| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba sevgili günlüğüm ve tüm site dostlarım, uzun soluklu aralardan sonra yine yazıyorum, hayat tüm hızıyla acısıyla tatlısıyla geçip gidiyor, zaman bize yeni deneyimler kazandırıyor.Bu günlerde hayatımla ilgili çok ciddi bir karar verme aşamasındayım, uzun süredir hayatıma çekmek istediğim şeyle ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #22 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhaba sevgili günlüğüm ve tüm site dostlarım, uzun soluklu aralardan sonra yine yazıyorum, hayat tüm hızıyla acısıyla tatlısıyla geçip gidiyor, zaman bize yeni deneyimler kazandırıyor.Bu günlerde hayatımla ilgili çok ciddi bir karar verme aşamasındayım, uzun süredir hayatıma çekmek istediğim şeyle ilgili bu karar, fakat sanki karar verme becerimi yitirdim, aklım çok karışık ve ön yargılıyım, geçmişte yaşadığım acı deneyimler bilinçaltımı öylesine sarmış ki bu güvensizlikle nasıl diyorum kendi kendime, beynimin içinde iki ses var sürekli , biri tamam herşey hayrına olacak derken diğeri, yapma Elif yine yanlış yapıyorsun diye kışkırtıyor beni sürekli, aklımdan eskinin bıraktığı acı izleri söküp atmak istiyorum ve yeni bir insana güvenebilmek istiyorum, hayatımla ilgili vereceğim bu önemli kararda ne yapmam gerektiğini bilemiyorum, iki kararımı da düşünüyorum ve bilinçaltıma soruyorum, o da öylesine karışık ki, hiç bir iyi ya da kötü his yok içimde , bu önemli kararı nasıl vermeliyim, yoksa biraz rahat davranıp akışına mı bırakmalıyım herşeyi????????????
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba sevgili günlüğüm ve tüm site dostlarım, uzun soluklu aralardan sonra yine yazıyorum, hayat tüm hızıyla acısıyla tatlısıyla geçip gidiyor, zaman bize yeni deneyimler kazandırıyor.Bu günlerde hayatımla ilgili çok ciddi bir karar verme aşamasındayım, uzun süredir hayatıma çekmek istediğim şeyle ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi