![]() |
Merhaba Renklerin Türküsü Günlüğün hayırlı olsun içi güzelliklerle dolsun... Yaşadığın duygular çok doğal ve kişiden kişiye hep farklılıklar olur herkesin kısa sürede olacak diye bir kural yok bazen bilinç altımızdaki kodları kırmak çok zor olabiliyor sana tavsiyem başarı hikayelerini gülümseten hikayeler okumalısın bu gelişim yolculuğunda sana çok yardımcı olacaktır. SEVGİLER |
Merhaba Renklerin Türküsü;actionsmile Öncelikle günlüğün hayırlı olsun..Her zaman kendini geliştirdiğin haberlerle dolsun taşsın... Telkinlerin dalgalanma etkilerini de yaşamaya başlamışsın bile..Sonuçları çok hayırlı olacak,sadece biraz sabretmen gerekli.. Yaşadıklarını da burada yazman hem senin için çok iyi bir terapi olacak,hem de ileride nasıl bir gelişme gösterdiğinin bir kanıtı.. Bu kişisel gelişim yolculuğunda herşeyin gönlünce olmasını diliyorum.. Sevgiler..http://img6.imageshack.us/img6/290/cartoon157by2.gif |
Merhabalar yeniden... sevgili Özlem35,perilice58 ve yeni bir hayat...günlüğüme hoşgeldiniz..yanımda olmanızı hissetmek çok güzel inanın ki... gittiğim yolun doğru olduğunu da öğrendim..sevindim... epeydir dinliyorum..sanırım tatilde de günde ortalama 8 saat dinledim..artık kilo vermeleri ekleyebilir miyim???Bence artık tamamlanmıştır süre... hiç birini çıkarmadan..erteleme,güven,suçluluk ve ego..bunlara zayıflama ları ekleyeceğim..anlaştık mı:) İp gibi olacağım siz kalaceksiniz:) |
2 gündür zayıflamaları da ekledim..iştahım mı açıldı ne....:) |
Esmas ın günlüğüne destekler yazıyorum da kendime bakmadan....y789 ben hala deli gibi yiyorum..işin ilginci benim kulağımda akupunktur da var 6 aydır..ve sadece 10 kg verdim..yuh banakizgin1kizgin1kizgin188a |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:55 PM. |