Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Bugle'ın Yeri.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/1847-buglein-yeri.html)

25emel 13-08-2007 12:13 PM

Ynt: Bugle'ın Yeri..

Alıntı:

Bugle Nickli Üyeden Alıntı
Rampa mı acaba dediğin kitap Emel?

hayır değil benim tavsiye ettiğim kitap ramtha dan daha farklı bir üslüup ve konuya sahip 44 bir lamanın lama lık yolunda yaşadığı ilginç olaylardan bahsediyor. hismiley

Bugle 13-08-2007 12:54 PM

Bugün kitapçıları gezecektim zaten,bir daha bakayım dediğin kitaba Emelcim.teşekkürler..

25emel 13-08-2007 12:57 PM

Alıntı:

Bugün kitapçıları gezecektim zaten,bir daha bakayım dediğin kitaba Emelcim.teşekkürler..

rica ederim 44

BURCU GELEGEN 14-08-2007 02:41 AM

Alıntı:

ayse Nickli Üyeden Alıntı
harbimii:::) yazamıyorum ama nicedir. amatörce başladımdı ama uğraşmadım sonrasında..aslında iyi bi anı olur die cd aktarmayada düşünüodum. du bakim bu gece biraz ilgileniim oğluşda babasına gitmişken blogla.iyi aklıma getirdin..
ne yetinmez doymaz bi insanım. dün gece sahilevlerinde balığımı rakımı içmişim, oğlum iyileşmiş cin olmuş, dönmüşüm evimee ama pazar pazar evdeyim die canım sıkılıyo iyimi....
şölee denizkenarında suya girip giirp soğuk bişiler içip sere serpe yatmak isterdimm şimdi...
oğluş evden gidince hiç bişi yapamıyorum ben yaaa. böle elim kolum boşa çıkıyo sanki.
oysa onlaykende iş yapmak bişilerle uğraşmak istiyorum. değerlendir işte dimi fırsatı..:(
buglee, atakan bahsetti ama o senmiydin emin değilim ama bişi sorcam.
öfke telkinini sanamı hazırladı atakan...
işe yaradımı..
benim öfke kontrolüne ihtiyacım var yaff......:(

Sen tek başına sahilevlerine git bakalım ayşe Hanım ohhh önümüzden geçde bize uğrama he unutmam ben bunu 44 Şaka bir yana kargo bugün elinde olmalıydı alabildin mi merak ettim

asevgican 14-08-2007 10:16 PM

tatlımm burcucum aldım kargo.
akşamda izleidm. kitabınıda okudumdu yeni. tşk ederimm..
kim didi sahilevlerindeydim die yaaaf. dusun 44

Bugle 14-08-2007 11:24 PM

Alemsin Ayşe...Burcu'ya yazmışsın ya,Burcu'nun günlüğünde.. y789

25emel 15-08-2007 10:54 AM

Alıntı:

ayse Nickli Üyeden Alıntı
tatlımm burcucum aldım kargo.
akşamda izleidm. kitabınıda okudumdu yeni. tşk ederimm..
kim didi sahilevlerindeydim die yaaaf. dusun 44

Alıntı:

Alemsin Ayşe...Burcu'ya yazmışsın ya,Burcu'nun günlüğünde.. y789

khkh56 khkh56 khkh56

Bugle 15-08-2007 11:31 PM

Arkadaşlar yarın tatile çıkıyorum.Serin sulara atmak istiyorum kendimi artık.Oğlumla kumda oynayıp,kolluksuz yüzme çalışmaları yapacağız.Netten bir süre ayrı kalmanın huzurunu yaşayıp,kitaplara dalmayı da planlıyorum..Dönüşte görüşürüz...herkes kendine çocuğu gibi baksın.. sung66 gogogo clapping thumbsanim

YAZGÜLÜ_81 16-08-2007 01:51 AM

İyi tatiller canım ne güzel söylemişsin insan kendine çocuğu gibi baksın sen de öyle bak iyi eğlenceler oğluşunla sana tatilsmiley

pakguc 16-08-2007 10:50 AM

güle güle bugleeee wave

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:31 AM.