...

http://www.hediyecicek.com.stabilisi...esimi/3780.jpg


sevgilerr...actionsmile

Merto 18-03-2009 03:54 PM

Yeni günlük, yeni bakış açınnn, yeni inisiyeler hepsi hayırlı olsun ....

Shamanic in enerjisi ve hayata karşı duruşu gerçekten harikadır.
Kızlara hediye ettiği taşlı kolyeleri hala gün boyu taşıyor bıcırıklarımız.

Yeni başlangıçları görmek ve paylaşmak harika bir duygu, tüm kalbimle başarılarının ve farkındalığının devamını dilerim.

Sevgiler MERT.

serpil22 18-03-2009 07:01 PM

arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.kişisel gelişim yolculuğu uzun ve yorucu bir süreçtir aslında ama insan istedikten sonra daha kısa sürede bu yolda adımlar atabiliyor.herşeyin başı istemektir.burada birbirimize verdiğimiz destekler adımları daha hızlandırıyor.motive olmak destek olmak güvendiğin bir rehberinin olması attığımız adımlarımızı dahada hızlandırıyor.ben bugüne kadar olan yolumda aşmış olduklarımı anlatsam belki uzaktan çok bir gelişme değilmiş gibi gelebilir .ama ben kendi adıma iç dünyamı oldukça değiştirdiğime inanıyorum olaylara bakış açım kendime olan güvenim asla eskisi gibi değil ama bu demek değilki reset attıkta herşey biranda değişti veya değişecek y789yürüdükçe engellere takılıp tökezleyebiliriz ama eskisi gibi olmasına izin vermek yok artık.nerde nasıl düşüneceğimi nasıl davranmam gerktiğni öğrendim kısa mesafede bunları yapabiliyorsam eger kendimide tebrik ediyorum.destek veren herkese tekrar tekrar sevgi ve şükran duyuyorum.(ders çalışmam gerekiyo şimdilik bu kadar y789çok çalışmam lazım çooookkk derslerimi aksatmamam gerek)


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:49 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.