![]() |
çoooooookkkkkk mutluyummmm merhabalar arkadaşlar, s456 ben telkinleri dinlemeye başlayalı sadece 1 ay oldu ama şimdiden çok olumlu değişmeler var. art56art56 tabi ki tam oturmadı ruh halim ama, zaman oluyor, kendimi birden çok hafif hissediyorum, hani salıncakta sallanırken en tepeye ulaştığınızda hoş bir heyecan kaplar yüreği, öyle bi şeyler hissediyorum işte, hayatımın hiç bir döneminde böyle keyifli, böyle rahat hissetmemiştim kendimi, hatta bazen kendi kendime sebepsiz "ben istersem herşey olur" diyorum... Ama şu var, henüz yeni başladığım için telkinlere, ara sıra umutsuzluğa kapılmıyo değilim, eeee o da nazar boncuğu olsun ilk aşamada, Bu konuda Atakan Beye ne kadar teşekkür etsem azdır, Hızır gibi yetişti derler ya öyle işte 96 dilerim bu gelişim devam eder, ve darısı yeni katılan arkadaşlarımızın başına olur. hepinizi çooook seviyorummmmm hismiley |
Ynt: çoooooookkkkkk mutluyummmm sung66 cok sevindim senin adina yaaa |
Ynt: çoooooookkkkkk mutluyummmm teşekkür ederimmmm smiliyface dilerim bu olumlu gelişmeleri herkes en kısa zamanda yaşar. dennise' ciğim sen ne alemdesin bilmiyorum ama inşallah daha güzel gelişmeler senin olur. sevgiler 956k uy897 derty guitar wave wave |
Ynt: çoooooookkkkkk mutluyummmm senin adına çok sevindim cerenim... |
Ynt: çoooooookkkkkk mutluyummmm canım nilgün çoooooookkkk teşekkür ederim, bak bi daha söylüyom , hepinizi seviyom ben smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface |
Ynt: çoooooookkkkkk mutluyummmm Senin adına çok çok çok sevindim ceren..Tadını çıkar.. super |
Ynt: çoooooookkkkkk mutluyummmm Supersin cnb cim, ha gayret mutluluga devamm s456 |
Ynt: çoooooookkkkkk mutluyummmm teşekkürler arkadaşlarrrrr hpm2 hpm2 hpm2 hpm2 hpm2 hpm2 |
Ynt: çoooooookkkkkk mutluyummmm ceren cok sevindim,yasadiklarinin aynilarini kisa bir zaman olmasina ragmen bende yasiyorum ::) umarim bu nese enerji gun gelip bitmez..tebrikler canim smiliyface |
Ynt: çoooooookkkkkk mutluyummmm Elifcim çok teşekkür ederim, benim, bu sürecin sağlıklı bir şekilde devam edeceğine ilişkin inancım tam, bunca sıkıntıdan sonra hak ettik bence mutluluğu.... sevgileeeeeeeeeeeeeeerr blissy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:37 AM. |