![]() |
toprakozz günlüğü smiliyfaceiki günde iki değişimi farkedince smiliyface benimde bir günlük tutma zamanımın geldiğini anladım |
yıllarca kişisel gelişimle ilgilen biri olarak sitedeki bütün yazıların hepsini saatlerce okuduktan sonra " ego güven güçleindirmesi " ve " suçluluk " mp3 lerini indirdim. egoyu 7-8 defa dinledikten sonra listeme suçluluk mp3 ünü attım.suçuluk mp3 çalmaya başladığında ,birden kalp atışlarım hızlandı. ortada hiçbirşey yokken kalbin yerinden çıkacakmış gibi oldu. bende arka arkaya suçuluğu dinlemeye başladım nihayet 5 dinleyişim sonra normale döndüm. birde, su an gecenin bir yarısı ve mutfaktan geliyorum ama öyle iştahlı şeyler yedimki bunlardan sonra birde kilo verme mp3 ünü dinlemek gerekecek galiba sung66 |
dün gece ilk defa dinledim (ego güven güçlendirici ve suçluluk) ama en az 25 tekrardan sonra yattım. aylardır gergin uyanıyordum ve bu durum iyiden iyiye keyfimi kaçırmaya başlamıstı... bugün uyandığımda ise yataktan kalkamadım çünkü bu sabah gergin değildim.sanki uykumu cok iyi almış gibiydim.gün içinde yapacağım şeyler kafamı meşgul etmiyordu. madem öyle dedim bende, bunun tadını çıkarıyım ;yataktan cıkamadan biraz miskinlik yaptım sung66 not :her yeni gelişmeyi anında paylaşacağım ama daha bu siteyi tanıyalı 24 saat oldu |
Günlüğün hayırlı olsun toprakozz;http://img24.imageshack.us/img24/3302/bookani2fw7.gif Kendini geliştirdiğin, mutlu ve başarılı haberlerinle dolsun taşsın.. Farkındaliklarının daha da artması dileklerimle.. Sevgiler..s456 |
hoşgeldiniz..iyi haberleri bekliyoruz... |
teşekkür ederim ama bir sorum olacak? 4 gündür sadece ego güçlendirici ve suçluluk dinliyorum.son iki gündür bası ağrıyor.bir ilişkisi olabilirmi sizce? |
Merhabalar, Telkinler her kişide farklı etkiler yapabiliyor..Başağrısı da bunlardan biri..Aşağıdaki linkte sizinle veya daha farklı etkiler yaşayan arkadaşlarımızın yorumlarını inceleyebilirsiniz.. Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:39 PM. |