![]() |
Cevap: guncem :) Sukurle,hamd ile,virabismillah guncem.. Henuz hala 2009'dayiz ve yine bir sekilde tutuyormuyuz umudun eteklerinden he.. Gunlerdir yine cekim yasasina taktim kafayi. The Secret'i defalarca izledim . Aylar once izledigimde ne cok tereddutlerle ve anlamadan dinlemisim meger. Zaten anlamadigim icin uzerinde durmak bile istememistim, cabuk vazgecmistim. Oysa vazgectigim o gunlerde bile ben cekim yasasini bi guzel calistirmisim,ama olumsuz yonde.. Sir'i anladikca neyi yanlis yaptigimi cok net gordum.Her olayda illaki basima geleceginden korktugum bir senaryo yazmisim kafamda.Ve surekli o korkunc senaryoya,ihtimale yogunlasmisim. Hep iyi seyleri dileyip, hayal ettigim halde beyin gucumu,enerjimi surekli o korktugum kotu ihtimale harcamisim. Ve sonuc tabiki her korktugum ve gerceklesme ihtimali cok dusuk olumsuzluklari bile ben olur hale getirmisim. Cunku ne hissedersem onu dusunurum ve ne dusunursem o gerceklesir. Bizdeki bu guc ne buyuk gucmus meger. Insan dusunce gucuyle omrunun 30 yilini telef edebiliyorsa,kalan omrunu yine o gucu kullanarak istedigi gibi yasayabilir. Buraya kadarini anladim. Zararin neresinden donsek kardir. Sermaye suan elimde,karli gunlere selam olsun...:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:03 AM. |