Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Mesut'un Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/227183-mesutun-gunlugu.html)

kumsal1980 19-05-2009 11:33 PM

Cevap: Mesut'un Günlüğü

Gelecek olan aşkıma ithafen;
Nerelerdeydin bitanem.Sensiz geçen zamanlarda yüreğim hep seni aradı durdu.Kimi zaman geldi umutsuzluğa düştüm.Hayatım da kimse olmayacak dedim.O kadar ki umutsuzdum.geçmiş bana kötü tecrübeler bırakmıştı.Ama kalbimin bir köşesinde umut hep vardı.O gelecekti.Yüreğim adeta çöl gibiydi.bu çölde umutsuzca seni aardım.hayat sensiz boştu,sıradandı.Kimi zamanlar seraplar gördüm.Yüreğim önce seviniyordu ama gerçeği görünce tekrar başa dönüyordu.Bunlar yalancı sevgilerdi.Yoluma devam ettim umutsuzca.Çölde leylasını arayan mecnun gibiydim :)) Güneş tüm sıcaklığıyla beni kavuruyordu.Sussuzdum.Yüürmekte zorluk çekiyordum.Derken bir serap daha gördüm.Önce önemsemedim.Bu dadiğerleri gibi seraptır dedim.Yaklaştım evet hala ordaydı.Şırıl şırıl su akıyordu.Yemyeşildi.Gözlerimi ovuşturdum yok serap değildi.Sudan içmeye başaldım.Su sevgiydi.Biranda canlanmaya başladım.bir zamanlar çöl olan bu yürek senle beraber yeniden yeşermişti.Sevgin tüm vücudumu sarmaşık gibi sarıyordu.Sen hayatıma girdikten sonra çok şey değişti sevdiğim.Şimdi iyiki de yüreğim badireler atlatmış diyorum.Üzüldüm belki ama senle yeniden doğdum.Hayat seninle güzel mutluluklar seninle güzel iyi ki varsın bitanem...Herşeyi hakedeceği kadar mükemmel ama herkesin seni sevemeyeceği kadar özelsin... :)))

the desert 19-05-2009 11:38 PM

super be kardeşim..........nasıl yazdın bunu bolee..yenı sevgılını kutlamak lazım:D

kumsal1980 20-05-2009 10:49 AM

Bilinmezliğe doğru yol alıyorum.Bu yol da daha yapmam gereken çok şey var.Belki de daha çoğu şeyi yapamadığım için kendimi eksik hissediyorum kimbilir.Günler bu aralar sıradan geçiyor.Günlük olağan şeyler.gerçi geçmişe göre daha çok kitap okuyup daha çok kendimi geliştirmekle uğraşıyorum.Yararı oluyor tabi ki.Zaman tüm hızıyla geçiyor bir su misali.Aslında iki seçeneğimiz oluyor bu hayatta.Ya kendini zaman nehrine bırakacan bu nehir seni nereye götürürse çoğu insanın yaptığı budur.Bu da monoton sıradan bit hayattır. Ya da bu nehirde herkesin gittiği yoldan değil de farklı yollardan gidecen o zaman sıradanlıktan çıkacan hayatın bir anlamı olacak belki de.Hayat o zmaan hayat olacak.Sıradanlıktan çıktığı vakit...

kumsal1980 20-05-2009 11:25 AM

Bugün mutlu olmayı seçiyorum.İyiye dair ne varsa beni buluyor.Sevgi çemberinin içindeym.Çevreye pozitif bir enerji veriyorum.Kendimi sürekli geliştiriyorum.Hayat tüm olanaklarını bana sunuyor.Bolluk bilincindeyim.Kendimi olduğu gibi seviyor kabul ediyorum.ihtiyacım olan herşeyi yaratma gücüne sahibim...

kumsal1980 21-05-2009 01:02 AM

Fizikte bir kural var iki zıt şey yan yana duraamz.bu hayat içinde doğrudur.Yani olumlu düşünüyorsan olumsuz düşünemezsin.Ama onu ayıran çok ince bir çizgi var.Oraya hemen geçebiliyorsun.sen ne kadar olumlu düşünürsen olumsuz düşünce o kadar silinir kafandan.Bi yerde okumuştum.İnsan günde 60000 düşünce geçiyormuş kafasından.Bunların %80-90 ı hep aynı düşünceler ve çoğu da olumsuz.Olumsuz düşünceler nedense kafamızda daha çok yer kaplıyo.Düşünceler yeni düşüncelri doğuruyor.Bilinçaltın olumsuzlukla yükleniyor.Eğer olumsuz düşünce kafanda çok yer kaplamışsa mutsuzluk kaçınılmaz oluyor.Olumsuzluklar kafada çoğaldıkça çoğu şeyi esir almaya başlıyo.Özgüven,olumlu düşünce...vb ve onun yerini özgüven kaybı,korku,hiçlik hissi gibi şeyelr alıyor.ve kendini değersiz görmeye başlıyorsun.Hayat içinden çıkılmaz bir hal alıyor.Kendim için dersem benim yıllarım böyle hepa oldu.Olumsuz düşünceler o kadar beyni mi sarmıştı ki.şimdi olumlu düşünceler beynimde giderek daha yer kaplıyor.herşey çok güzel olacak...

kumsal1980 23-05-2009 09:58 AM

HAYAT

Hintli bir yaşlı usta, çırağının sürekli her şeyden şikayet etmesinden bıkmıştı.Bir gün çırağını tuz almaya gönderdi. Hayatındaki her şeyden mutsuz olan çırak döndüğünde, yaşlı usta ona, bir avuç tuzu, bir bardak suya atıp içmesini söyledi.Çırak, yaşlı adamın söylediğini yaptı ama içer içmez ağzındakileri tükürmeye başladı."Tadı nasıl?" diye soran yaşlı adama öfkeyle "acı" diye cevap verdi.Usta kıkırdayarak, çırağını kolundan tuttu ve dışarı çıkardı. Az ilerdeki gölün kıyısına götürdü ve çırağına bu kez de bir avuç tuzu göle atıp, gölden su içmesini söyledi.Söyleneni yapan çırak, ağzının kenarlarından akan suyu koluyla silerken aynı soruyu sordu:
"Tadı nasıl?"
"Ferahlatıcı" diye cevap verdi genç çırak.
"Tuzun tadını aldın mı?" diye sordu yaşlı adam,
"Hayır" diye cevapladı çırağı.
Bunun üzerine yaşlı adam, suyun yanına diz çökmüş olan çırağının yanına oturdu ve söyle dedi:
"Yaşamdaki ıstıraplar tuz gibidir, ne azdır, ne de çok. Istırabın miktarı hep aynıdır. Ancak bu ıstırabın acılığı, neyin içine konulduğuna bağlıdır. Istırabın olduğunda yapman gereken tek şey, ıstırap veren şeyle ilgili hislerini genişletmektir. Onun için sen de artık bardak olmayı bırak, göl olmaya çalış."

Güzel ve anlamlı bir öykü.Aslında bakış açımızı değiştirsek çoğu şey değişecek.Hayat engeller var diye güzel...

MERAGİR 27-05-2009 10:57 AM

Teşekkürler arkadaşım.iyi ve mutlu günler dilerim hepimizederty

ebru_li 27-05-2009 02:31 PM

Teşekkürler güzelmiş:)

kumsal1980 29-05-2009 12:52 PM

4-5 gündür adanadayim.hayalimdeki gibi olmasa da bir isim var artik. alışma evresi surecini yasiyorum...

kumsal1980 30-05-2009 03:14 PM

günler geçiyor yine.hayat beni savuruyor.hiç aklımda yokken şimdi adana da çalışıyorum.en azından bi işim var artık.benim gibi evine bağlı biri için biraz zor oldu ilk günler.ama alışıyorum.biyandan şunu düşünüyorum ailem hep yanımda olmayacak.onun için ii oldu benim için.şimdilik monoton bi hayat yaşıyorum...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:06 AM.